Στην 2η θέση της δημοσκόπησης του ΕΚΦΡΑΣΗ η Ντίνα Σβύνου αν και μη αυτοδιοικητική (μέχρι τώρα…) | Η όλο νόημα ανάρτησή της

21
1561

.


21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωνσταντίνα μου, εάν είσαι υποψήφια με μια καλή ομάδα θα σαρώσεις. Ξεκίνα από τώρα τη σωστή επιλογή των ανθρώπων που θα έχεις δίπλα σου. Χτύπα στη ρίζα το κατεστημένο.

  2. Η Ντίνα είναι άξια και το έχει αποδείξει και από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και σας επιχειρηματίας.
    Φιλική συμβουλή να μην πάει στη Βουλή.

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????????????? ΜΑΡΙ ΨΙΡΙΑΡΑ ΨΙΤ

    ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΙΡΙΑΡΟΜΑΙΜΟΥ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ.Ο ΤΡΙΟΡΟΦΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙ
    ΑΤΡΕΙΟ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΤΣΙ ΤΡΕΧΑΥΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΕΡΧΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

  4. Αυτό θα πει να είσαι ταπεινός προς τους πολίτες.Η αγάπη του κόσμου φάνηκε στο προσωπο του Νικηταρά.Δεν γράφω αλο.

  5. Εντωμεταξύ στην αναρτηση της η Ντινα ξεκαθαριζει πως δεν θα ειναι υποψήφια. κρι.α τα χρηματα που εδωσε ο σταθμός. Στον αερα ειπαν πως η δημοσκοπηση στηρίχθηκε στα δημοσιευματα του 19. Οτι πιο ασοβαρο εχω ακούσει. Δημοσκοπηση το 2022 για τις εκλογες του 23 με δημοσιευματα του 19. Απλα άσχετοι.

    • ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ.ΠΑΠΑΛΑ.

    • Οι έξυπνοι πολιτικοί δεν δημοσιεύουν νωρίτερα από όσο πρέπει το σχέδιο τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Λειτουργούν πρώτα με συμφωνίες ανθρώπων που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του ψηφοδελτίου και το δημοσιεύουν την κατάλληλη στιγμή για να πάρουν τη δημοσιότητα όλη πάνω τους.

    • Θα μας επιτρέψετε να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα εάν η παραγγελία της δημοσκόπησης από την OpinioPoll για λογαριασμό μας, άξιζε ή όχι τα χρήματά της. Άλλωστε εμείς τα δώσαμε, όχι εσείς ! Από εκεί κι έπειτα, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε οτι μεταφέρετε την μισή αλήθεια κι αυτό μας αδικεί. Εμείς είπαμε οτι η εισαγωγή στο γκάλοπ των ονομάτων της κ.Σβύνου, του κ.Αβρίθη και του κ. Χατζηάμαλλου, έγινε διότι το όνομά τους «έπαιξε» ως εν δυνάμει επικεφαλής παρατάξεων το 2019. Της κυρίας Σβύνου δε, ακούγεται ακόμα. Ποτέ δεν είπαμε για όλη τη δημοσκόπηση, αλλά μόνο για το συγκεκριμένο ερώτημα. Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής της δημοσκόπησης, σε σχέση με τις Εκλογές του 2019 κι εν όψει των Εκλογών του 2023, νομίζω οτι η Opinion Poll ως έγκριτη και επιτυχημένη Δημοσκοπική Εταιρία, γνωρίζει πολύ καλύτερα από εσάς κι από εμάς τον τρόπο που σταθμίζονται τα δεδομένα του 2019 και του 2022 ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα εν’ όψει 2023.

    • Συνήθως η σταθερά που λαμβάνεται υπ’ όψιν από μια δημοσκόπηση προκειμένου να συγκρίνει τα τρέχοντα αποτελέσματά της, είναι οι πιο πρόσφατες εκλογές, του 2019 εν προκειμένω. Δεν ανακύπτει λοιπόν ζήτημα μη σοβαρότητας αγαπητέ. Μάλλον η δική σας ερμηνεία είναι αρκετά επιδερμική, αλλά δικαιολογείστε διότι ίσως δεν έχετε γνώση των διαδικασιών. Παρόλ’ αυτά σας ευχαριστούμε που Ταυτίζεστε μ’ εμάς και θα ήταν τιμή μας να συνεχίσετε να το κάνετε. Με τιμή.

  6. Όλοι μαζί το ……. Παλιά μου τέχνη κόσκινο με δημόσιες γελοίες τοποθετήσεις που σε σοβαρά μέρη με σοβαρούς ανθρώπους και σοβαρούς επαγγελματίες θα σας είχαν πάρει όλους με τις πέτρες

  7. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ.ΠΑΠΑΛΑ.

  8. ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΙΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…………..

  9. Το πως αν και δεν είναι πολιτικός ούτε θέλει να κατέβει πως βρέθηκε στη δημοσκοπιση;Τυχαίο; Δεν νομίζω.Εξαλου όπου και να βγεις έξω σε όλα τα χωριά δεν βρίσκεις κάποιον που να μην είναι ……ενθουσιασμενος με το δήμαρχο.Ποσό κόστισε η δημοσκοπιση ;………………………………………………………….

  10. τελικά τα ερωτήματα σχεδιάστηκαν από την Opinion Poll ή δόθηκαν από το Ράδιο Έκφραση ?
    Κάτι δεν έγινε σωστά, σε κάποια ερωτήματα η κ. Σβύνου είναι 2η και σε άλλα 6η-7η !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ