Ιωάννα Ρούφα προς Προεδρείο ΔΣ: Σας καθιστούμε υπεύθυνους για την εγκυρότητα τόσο της διαδικασίας όσο και των αποφάσεων

3
640

Προς προεδρείο δημοτικού συμβουλίου Κω.

Κυρίες πρόεδρε, αντιπρόεδρε, κύριε γραμματέα,

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του ισχύοντα Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου μας (αρ.  αποφ. 244/2015) « Το Δημοτικό Συμβούλιο συνέρχεται σε δημόσια συνεδρίαση τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα που ορίζεται στην πρόσκληση. Η τακτική μηνιαία συνεδρίαση γίνεται πάντοτε την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα και κατά προτίμηση την Παρασκευή. Ώρα έναρξης είναι η 18.00 την χειμερινή περίοδο και 19.00 την θερινή περίοδο και δεν θα διαρκεί πέραν της 24.00 ενώ με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων μπορεί να παραταθεί για μια ώρα το πολύ.»

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο  ενώ -ορθώς- ελήφθη απόφαση περί παράτασης μιας ώρας προχωρήσατε παράτυπα σε λήψη νέας -απροσδιόριστου χρόνου- παράταση χωρίς αυτή η διαδικασία να προβλέπεται από πουθενά.

Σας καθιστούμε υπεύθυνους για την εγκυρότητα τόσο της διαδικασίας όσο και των αποφάσεων που ελήφθησαν μετά τη  λήξη της αρχικής παράτασης.

Με τιμή

Ρούφα Ιωάννα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κΡΟΥΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ,Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΝΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΗΜ…..ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

  2. είναι δυνατόν να γίνεται μετά τις 12 δημοτικό συμβούλιο ?
    Μπαράκι διασκέδασης είναι ???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ