Στην Κω με ενέργειες της Μαρίνας η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος

4
842

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διεύθυνσης και της διοίκησης της Μαρίνας Κω, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κω, την προσεχή Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 11:30, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις της μαρίνας μας.

Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν Πρόεδροι, Διευθυντές και ιδιοκτήτες μαρινών από όλη την Ελλάδα.

Τη Γενική Συνέλευση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, τονίζοντας την μεγάλη προσφορά της μαρίνας του Δήμου Κω στο θαλάσσιο τουρισμό και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Η Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ., που συμμετέχει και στο ΔΣ της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος όπου έχει εκλεγεί τακτικό μέλος ο Διευθυντής της Μαρίνας Κω, συνεχίζει τις προσπάθειές της για την περαιτέρω ανάδειξη της Μαρίνας μας ως ηγέτιδας σε όλο το χώρο του Αιγαίου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να βγάλει φωτογραφίες ο Νικηταράς θα πληρώνουμε να ταΐζουμε και να κοιμίζουμε τόσο κόσμο.Μπράβο ξευτερια.

  2. τι λες βρε παιδακι μου??? Μιλάμε, καταφέρατε το ακατόρθωτο!!! Πέντε μέρες άδεια τιμιτική ………………

  3. στους Πρόεδρους, Διευθυντές και ιδιοκτήτες των άλλων μαρινών που θα έρθουν, τις ζημιές από τον σεισμό που 5 χρόνια τώρα δεν επισκευάσατε ενώ έχετε πάρει τα χρήματα της ασφάλειας όπως είχε δηλώσει ο προηγούμενος πρόεδρος. Επίσης είστε η μοναδική μαρίνα που τα τραπεζοκαθίσματα των καφέ είναι πάνω στον πεζόδρομο και σε απόσταση ενός μέτρου από τα κότερα. Κάθονται τα πληρώματα των σκαφών να φάνε ή ξαπλώνουν να κοιμηθούν στο κατάστρωμα και εκτός την φασαρία τους «παρακολουθούν» μέρα νύχτα 50 άτομα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

    • ελα τωρα…. ειναι πολλά τα λεφτά Αρη!!! Με το που άλλαξε η Δημοτικη Αρχη, κατα κάποιο περίεργο λόγο, τα καφέ επεκτάθηκαν χωρίς επιπλέον κοστος και καταλαμβάνουν πολυ μεγάλο χώρο στη Μαρίνα!!!! Βγάλανε και τις κουνιες που κόστισαν χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποιήθηκαν μονο μερικούς μήνες, διότι ενοχλούσαν τους πελάτες…. τα σχόλια δικά σας!!! Φτιάξαμε όμως ενα παντελώς κακόγουστο ασανσερ που ειναι μονίμως βρομισμένο !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ