Δήμαρχος Κω: Με ομοψυχία, συνεργασία και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε

10
622

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

για το Άγιο Πάσχα

 

 

Συμπολίτες, συμπολίτισσές μου,

το αναστάσιμο μήνυμα του Κυρίου μας δίνει ελπίδα, δύναμη και πίστη ότι με καθημερινό αγώνα και στάση ζωής βασισμένη σε αρχές και αξίες, μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Με αυτό ως οδηγό, η προσδοκία της ειρήνης εύχομαι να επισκιάσει τα τύμπανα του πολέμου, στην καρδιά της Ευρώπης και όπου αλλού στον κόσμο.

Αυτά τα δύσκολα χρόνια, από το ξέσπασμα της πανδημίας, η κοινωνία μας πέτυχε να διατηρήσει την ενότητα της, επιδεικνύοντας ευθύνη και αλληλεγγύη.

Βασισμένοι στις ίδιες αρχές, με πνεύμα ισονομίας και κοινωνικής δικαιοσύνης, συνεχίζουμε.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή στο σύνολο της πορευόμαστε μαζί, με κάθε συνδημότη, με καθεμιά συνδημότισσα, που έχουμε τις ίδιες αγωνίες για την κοινωνία και τον τόπο μας.

Με ομοψυχία, συνεργασία και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας δείχνει το δρόμο.

Το Άγιος Φως μας δείχνει το δρόμο της αγάπης.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας, σε όλους τους Κώους απανταχού της γης, σε όλο τον κόσμο.

Με υγεία, χαρά και αισιοδοξία!

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ.

  2. να ξέρεις κάτι που θα γίνει.Ο κυριτσης δεν θα κατέβει διοτι οι δικοί του γνωρίζουν ότι είναι χαμένος.Ψαξτε αλο αρχηγο.Οχι μονο να γραφεις οτι θελεις χωρις να γνωρίζεις τι γίνετε διπλα σου?.

  3. ΕΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.

  4. Ο Δημαρχος εχει κατσει μετα τα εκπληκτικα 2 χρονια και ενω ειχε 2 ετη με κλειστο το νησι τον χειμωνα να κανει εργα εφθασε η Κως μας να εχει δρομους καρμανιολες το καλοκαιρι θα θρηνησουμε νεκρους απο ανοιγμενους διαλυμενους δρομους εχει ευθυνη ειναι ανυπαρκτος πλεον ενω εχει μηχανηματα οδοποιιας δινουν τα εργα σε ιδιωτες τι σημαινει αυτο?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ