Το νησί του Ιπποκράτη αποκτά νέο νοσοκομείο. Μεγάλη δικαίωση του Ιωάννη Παππά

7
2352

Το νησί του Ιπποκράτη αποκτά νέο νοσοκομείο. Μεγάλη δικαίωση του Ιωάννη Παππά.

 

Με την ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω, ολοκληρώνεται μια διαδικασία που διήρκησε σχεδόν έναν χρόνο, από τη μέρα της συνάντησης του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 2021.

Στη συνάντηση αυτή, ο κύριος Παππάς διαβίβασε στον Πρωθυπουργό το πάγιο αίτημα του Κωακού λαού, για ανέγερση νέου νοσοκομείου, το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτό εκκινώντας έτσι το ζήτημα της ανέγερσης σε συνεργασία και συντονισμό με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Μια συνεχής διαδικασία, με εμπεριστατωμένες έρευνες, μελέτες και διεργασίες, αναγνωρίστηκε από τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του και έχουμε τη χαρά και την τιμή, εδώ στην Κω μας, να ανακοινώνεται η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, ένα έργο που αναβαθμίζει συνολικά τα Δωδεκάνησα ως προορισμό.

Όπως δήλωσε ο κ. Παππάς: «Δε θα σταθώ στα «εμπόδια» και στην μικροπολιτική ορισμένων. Θα σταθώ στον αγώνα των Κώων να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της υγείας σε έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, την Κω.»

Η ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου από τον Πρωθυπουργό, έρχεται να επιβεβαιώσει την αγάπη του για τα Δωδεκάνησα, την αναγνώριση της αξίας των νησιών μας, αλλά και την ευαισθητοποίηση της Κυβέρνησης σε ότι αφορά τα ακριτικά νησιά και την υγεία των νησιωτών.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και  υπερήφανος, που αποτέλεσε κομμάτι στο «παζλ» των διαδικασιών και των προετοιμασιών για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου, πάγιο αίτημα του Κωακού λαού που διαβίβασα στον Πρωθυπουργό τον Ιανουάριο του 2021 στη συνάντηση που είχαμε στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Τέλος, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Δήμαρχο Κω και όλη τη δημοτική αρχή, τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε, Τίμο Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να μπει σε τροχιά υλοποίησης αυτό το μεγάλο έργο για την Κω μας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΔΟΤΗΣ δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτος που φανερωνει μυστικα της Πατριδος στους εχθρους αλλα ειναι και εκεινος που ενω κατεχει δημοσιο αξιωμα, εν γωσειτου δεν προβαινει στις απαραιτητες ενεργειες για να βελτιωσει το βιοτικο επιπεδο των ανθρωπων πανω στους οποιους αρχει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΒΡΙΘΕΙ απο τετοιους.

  2. Χαχαχα ποιος Παππάς στα επόμενα χρόνια είπε θα φτιαχτεί!!!! Πόσα Χρόνια δεν μας είπαν 3,4,5,6,7 !!! Θα είναι ο Παππάς τότε? Μάντης ο Παππάς!!!! Χαχχααχ

  3. για το νεο νοσοκομειο παλεψε οσο κανενας αλλος η επαρχος μαρια κυπραιου.
    επισης ενας απο αυτους που πιστεψαν σαυτο ηταν ο αειμνηστος εκδοτης του βηματος της κω γιαννης ιωαννιδης.
    απλα τοτε δεν υπηρχε η πολιτικη βουληση των κυβερνοντων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ