Καρδάμαινα-σκοτάδι: Η κεντρικότερη οδός, η εμπορική, αφώτιστη εντελώς…

26
2342

Η κεντρικότερη οδός, η εμπορική, αφώτιστη εντελώς, ειδικά όταν κλείνουν τα καταστήματα βυθίζεται στο σκοτάδι. Τις πταίει;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που να προλάβει ο δήμαρχος;Τα πρώτα χρόνια φύτεψε ελιές .Μετά έφτιαξε γήπεδα να παίζουν τα παιδιά τους.Τώρα κάνει τον επαναστάτη.Τι να προλάβει πιο;Καλα φακούς δεν έχετε;Τι τα θέλετε τα φώτα;

    • Αμα θελετε φωτα να αναψετε απο τα μαγαζια σας και να πληρωσετε και ρητρα αναπροσαρμογης. Δε θα πληρωνει ο δημος επειδη εσεις θελατε Κουλη.

      • Να τους αφήσεις στο έλεος τους,όπως τους άφησε ο συγχωριανος τους ο κυριτσης.Αχ βρε Θεοδόση,μουζωσε τους,αχάριστοι κυριτσικοι ειναι αυτοι που τα λένε.Το νησί γνωρίζει ποιος είσαι,και γιαυτό θα είσαι ο δήμαρχος μας.

  2. Ενας χρονακος εμεινε. Στα σπιτια σας ανικανοι.

  3. Θέλετε δηλαδή, όλοι οι προλαλήσαντες, να πείτε ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές (τόσο του Κυρίτση όσο και του Καΐσερλη), είχαν φροντίσει -στα 12 συνολικά χρόνια που ευθύνονταν- για τον επαρκή φωτισμό του χωριού και τώρα που υπεύθυνος είναι ο Νικηταράς, ξήλωσε ό,τι είχαν φτιάξει εκείνοι; Δεν υποστηρίζω ότι έχει πράξει καλώς, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική! Ο επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης δεν επανεξελέγη για κάποιους λόγους (αφού όμως πρώτα του δόθηκε δις η ευκαιρία να παράξει έργο). Τον νύν τον μηδενίζετε χωρίς να έχει καν φτάσει να κάνει απολογισμό έργου θητείας.

  4. εάν το 2022 δεν έχουμε κλείσει το θέμα του φωτισμού σε τουριστικό προορισμό σαν την Καρδάμαινα,
    είμαστε πολύ πίσω !!!!

  5. Ελάτε να σας δώσουμε εμείς λάμπες αλλαξανε πεντε έξι για να βγάλουν φωτογραφίες καλές σάς είναι, αλλά πως θα έρθετε είναι κλειστή οι δρόμοι από λιμάνι πηγετε από το πανω δρόμο!! Και μετα ολοι για αμορτισέρ οπως είναι!!! Ντροπή και μόνο ντροπή!!!

  6. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ .Ε ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ.ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ

  7. …και στο τέλος την πληρώνει ο απλός κοσμάκης..!
    Το έχω γράψει εδώ μέσα αρκετές φορές: δεν μας ενδιαφέρει (τους περισσότερους τουλάχιστον) εάν φταίει ο νυν ή ο πρώην ή οποιοσδήποτε άλλος! Απαιτούμε, όταν μία λάμπα δεν λειτουργεί να αντικαθίστατε με καινούρια που λειτουργεί, το ίδιο όταν σε έναν ολόκληρο δρόμο ή σε μία ολόκληρη πόλη συμβαίνει το ίδιο! Από τους νυν αρμόδιους!

  8. ακόμα ένα έργο πνοής του Δήμαρχου με τίτλο » Η Συσκότιση» !!! Μαζι με το συντριβάνι που θύμιζει ποτίστρα αλόγων σε στάβλο, είναι τα έργα των δύο δημάρχων που στιγμάτισαν την Καρδάμαινα!!!

  9. Η σημαντικότερη εμπορική οδό σε όλο το χωριό!
    Δεν είναι μόνο αφώτιστη!
    Η οδός δυστυχώς είναι έρμαιο της τύχης ….. και επικίνδυνη για άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα!
    Το θέμα είναι γιατί αφήνουν έτσι την συγκεκριμένη οδό του χωριού ? ? ?
    Τι φοβούνται ? ? ?
    Και τι αποσκοπούν ? ? ?
    Πρέπει επιτέλους να πεζοδρομηθεί και να φωταγωγηθεί ………..με λίγα λόγια να γίνει στέκι ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

  10. Εμας στην Καρδάμαινα μας πομεινε η μαζιαουρα του Κυρίτση που μας χάλασε την πλατεία. Ο Κυρίτσης αν και καρδαμιωτης δεν μας έβαλε μια λάμπα να βλέπουμε το βράδυ. Για να δούμε το Νικηταρά θα προφτάσει να βάλει ή θα πομεινουμε με τη μαζιαουρα

  11. Με το σλόγκαν της καθημερινότητας εξέλεγη Δήμαρχος. Το ότι δεν έκανε τίποτα τρία χρονάκια τώρα δεν έχει και μεγάλη σημασία…

  12. Ο ……. κοιμάται ???? Αυτός κοιμάται όρθιος η μήπως παριστάνει τον πονηρό? Μαύρο μαύρο μαύρο

  13. Μας φταίει ο φωτισμός αλλά τόσα χρόνια κοιτάμε να ανοίξει η σεζόν και μετά να φτιάξουμε – ανοίξουμε τα μαγαζιά μας. Ο Νικηταράς και ο Κυριτσης μας φταίει μετά.

  14. Μια βόλτα στην γειτονική Καλυμνο ….δρόμοι τζαμί ,φωταγώγηση παντού ….εμείς δυστυχώς δεν αγαπάμε τον τόπο μας για αυτό έχουμε ότι μας αξίζει …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ