Ζ. Ζούπης-Οpinion Poll: Aπόλυτη κυριαρχία Θ Νικηταρά με 47,3 % έναντι Γ. Κυρίτση με 14,1%

25
2415
Απόλυτη κυριαρχία του Θεοδόση Νικηταρά με 47,3 % έναντι του δεύτερου κατά σειρά, Γιώργου Κυρίτση με 14,1%  επισημαίνει, ο δημοσκόπος της Opinion Poll Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος με την εμπειρία του τόνισε ότι το δείγμα των 700 νοικοκυριών , από όλο το νησί και όλες τις ηλικίες με σωστές αναλογίες , είναι αξιόπιστο και απέκλεισε το ενδεχόμενο στατιστικού σφάλματος λόγω ισοκατανομής του δείγματος.
Εξέφρασε την εντύπωση που του έκανε το μεγάλο ποσοστό   που πήρε το πρόβλημα  που αντιμετωπίζει ο τομέας  υγείας στο νησί μας. Επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη διαφορά στο ποσοστό του πρώτου με τον δεύτερο, δηλαδή του Θεοδόση Νικηταρά με 47,3% σε σχέση  με τον Γ. Κυρίτση που έλαβε 14,1% , χαρακτηρίζοντας την, την μεγαλύτερη που έχει δει σε πανελλαδικό επίπεδο , από την εμπειρία του στις δημοσκοπήσεις.
Επισήμανε δε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Θ.Νικηταρά με υψηλή δημοφιλία σε όλα τα ερωτήματα της δημοσκόπησης , η οποία  παρουσιάζει εντυπωσιακά νούμερα  δημοφιλίας που αγγίζουν το  71,7%  και η αρνητικότητα στο πρόσωπο του να είναι στο  24,8% , δηλαδή αγγίζει το 1/3.
Με αυτές τις καρτέλες βλέπουμε μια επικυριαρχία στο πρόσωπο του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά τόνισε ο κ.Ζούπης.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποσο ΒΛΑΚΑΣ μπορει να είσαι;;;;;;;Και όμως αυτή είναι η διαφορα ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

  1. Α δούμε έμπρακτα το τι Θα γίνει στις εκλογές γιατί κάτι δεν πάει καλά -σύμβουλοι σας σας κατηγορούν έξω -υπάρχει πρόβλημα σοβαρό κάπου λυστε το -είναι κρίμα γιατί θα εκτεθεί Ο Δήμαρκος που Ειναι και καλος άνθρωπος Tο γνωρίζουν όλοι αυτο……………………………….
    Τρώνε ο ένας τον άλλον συμβουλοι #$…………….

  2. η δημοσίευση της δημοσκόπησης από το Ράδιο Έκφραση μία ημέρα πριν τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, τα λέει όλα !!!

  3. ..απολυτότητα..
    Θα έλεγα ότι η Κως ζει τον χρυσό αιώνα του Περικλέους…αν ζούσα στην Κομοτηνή.
    Δεν πάνε καθόλου καλά.

  4. …σε κόκα κόλα..λίγος σεβασμός στην κοινή λογική δεν βλάπτει κύριε μου…ούτε αυτός που γράφει με κεφαλαία σε κάθε ποστ, χειροκροτώντας δεν θα έδινε τέτοια διαφορά..

  5. Πιστεύω ένα 1,2 %.. ..επιτέλους θα γλυτώσουμε από την λογοδισροια της… Φήμες λένε ότι πάει για δικηγόρος,, είναι το δεύτερο που τους αρέσει να μιλάνε τόσο πολύ…λέγοντας μπουρδες

  6. Πια 700 νοικοκυριά τα τηλεκατευθυνομενα!!!! Αυτά που ήξεραν ότι είναι του Θεοδόση !!! Ποιο Εκφραση αυτό πού μέχρι πριν 6 μήνες έκανε αντιπολίτευση και έκραζε την Δημοτική αρχή, και επειδή πήρε ξέρετε τι!!!το άλλαξε και περνει και συναυλίες τώρα χαχαχαχ!!! Αυτές η δημοσκόπησης είναι για γέλια!!! Ψάξτε και θα δείτε !!!! Έτσι Θεοδόση δεν περνεις εκλογές, βγάλε αυτούς που σε καθοδηγούν σε ανοησίες δεν τους έχεις ανάγκη, ο κόσμος δεν είναι χαζός!!!!

  7. Αλοίμονο στην παράταξη και στον δήμαρχο που στηρίζεται σε μια δημοσκόπηση και εφησυχάζει.Τα προβλήματα και τα θέλω των πολιτών είναι άπειρα και ατελείωτα.Άσε δε που μπορεί ξαφνικά να παρουσιαστεί και νέος υποψήφιος και να έλθουν τα πάνω κάτω,ή να παρουσιαστεί κάποιο έκτακτο γεγονός μη διαχειρίσιμο που θα τα ανατρέψει όλα.Γι΄αυτο δήμαρχε γρηγορείτε και πράττετε έργα χρήσιμα και αναγκαία για το καλό του νησιού και το δικό σου.Και μια παροιμία [στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό τον πρωθυπουργό και το δήμαρχο].

  8. ΠΟΙΟΣ…?????ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ….ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ξ,…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟΝ…ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…..ΝΑΙ ΙΣΩς ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΚΩΣ…ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ…

  9. Όπως μου είπε κάποιος που ξέρει τι γίνεται την δημοσκόπηση την πλήρωσε ……………………………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ