Συγχαρητήρια Δημάρχου Κω στην Ομάδα Middle Earth Resort του Λυκείου Αντιμάχειας

0
742

Την Ομάδα Middle Earth Resort του Λυκείου Αντιμάχειας συνεχάρη με επιστολή του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς  για την 3η θέση που κατάκτησε, μεταξύ 112 ομάδων από όλη την Ελλάδα, στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας ENVOLVE.

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Κω:

 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες μου,

μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί της ομάδας Middle Earth Resort, δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου για την επιτυχία σας.

Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων ENVOLVE, όπου η ομάδα της Κω, η ομάδα του Λυκείου Αντιμάχειας κατέκτησε την 3η θέση, μεταξύ 112 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η πρόταση της εικονικής επιχείρησης Middle Earth Resort έτυχε αποδοχής διότι αποτελεί πραγματικά καινοτόμα ιδέα, που δίνει απαντήσεις στην ανάγκη αειφόρου ανάπτυξης του τουρισμού δίχως περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς σας είχα την χαρά να παρακολουθήσω από εσάς, τους δημιουργικούς μαθητές και μαθήτριες, τους εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς, που συμμετείχατε σε αυτή την προσπάθεια, προ ημερών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας συγχαίρω και πάλι για την επιτυχία σας, μας κάνετε υπερήφανους και μας δίνετε ελπίδα ότι ο τόπος μας έχει μέλλον μέσα από τη δουλειά των νέων μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας, με τη συμμετοχή σας στο Διεθνές Οικονομικό Forum στους Δελφούς, 6-9 Απριλίου.

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ