Μάριος Πλούμπης: Στην εποχή της μετριότητας,δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

4
1480

Στην εποχή της μετριότητας,δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Με έκπληξη διάβασα ότι υπήρξαν σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού μας,που με μεγάλη σπουδή;ικανοποίηση;ίσως και ανακούφιση;δεν ψήφισαν την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την αύξηση κατά 300.000 ευρώ της επιχορήγησης του Δήμου στον Οργανισμό Πολιτισμού,Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών,για εργασίες συντήρησης και εκσυχρονισμού! Τελικά με τον τρόπο σκέψης και τις ενέργειες ορισμένων εκλεγμένων μελών,έχετε βαλθεί να μας δικαιώσετε ότι είστε ανίκανοι,επικίνδυνοι,εκτός τόπου και χρόνου με ακραίες και εμπαθείς αποφάσεις και ενέργειες…

Κύριοι,το 2022 δεν είναι 1980. Αρνείστε να μάθετε επιτέλους ότι όλα τα θέματα δεν είναι προς κομματική εκμετάλλευση,ούτε κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση,εις βάρος πάντα των πολιτών και στην προκειμένη περίπτωση εις βάρος των αθλητών και των αθλητικών σωματείων.Για ένα θέμα που θα έπρεπε να ψηφιστεί παμψηφεί!!

Εμένα προσωπικά δεν με ανησυχεί,η εκδικητικότητα και η εμπάθεια ορισμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,όσο το ότι δεν έχετε το παραμικρό αίσθημα αυτογνωσίας,υπευθυνότητας και ευθιξίας,σε ένα πεδίο (Πολιτισμός,Αθλητισμός και Βρεφονηπιακή Πρόνοια) που η ελάχιστη συνεννόηση και συνεργασία θα έπρεπε να είναι αυτοσκοπός και όχι πεδίο αντιπαράθεσης.

Αλλά φευ!! Εσείς ζείτε στον αστερισμό της καρέκλας….

Τελικά υπάρχουν δύο είδη ανίκανων: αυτοί που σκέφτονται χωρίς ποτέ να ενεργούν και αυτοί που ενεργούν χωρίς ποτέ να σκέφτονται!

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω

Πλούμπης Μάριος

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΣΧΕΤΟΣ… ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Ο ΔΟΠΑΒΣ Ή Ο ΔΗΜΟΣ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΦΤΕΤΑΙ… ΕΡΕΎΝΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΜΜΕ…

  2. Ο σκοπός του ΚΑΘΕ πολιτικού είναι η εκλογή του και η επανεκλογή του. Είναι αυτοσκοπός και το μοναδικό που τον ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι πρόεδρος σωματείου ή προέδρος της κυβερνήσεως, το ίδιο και το αυτό είναι. Και όσο είναι στην αντιπολίτευση ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πει έναν καλό λόγο για αυτόν που του πήρε την καρέκλα.

  3. Πλούμπης Μάριος προς ΚΩΟΣ
    1/ Φροντίστε ή τολμήστε επιτέλους να αρχίσετε να σχολιάζετε με ονοματεπώνυμο,όπως πάντα κάνω εγώ…οπότε γνώμες και απόψεις μετά ψευδωνύμων…..δεν με συγκινούν….
    2/ Μετά από 31 χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική,επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά το σύστημα,τις διαδικασίες και γενικότερα το ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ και το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!
    3/ Το τελευταίο που με απασχολεί είναι να μιλάω στα ΜΜΕ.
    4/ Αν μετά από όλα αυτά…εσείς πιστεύετε ότι όλα πάνε καλά και σούπερ……απλά καληνύχτα σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ