Απεργούν και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο Κω | Η αναλογία 5 αποχωρήσεις – 1 πρόσληψη ποτέ δεν ίσχυσε για τον Δήμο της Κω

5
1315

Από τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας Κω ενημερωθήκαμε ότι δεν γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων σήμερα λόγω της 24ωρης απεργίας.

Αύριο απεργώ γιατί (όπως πολύ εύστοχα λέει και η ΠΟΕ ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της) «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!»
Αύριο απεργώ γιατί βαρέθηκα τα ψέμματα και αυτής της κυβέρνησης και της προηγούμενης.
Η αναλογία 5 αποχωρήσεις – 1 πρόσληψη ποτέ δεν ίσχυσε για τον Δήμο της Κω. Προφανώς και για άλλους Δήμους.
Και αν αυτοί εκεί στην Αθήνα «μαγειρεύουν» τους αριθμούς και για τη συνάδελφό μου που συνταξιοδοτήθηκε από τον Δήμο μου, κάνουν μία πρόσληψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ας πάρουν το μήνυμα ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Έχουμε μείνει λίγοι να κάνουμε τη δουλειά και όσων φεύγουν…για διάφορους λόγους.
Απαιτούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Δεν τις ζητάμε. Τις απαιτούμε.
Το μήνυμα απευθύνεται σε όλους.
Και αν η δημοτική αρχή δεν κινηθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απέναντί της θα μας βρει και αυτή….

— μαζί με Dimitris Manasis.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν σας έβαλαν με το ζόρι στη δουλειά.Βισμα βάλατε και ξεπουλήσατε και την ψήφο σας.Άντε Δουλευτε κοπρόσκυλα σας πληρώνουμε.Αν δεν σας αρέσει Δουλευτε στα ξενοδοχεία όπως εμείς.

  2. Έως πότε πια;Προσπαθούμε τα δίνουμε όλα στερούμαστε πράγματα και έχουμε μια ζωή τους δημοτικούς και δημόσιους υπαλλήλους που πληρώνονται από εμάς ,άο τον πλούτο που παράγουμε να μας σαμποτάρουν.Να προσπαθούμε να δείξουμε τις ομορφιές του νησιού μας στους ξένους να τους κάνουμε να ξανάρθουν και αυτοί τι κάνουν;Απεργούν λέει που στο τέλος δεν θα τους κόψουν και μεροκαματο καν.Αλαξε κάτι εχθές ρε και απεργείτε σήμερα;Ξεφτυλες.

  3. Έρημο δημόσιο ούτε τούς συνανθρώπους σας δεν σκέφτεστε να σταματήσετε να δουλεύετε στα ξενοδοχεία και στις ταβέρνες σας πήρε ο πόνος μέσα στο καλοκαίρι το χειμώνα δεν κάνατε τίποτα

    Αλήθεια την ημέρα που θα κάνατε απεργία θα πληρωθητε το μεροκάματο θα αφερεθει μια μέρα από την σύνταξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ