Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα των δομών υγείας

12
1087

Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα των δομών υγείας

 

 

Η διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα των δομών δημόσιας υγείας του νησιού μας απαιτεί διάλογο, συνεννόηση και συνεργασία.

Σε αυτό αποσκοπεί η αυριανή σύγκληση του Διαπαραταξιακού Οργάνου του Δήμου μας, με την συμμετοχή των συναρμόδιων Φορέων, για την καλύτερη προετοιμασία της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα.

Συνάντηση η οποία επιβάλλεται να γίνει, προκειμένου άπαντες να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης, στα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας μας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια μέρα θα είναι αυτή που δεν θα υπάρχεις πουθενά στα ΜΜΕ ;; Βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε.. φωτό από δω φωτό από κει δελτίο από δω δελτίο από κει κ όλα στα μαύρα τους τα χάλια!!!

  2. ΦΆΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ θα, θα, θα και κουτόχορτο του ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ από τα Ποσειδώνια λιβάδια, υποσχέσεις πολλές, έργα μετά τις εκλογές...

    Που θα πάει, θα ξεφουρνίσει ότι επιθυμεί σε κάθε χωριό το «ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ», θα υποσχεθεί ότι τάζουν παραδοσιακά όλοι, οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ έναν χρόνο πριν τις εκλογές ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… Πω, πω, πω, παραμονές των εκλογών θα ρίξει άσφαλτο ακόμα και στην αυλή της γειτόνισσας του, της Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ… Δεν θα μείνει ούτε ένας ιδιωτικός δρόμος χωρίς να τον μαυρίσει… Ρίχνει μαύρη άσφαλτο και γλυτώνει το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που θα φάει… Σκούρα τα πράγματα ΡΟΥΦΑ, ο ΤΕΟ θα εφαρμόσει το αλάνθαστο προεκλογικό πρόγραμμα του εν ευθυμία, ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΖΩ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ …

  3. ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ με ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ο Τριώροφος ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ... ΘΑ, θα, θα.... και έργα για να φάνε και οι Πούλλλες..

    Και για παραμονές των εκλογών, μετά τις 2 Ελιές, ετοιμάζετε να μας παρουσιάσει την ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ σε ανύπαρκτο οικόπεδο, την ίδια που μας έφερε και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΤΡΙΣ ΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, σανό για να φάνε τα ζωντανά… ΌΛΑ, ΜΑΖΊ και ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ, ΜΑΖΪ και ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ή σε φωτογραφίες σε μουσαμά…. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΖΉΤΗΤΑ μαζί με τους τεμπελχανάδες ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΣΟΥ, που αδειάζουν με υπέρογκους μισθούς το Δημοτικό Ταμείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΠΊΣΩ ΣΟΥ ΚΑΝΈΝΑ ΈΡΓΟ παρά μόνο ΜΠΌΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και τις 2 ταλαίπωρες ΕΛΙΕΣ….

  4. σας καιει που κανει εργα ο νικηταρας?
    εκτος απο τα εργα, ηρεμησε ο κοσμος.
    ο αλλος εβριζε, κυνηγουσε ειρωνευοταν.
    γιαυτο 30 χρονια θα ειναι δημαρχος ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!!!

    • Μωρέ γιέ μου ..φτοσδάς που εβγάλατε μόνο χαλά..σκάβει ρημάσει και τίποτα ενε φτιάχνει..
      Ο κόσμος ήρτε και α μας μάθουνε και στο εξωτερικό….
      Φτοσδάς εν εκάνει και Δ.Σ δια ζώσης…γιατί φοβάται…παθαίνει κρίσεις και εν θα μπορεί μετά να
      παίζει τον καλό Ασφενδιανό….
      Ατε πάενε να πέσεις….

  5. Επέραντο εργοτάξιο η Κως!!!Η δεύτερη θητεία είναι γεγονος!!Αργά ξύπνησε η αντιπολίτευση από το σοκ της ήττας που ήρθε τόσο ξεκάθαρα από τον λαό της Κω!!!!

  6. Περιμένουμε και πράξεις τώρα! Δημοπράτηση έργου, εξασφάλιση χρηματοδότησης, μπουλντόζες να σκάβουν, τότε ο κόσμος θα σας ξαναψηφίσει! Αλλιώς μαύρο σαν την άσφαλτο που θα ρίχνεται άρον άρον πριν τις εκλογές!

  7. Ο Διοικητής του Νοσοκομειου Ροδου παραιτηθηκε διαμαρτυρομενος για τις ελλειψεις-υποβαθμισης του. Εχει ενημερωση ο οποιοσδηποτε τον Διοικητη του Ιπποκρατειου *Νοσοκομειου * Κω, για τις ελλειψεις ,σε όλους τους τομεις και στο συνολοτου γενικα; Μηπως ο κ. Διοκητης ο κ. Δημαρχος ο κ. Επαρχος ο κ. Περιφερειαρχης οι κυριοι βουλευτες κ.λπ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;

  8. Γιατί βρε λαλακα δεν βλέπω αλά σχολια των κυριτσικων;Βοδι μονος εμεινες μαζι με τον φακιστα σου.ΠΟΝΤΙΚΕ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ