Γιώργος Κίτσης: Τοποθέτηση καινούργιων πάγκων στο λιμάνι (ΦΩΤΟ)

23
2456
 
Ξεκίνησε η απομάκρυνση όλων των σκουριασμένων ερμαρίων (πάγκων) ,από τον λιμένα Μανδρακίου Κω (περιοχή Δελφίνια) και στην θέση τους τοποθετήθηκαν νέοι ανοξείδωτοι με αποσπώμενο σκίαστρο. Επιτεύχθηκε η ουσιαστική αναβάθμιση και αποκατάσταση της εικόνας στο λιμάνι. Συνεχίζεται η προσπάθεια αναβάθμισης των Λιμένων αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω.
Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Κω  Νικηταρά Θεοδόση και στους Χόνδρο Κω/νο Πρόεδρο Μαρίνας Κω ,Ναβροζίδη Χαράλαμπο Αντιπρόεδρο ΔΛΤ Κω.
Οι νέοι πάγκοι
Οι παλιοί πάγκοι:

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η κατάσταση θύμιζε ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ τριτοκοσμική και τραγική η εικόνα για τουριστικό νησί. ευτυχώς που οι υπεύθυνοι έπραξαν σωστά.

  2. Βρε που ήσουν εσυ ;;; Θυμήθηκες ότι υπάρχεις ;;; Μη μας τα κανείς τσουρέκια τώρα πάλι ( Μπραβο στη Δημοτικη αρχή ) Μπραβο στην υπηρεσία Μπραβο στον έναν Μπραβο στον άλλον.. όπως είσαι θα έρθω κ θα σου πω κ εσένα Μπραβο

    • ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΣ ΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΦΟΛΙΕΣ ΣΑΣ.

  3. Είσαι η ανερχόμενη δυναμη.Με το που μαθω οτι κατεβαινεις με την δημαρχαρα μας τον Νικηταρά θα σε βγάλουμε με την μια.

    • Χμ…σου ανέθεσαν την φωτογράφιση οι άριστοι σου?
      Εδω ένα δέντρο κόβουν…και ακολουθεί πλήθος φωτογραφιών…
      Γιατί άραγε σε σένα?

      Και μην πείς ………..….γιατί θα γράψω και άλλα!!
      Στα σκίαστρα κάνε τους πρόταση κ.Εύγε
      να γραφτεί με κεφαλαία..
      ΜΑDE BY KOPSIMIOS!
      Δώσαμε….αλλά πήραμε!!😂😂

  4. Ήθελα να ήξερα σας αρέσει αυτή εικόνα να περπατάς και να βρωμάει ψαριλας έλεος τι άλλο θα δω σε αυτό το νησί

    • Nαι μας αρεσει ! Νησιώτες είμαστε, στη θάλασσα μεγαλώσαμε και η θάλασσα έχει ψάρια… Αν θέλεις αρώματα στην Ερμου !!!

    • ψαρίλα βρωμάτε εσείς : μια ζωή και σήμερα. Λιμάνι είναι , ψάρια και ψαράδες έχει, τί ήθελες να μυρίζει; λιβάνι… Καθυστέρηση ,…

    • Οι πάγκοι με τα ψάρια τι θέλεις να μυρίζουν ρε Καραβανά κοκορέτσι; Έλεος πια και αυτό σε πειράζει. Με τους νέους πάγκους θα είναι πιο ωραία. Με τα ρούχα σου τρώγεσαι εσύ Καραβανά. Στο στρατόπεδο σου, με τόσους ψάρακες δεν μυρίζει ψαρίλα εκεί;
      Έρχεται το Πάσχα και μας τα χεις κάνει τσουρέκια.

  5. Το έργο διαβάζω στο φεης το έκανε εταιρία απο την Κω συγχαρητήρια στους συντελεστές που έφτιαξαν κάτι τοσο ωραίο, τελικα το νησι μπορεί να παράγει και όμορφα προιοντα .

  6. ακόμα ένα έργο πνοής για τον τόπο!!! Τώρα πλέον η καθημερινότητα μας είναι πιο εύκολη και κοιμόμαστε ήσυχα!!! Μπράβο Δήμαρχε, για πάγκους, είσαι ο καλύτερος!!! Φτιάξε μου έναν γαλβανιζε και πες μου πόσο κάνει… Βάλτε τα ψαραδικα εκεί που πρέπει και αφήστε τις βλακείες…

  7. επίσης: πολλά συγχαρητήρια στη γάτα του………….. έκανε 5 μικρά γατάκια μετά από βραδινές εξόδους με αρσενικούς !!! Τώρα η παράταξη θα έχει επιπλέον ψηφοφόρους, ας είναι και ζώα!!!

  8. Συζητώντας με αλιείς έμαθα ότι δεν έφτασαν οι πάγκοι για όλους. Έμειναν 4 με 5 χωρίς νέους και είδα ότι έβαψαν τους παλιούς που είχαν. Πιστεύω ότι το κόστος είναι μικρό για να εξυπηρετηθουν και αυτοί. Θα είναι παραφωνία να υπάρχει νέο και παλιό. Κύριε Κιτση αφού ασχοληθηκατε, για δείτε το. Μήπως και βρείτε κάποια λύση; Κατά τα άλλα το έργο είναι ωραίο. Ευχαριστώ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ