ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εργασίες και παρεμβάσεις στο κέντρο της Κω ενόψει λειτουργίας του Open Mall

17
9226
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Εργασίες και παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου Open Mall που θα ξεκινήσει το Μάιο τη λειτουργία του εκτελούνται στο κέντρο της Κω.

Για τις εργασίες αυτές μας μίλησε η Αντιδήμαρχος κ. Σέβη Βλάχου.

Συνολικά θα δημιουργηθούν:

α. 45 θέσεις στάθμευσης ελεύθερης πρόσβασης επί της Ελευθερίου Βενιζέλου,

β.   4 θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ μπροστά από το νοσοκομείο, και

γ.   1 θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ μπροστά από το Ταχυδρομείο.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάτε και βάφεται τον δρόμο αντί πρώτα να φτιάξετε το οδόστρωμα που είναι χαλί μαύρο… είστε για καρναβάλι.

    • Το ΠΡΩΤΟ που πρέπει να κάνει η δημοτική αρχή. Και να ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ολα τα super msrkets να οριοθετήσουν τις θέσεις ΑΜΕΑ και να αναγκασθουν να απομακρύνουν τα παρανόμως παρκαρισμένα ΑΜΕΣΣΑ. Κάποτε πρέπει να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ έστω με την επιβολή προστιμων. ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

  2. Η ΑΜΕΑ θέση κάτω από το δημαρχείο δεν υπάρχει ποτέ μόνιμος ένα τζιπακι είναι σταθμευμένο παρακαλώ την κ.βλαχου να πάρει θέση άμεσα

  3. Σταματήστε να κανετε εργα γιατι θα βγει πάλι ο ψιριαρης σκουληκας του ακατονομαστου

    να λέει ότι είναι δικά του.Σαν δημότης σας παρακαλώ σταματήστε τα έργα γιατί βαρέθηκα την κλάψα του ψιριαρη.Τωρα θα βγει και θα γράφει όλα τα σχολια του ακατονομαστου σε όλες τις σελίδες της aegeanwes.Α βρε κακόμοιρε ψιριαροσκουληκα που θέλετε ακόμα δημαρχεία.

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ!!!!!!!!!ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΜΟΝΟ ΝΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ………….

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΗ !ΜΟΝΟ ΝΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΡΩΜΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ! ΔΕΝ ΗΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ…….

  6. Οι διαγραμμισεις για τί οχήματα έχουν προβλεφθεί; Είναι σχεδόν ένα μέτρο μεγαλύτερες από Ι.Χ.. Και οι λωρίδες κυκλοφορίες τι πλάτος έχουν τώρα; Αυτά τα σκεφτήκατε;

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΕΣ . ΤΟ 2022 ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ? ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΝΟΜΟΣΣΣΣΣΣ

  8. Δηλαδή εγώ ντάλα καλοκαίρι θα βρω να παρκάρω για να πάω να ψωνισω; η αν είμαι μόνιμος κατοικος; η Κολοκοτρώνη γεμάτη μηχανάκια, η Βενιζέλου τα ιδια. Η πεισανδρου τα ιδια. Βγάζουμε το αμάξι να βάλουμε μηχανάκι. Πάρκινγκ αμπαβρη, νταλίκες και παρατημένα αυτοκίνητα. Όπου να ναι ο καθένας κλείνουν το μισό δρόμο. Και άλλα πολλά…

  9. Καλό θα είναι η παράταξη να μετριάσει τις προβολές σε ΜΜΕ

    γιατί περισσότερο … μοιάζουν κάποιοι.
    Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα και να λέτε την αλήθεια.

  10. Πριν αρχίσει η σαιζόν υπάρχουν εντάσεις σε κάποιες γειτονιές

    Να πάτε να οριοθετήσετε και σε κάποιες γειτονιές,που κάτοικοι και επιχειρηματίες είναι στα μαχαίρια.

  11. Βλέπω ότι μπαίνουν και κάποιοι αισθητήρες. Θα πλησιάζω στην πόλη και εφαρμογή θα μου λέει ότι η θέση 24 στην Βενιζέλου είναι ελεύθερη; Ας το δω και αυτό !!!!

  12. Δεν έχει ούτε μια ευθεία γραμμή

    Και κάτι ακόμα: σε πολιτισμένα μέρη υπάρχουν πολυόροφα πάρκινγκ. Και λιγότερα αυτοκίνητα στα κέντρα των πόλεων. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, κοιτάξτε να βρείτε μια λύση για το πρόβλημα της στάθμευσης.

  13. Ελάτε και στην Κανάρη που ανοίγουν τα ενοικιαζόμενα αμάξια και μηχανάκια ελάτε να βάλετε και εδώ γραμμές νομίζουν ότι όλοι οι παράδρομοι τους ανοίκουν και δεν πληρώνουν μια !!! εγώ πληρώνω όμως δεν δεν έχει χώρο ούτε στην παιδική χαρά πασανικολακη πάρκινγκ!!
    Ελάτε και από δω αστυνομία και δημοτική
    Βάλτε ένα φρένο επιτέλους
    Περιορίστε τους λίγο
    Να δουλέψουν όλοι αλλά με λίγο σεβασμό ρε παιδιά
    Δεν μπορώ να βγάλω τα παιδιά μου απ’ το αμάξι και τα ψώνια… έλεος καθε καλοκαίρι!!
    Αλλά τι γράφω στον κουβά θα πάει
    Τα ίδια σκατα είστε όλοι
    Καλη σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ