Γ. Χατζηδαυίδ: Τώρα εξηγείται η σιωπή του Συντονιστικού μετά το ταξίδι στην Αθήνα. Άφησαν τον Πρωθυπουργό να κάνει τις βαρύγδουπες δηλώσεις

1
742

ΤΩΡΑ  ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  .

Οι δηλώσεις στο συλλαλητήριο για την κατάσταση των δομών υγείας στο νησί μας  είναι ακόμη νωπές  .Διεκδικούμε επαρκές μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .Διεκδικούμε νέο Νοσοκομείο .Φτάνει ποια ,αυτά έπρεπε να έχουν γίνει χτες . Θα ανέβει το συντονιστικό στην Αθήνα και αν δεν βρούμε αφτιά ανοικτά θα γίνει χαμός.

Πήγε το συντονιστικό και γύρισε .Μας είπαν σε κλίμα χαμηλών τόνων όπως αποφάσισαν ότι θα μας στείλουν  δύο Γιατρούς για λίγες μέρες. Χαμός βέβαια δεν έγινε.

Ήρθε  και ο Πρωθυπουργός ,και τι μας είπε ;  Η Κως θα αποκτήσει νέο Νοσοκομείο  το οποίο θα πληρωθεί από τον Ελληνικό Λαό αλλά δεν είναι κακό να είναι επιχείρηση και να το εκμεταλλεύονται  ιδιωτικές εταιρείες. Περίθαλψη επί πληρωμή δηλαδή .Όπως θα γίνει  στη Λευκάδα και σε όλη την Ελλάδα.

Θα στηρίξουν  και το υπάρχον  Νοσοκομείο. Πως;  Θα μας στείλουν περιστασιακά  γιατρούς  από άλλα Νοσοκομεία αλλά μόνο για το καλοκαίρι.

Πια είναι η θέση του Δήμου μας  για αυτές τις εξαγγελίες ; Τις επικροτεί και Κατασυγκινήθηκε.

Για το Κ.Υ Αντιμάχειας τα πράγματα τους έρχονται πιο στρωτά. Το παίρνει ο Δήμος πίσω και μέσα από ωριμασμένα χρηματοδοτικά εργαλεία ,γιατί δεν θα γίνεται υποτίθεται διαφορετικά ,θα περάσει σε ιδιώτες.   Εδώ προσοχή στα ταξίματα ή στα καθρεφτάκια.

Και τώρα στο διαταύτα

Για να μη γίνει η Υγεία μας χιλιοπληρωμένο εμπόρευμα πρέπει όλοι μαζί να ενημερωθούμε να οργανωθούμε να αντιδράσουμε  δυναμικά προς τη σωστή κατεύθυνση ενάντια στις πολιτικές των Κυβερνήσεων που γεννούν αυτά τα προβλήματα.

Να εμπιστευτούμε την δύναμη των αγώνων και την προοπτική τους .Να συμπορευθούμε με τη Λαϊκή Συσπείρωση που τους επιδιώκει και τολμά.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

Γιάννης Χατζηδαυΐδ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι ακριβώς σε χαλάει ;Έλα στο σήμερα και άσε τις βαρύγδουπες αναρτήσεις.Άντε καμία βόλτα να στανιάρεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.