Γ. Κίτσης: Πότε θα εκσυγχρονιστεί η καθαριότητα στην Κω;

13
1278
Γ.ΚΙΤΣΗΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ?
ΕΛΑΣΣΟΝΑ…Τελευταίο απόκτημα για την υπηρεσία καθαριότητας μία νέα αυτοκινούμενη
ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή προϋπολογισμού 24.800,00 € από πόρους ΣΑΤΑ, η
χρήση της οποίας αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των
οδοκαθαριστών του δήμου, καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων θα γίνει
ασφαλέστερος, ευκολότερος, ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός………
‼️Σε νέα εποχή η υπηρεσία καθαριότητας
Νέα αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή
Σε ανανέωση του στόλου της καθαριότητας προχωράει συστηματικά ο Δήμος Ελασσόνας, ο οποίος εμπλουτίζει την υπηρεσία καθαριότητας με νέα σύγχρονα μηχανήματα.
Τελευταίο απόκτημα για την υπηρεσία καθαριότητας μία νέα αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή προϋπολογισμού 24.800,00 € από πόρους ΣΑΤΑ, η χρήση της οποίας αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών του δήμου, καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων θα γίνει ασφαλέστερος, ευκολότερος, ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός.
Τη νέα αυτοκινούμενη ηλεκτρική σκούπα πεζού χειριστή, παρέδωσε η ανάδοχος εταιρεία «ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε.» στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ελασσόνας, παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Κατσιούρα, του Διευθυντή Περιβάλλοντος κ. Κ. Αργυρίου και της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας κ. Φ. Σαββίδου.
Κατά την παραλαβή και παρουσίαση λειτουργίας της νέας αυτοκινούμενης ηλεκτρικής σκούπας ο δήμαρχος κ. Γάτσας δήλωσε: «Σε μία νέα εποχή μπαίνει η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας, με την απόκτηση νέων σύγχρονων μηχανημάτων. Η απόκτηση της νέας σκούπας πεζού χειριστή, έρχεται να συμπληρώσει την προμήθεια των δύο ολοκαίνουριων απορριμματοφόρων οχημάτων και του νέου αναρροφητικού σαρώθρου. Ουσιαστικά είναι ένα εργαλείο με ιδιαίτερα απλή χρήση, αποδίδει καλύτερο αποτέλεσμα σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερη σωματική καταπόνηση για τους χειριστές – εργαζόμενους στην καθαριότητα. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλουμε με την προμήθεια νέων σύγχρονων εργαλείων στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας περιβάλλοντος του δήμου μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε είτε με ιδίους πόρους είτε μέσα από χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ώστε να υπάρξει ανανέωση του στόλου μετά από δεκαετίες, με κύριο μέλημα μας τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες».
Το καθημερινό καινοτόμο εργαλείο καθαριότητας έχει τις εξής δυνατότητες:
✔Πανεύκολος χειρισμός, ιδανικό για ανειδίκευτο προσωπικό, δεν απαιτείται δίπλωμα χειρισμού.
✔Ωρομετρητής λειτουργίας και ένδειξη της φόρτισης που απομένει για λειτουργία.
✔Φόρτιση μπαταριών σε κοινή πρίζα σούκο μέσω ενσωματωμένου φορτιστή.
✔Αυτονομία λειτουργίας 12 εως 16 ώρες.
Ο οδοκαθαριστής αναβαθμίζεται καθώς:
– κάνει πολύ πιο εύκολα, καθαρά και αποτελεσματικά την εργασία του.
– χειρίζεται τον απορροφητικό σωλήνα χωρίς να έρχεται σε επαφή με αυτά που απορροφά η σκούπα.
– κανένας κίνδυνος πιθανής μόλυνσης, πιθανού τραυματισμού (σπασμένα γυαλιά, σύριγγες, κονσέρβες κ.α.).
– το σάρωθρο διαθέτει: πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει, κόκκινα φώτα παρουσίας, βομβητή όπισθεν πορείας, ανακλαστικές λωρίδες, πυροσβεστήρα.
– τα σκουπίδια και οι βρωμιές δεν φαίνονται, ούτε μυρίζουν, καθώς καταλήγουν με σωλήνα απευθείας σε κάδο.
– όταν θέλει ο χειριστής ενεργοποιεί σύστημα ψεκασμού με ειδικό
απολυμαντικό – αποσμητικό για δύσκολες περιπτώσεις (ακαθαρσίες ζώων).
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άστα να πάνε φίλε εδώ είναι ότι νάνε καθώς με σε ένα παγκάκι και πίνω τον καφέ μου τώρα και βλέπω ένα από αυτά τα καροτσάκια που σκουπίζει γεμίζει το καλαθάκι 200λιτρα τώρα και μετά πάει και μου το αδειάζει σε κάδο απορριμμάτων πάμε καλά?? Δηλαδή όλο το βράδυ τζάμπα άδειαζαν τους κάδους τα απορριμματοφόρα για να είναι καθαρά το πρωί!! Χαχαχαχα έλεος 200 χρόνια πίσω πάμε ρεεε

    • Βλακα δες δημοσκοπησεις στο σαιτ εκφραση.Τελευταιος ειναι ο απερχομενος φακιστας σου.Δημαρχος δια παντος = νικηταρας.

  2. Επί τή ευκαιρία…έχω ενημερώσει, επωνύμως βεβαίως, 4 φορές (από τίς 15-2-22) γιά μιά »πρόχειρη» επιδιόρθωση οδοστρώματος (λακούβες βάθους 11 εκατοστών) σέ μία μικρή οδό (αρχ.Λυκόσουρας-πλατύ Κυπαρίσσι) πού εξυπηρετεί όχι μόνον τούς »λίγους ψηφοφόρους» τής γειτονιάς αλλά πλήθος πεζών ,ποδηλατών καί οδηγών μέ κατεύθυνση πρός ΟΛΗ τήν Λάμπη καί τήν παραλιακή οδό »αίολος-φάρος» καί αντίστρόφως. οί τουρίστες φωτογραφίζοντε μέ πλαίσιο-φόντο- τίς ωραιότατες βουκαμβίλλιες καί … μετά πέφτουν »μέσα στήν πραγματικότητα τής απύθμενης λακούβας». μήπως βρισκόμαστε μακριά από τίς εκλογές ακόμα; νά τίς γεμίσω ,πάλι, μόνος μου; Μ.Μ.

  3. Βλακα ειδες δημοσκοπηση ΕΚΦΡΑΣΗ.Τελευταιος ειναι ο απερχομενος φακιστας σου.Δημαρχος δια παντος = νικηταρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ