Γ. Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Ζαχαρό Κων/νο για τα έργα στην πόλη και τα χωριά

12
1567
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ για τα έργα στο νησί.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • αυτά που γινοντε.Δεν ειναι κακο που βγαίνουν οι πολιτες και λενε τις αληθιες.Δεν είναι και ψέματα για τα έργα που κάνει τούτη η δημοτικη αρχη.Ας προσεχε ο δικός όταν διοικούσε τον δήμο.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΨΙΤ.

    • καιρό είχα να σε ακούσω.Ενα να ξέρεις.Αυτος @λ@τ@μπ@ρ@ς ο ψιτ το σιχανερο σκουληκι του απερχομενου ειναι μονος που και γραφει ολα τα σχολια.Μιλάμε έχει μείνει μόνος του το σκουπίδι του φακισταριου και γραφει οτι του κστεβει.Γιωργο θα χαρούμε και αλες τετραετιες με αρχηγό τον νικηταρα και τους δουλευταραδες που έχει.

  1. ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΕΣ.ΟΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΟΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΗ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ(ΠΑΡΑΚΑΓΗΣ)ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

    • Πάει το χερι σου στραβά και γράφει ανορθόγραφα… οπως και το μυαλό σου…
      Μόνο τους ομοίους σας επηρεάζετε… μόνο συτούς…
      Οι υπόλοιποι γελοϋν με τα χάλια σας!!!

  2. αυτά που γινοντε.Δεν ειναι κακο που βγαίνουν οι πολιτες και λενε τις αληθιες.Δεν είναι και ψέματα για τα έργα που κάνει τούτη η δημοτικη αρχη.Ας προσεχε ο δικός όταν διοικούσε τον δήμο.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΨΙΤ.

  3. …….ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΑΚΙ. ΜΕ ΤΑ ΕΥΓΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!

  4. Για να τεθεί σε λειτουργία η υδατοδεξαμενή του Αγίου Νεκταρίου.Στην Κω έχει να βρέξει πάνω από ένα μήνα και κάποιοι που θέλουν να ποτίσουν τα δέντρα τους τα λουλούδια τους και να φυτέψουν μερικά λαχανικά,αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό.Λίγη λογική και λίγη προνοητικότητα χειάζεται,δεν ζητάμε ούτε το αδιανόητο ούτε το ακατόρθωτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ