75 Προσλήψεις στο Δήμο Κω για την κάλυψη εποχικών αναγκών

7
1267
Εβδομήντα πέντε (75) εργαζόμενους, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, οκτάμηνης διάρκειας, θα προσλάβει ο Δήμος Κω, στις παρακάτω ειδικότητες:
55 Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) Εργάτες Καθαριότητας,
17  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Οδηγούς Απορριμματοφόρων,
01 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Χειριστή μηχανημάτων έργων (χορτοκοπτικά μηχανήματα),
01 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Χειριστή μηχανημάτων έργων (φορτωτές αλυσότροχοι),
01 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Χειριστή μηχανημάτων έργων (σάρωθρα).
Αιτήσεις κατατίθενται από αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 έως και την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022.
Η ανακοίνωση για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω, kos.gov.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected] ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κου Ντακούμη Βασιλείου ή κας Πάνου Δήμητρας ή κου Αλαβάνου Εμμανουήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2242360481, 450, 489).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κω (www.kos.gov.gr ), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr ), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
Γραφείο Τύπου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ…
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ; ΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ; ΤΟΥ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΜΩΝΑ;
    Η κ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; …. ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ…. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ….

  2. Είστε υπέροχοι.Θα προσλάβετε καθαρίστριες και οδηγούς για σπορηματοφορα τον Αύγουστο για 8 μήνες να τους έχουμε το χειμώνα.Μπράβο στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.Τρομερό πρόγραμμα ξευτίλες.

  3. Μπράβο στο δήμαρχο.Έγκαιρα καταλαβε ότι χρειαζόμαστε προσωπικό στην καθαριότητα….. τον χειμώνα ,γιαυτο τέλος καλοκαιριού θα ξεκινήσει τις προσλήψεις.Αξιος να προσέχουμε μην τον χάσουμε.

  4. Γιατί βιάζεστε εκεί στην Δημοτική αρχή να πάρετε κόσμο;;;Δεν βγήκε ακόμα η σεζόν έχετε χρόνο χαχαχααχα

  5. Τι έγινε με τον εργολάβο στην καθαριότητα? Πάλι η σύμβαση κόλλησε? Ή?????? Δεν βγαίνει η δουλειά

  6. τα ιδια θα πω κι εγω, αρα, για να τα λέμε όλοι μας , προφανώς δεν είμαστε βλάκες!!! Ξεκινάς, δήμαρχε, διαδικασία εποχιακών προσλήψεων, για κάλυψη αναγκών, τον Ιούλιο. Αυτό σημαίνει οτι θα γίνουν προσλήψεις στην καλύτερη των περιπτώσεων τέλος Αυγούστου… Προφανώς και θέλεις να βολέψεις κόσμο και καλά κάνεις, αλλά τουλάχιστον,πάρτους απο Απρίλιο μπας και δουλέψουν και λίγο!!! ΤΕΛΕΙΏΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΝΑ ΘΈΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ