Πρόσκληση Δημάρχου προς Επικεφαλής σε Διαπαραταξιακό & Φορείς για τις δομές δημόσιας υγείας

2
836

Σε συνάντηση στο πλαίσιο του Διαπαραταξιακού Οργάνου, καλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 18.00.

Η συνάντηση συγκαλείται προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα των δομών δημόσιας υγείας στην Κω, με τη συμμετοχή σε αυτή εκπροσώπων των συναρμόδιων Φορέων, ώστε να προετοιμαστεί συζήτηση και λήψη απόφασης στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η επιστολή του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που κοινοποιείται επίσης στους προσκληθέντες στην συνάντηση, έχει ως ακολούθως:

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ενημερώθηκα ότι ζητήσατε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου μας προκειμένου να αποφασίσει δράσεις στήριξης του Νοσοκομείου Κω και λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας.

Οφείλω να εκφράσω την χαρά και την ικανοποίηση μου που υιοθετείτε την ενεργό στάση του Δήμου, για διεκδίκηση λύσεων στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Προφανώς μια τέτοια συζήτηση, η οποία πιστεύω πρέπει να περιλαμβάνει επίσης την 1η ΤΟΜΥ Κω και το ΕΚΑΒ Τομέα Κω, είναι χρήσιμη και εποικοδομητική.

Προφανώς γνωρίζετε τις πρωτοβουλίες του Δήμου μας, αυτή τη δημοτική περίοδο, για την οικονομική ενίσχυση της στέγασης έως 14 ιατρών και 5 νοσηλευτών, με μέχρι 450€ μηνιαίως, την παραχώρηση ακινήτου για το νέο Νοσοκομείο, που δεσμεύει εφεξής όλες τις κυβερνήσεις, αλλά και την εν΄ εξελίξει συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για τη στήριξη του Νοσοκομείου μας με Πανεπιστημιακούς Ιατρούς.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πριν εισαχθεί ως θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλώ σε συνάντηση την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία των κάτωθι:

–           Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κω,

–           Προέδρου Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω,

–           Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών,

–           Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω,

–           Διευθυντή 1ης ΤΟΜΥ Κω,

–           Προϊσταμένου ΕΚΑΒ Τομέα Κω,

–           Ιατρικού Συλλόγου Κω,

–           Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Η αναλυτική και σε βάθος ενημέρωση, σε μια τέτοια συνάντηση εργασίας, κρίνεται αναγκαία, με τη συμμετοχή σε αυτή εκπροσώπων των συναρμόδιων Φορέων, ώστε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ακολουθήσει να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και αποφάσεις.

 

Ο Δήμαρχος Κω

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και που ερχονται στο δημοτικο συμβουλιο?
    η καταψηφιζουν η την κοπανανε, ολο ειρωνια, και κατηγοριες. κανρνας σεβασμος στους πολιτες.
    καλυτερ α να κατσουν στο σπιτι τους…
    η χειροτερη αντιπολιτευση ολων των εποχων

  2. Διαλογος μεταξυ Κοψιμιου & Χορηγου…..
    -Χορηγος
    Εισαι τοσο αχρηστος που αν βγεις εξω,τα πουλια θα πετανε αναποδα!!!
    -Κοψιμιος
    Γιατι??
    -Χορηγος
    Γιατι δεν αξιζεις ουτε να σε χe…ρετίσουν!!!!
    χαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχχ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ