Δήμος Κω: Φως παντού. Άπλετο φως στο Ζηπάρι! 120 νέα φωτιστικά led

15
2560

Φως παντού. Άπλετο φως στο Ζηπάρι!

120 νέα φωτιστικά led

 

Εκκρεμότητες πολλών ετών επιλύονται, μέρα με την ημέρα, από την μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού μας.

Στο Ζηπάρι, στον κεντρικό δρόμο, 120 νέα φωτιστικά  led, άλλαξαν εντελώς την εικόνα!

Ο «σκοτεινός» δρόμος, πλημμύρισε  άπλετο φως.

Η «νύχτα » έγινε «μέρα».

Οι εργαζόμενοι στον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό, σε ελάχιστο χρόνο, υλοποίησαν ένα πολύ δύσκολο έργο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Μετά την Κέφαλο, την Καρδάμαινα, το Μαρμάρι, το Μαστιχάρι, το Τιγκάκι, την πόλη της Κω, σήμερα το Ζηπάρι.

Με σχέδιο και προγραμματισμό, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, παρά τη μεγάλη υποστελέχωση του Δήμου μας, το νησί μας, αλλάζει διαρκώς εικόνα προς το καλύτερο.

 

 

Γραφείο Τύπου

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωραια τα φωτα ας κοιταξουμε και τους δρομους

 2. ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ.ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΕ.ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΙΦΤΕΚΑΔΕΣ ΧΑΝΟΝΤΕ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΣΟΥ.

 3. Οχι αγαπητοί μου! Υπήρχαν!! Αλλά οι ανίκανοι τα άφησαν σβηστά για να παρουσιάσουν με τρία(3)! δελτία το κατόρθωμά τους!! Η ανικανότητά τους χτυπά ταβάνι!!!

 4. ΩΡΑΙΑ! ΦΩΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

 5. Πωωωωωωωωω μεγάλο κατόρθωμα! Τι λες ρε παιδί μου εεεεεε?Τώρα που πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στις εκλογές σας κ………επιτέλους να τα φτιάξετε…….!Ρε άντε σπίτια σας να ησυχάσουμε πια μας τα πρηξατε!!!

 6. Βάλτε φώτα τουλάχιστον να βλέπουμε τις χιλιάδες λακούβες. Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα . Κάποια σημεία δε είναι εγκληματικά προπαντός για δίκυκλα.
  Και μια παράκληση ! Τα μπαλώματα φτιάξτε τα τουλάχιστον σωστά.

   • Ποιος ήταν πρόεδρος όταν αλλάχτηκαν;;;;Ποιος διεκδίκησε της λάμπες leb και με δική του πρωτοβουλία αλλάχτηκαν;;;;για ρώτα να μάθεις;;;;όταν κάποιους τους είχαν θεούς και με πολλές αρμοδιότητες στην αρχή της θητείας του Νικηταρά,και έκαναν ότι ήθελαν, το έπαιζαν οι αποφασίζω και διατάζω, τώρα είναι απέναντι και ο ένας κατηγορεί των άλλον!!!!

 7. ΛΑΜΠΕΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ, δεν κάνατε και κανένα σοβαρό έργο! Απλά τη δουλειά σας, απλά τα αυτονόητα! Εκτός κι αν ΔΕΝ θέλετε να σας ψηφίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές, τότε οκ, μια χαρά! Βγάλτε και δελτίο τύπου που πήγατε για δουλειά, έτσι απλά, αφού μέχρι τώρα όλα τα έχουμε δει, μόνο αυτό λείπει!

 8. Από τη Κεφαλο έως το φιτοριο 10 ΚΜ ούτε που ανάψανε καθόλου κρίμα στα εκατόμυρια ευρώ δε τρεπωμαστε λίγο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ