Δήμος Κω: Φωνή μιζέριας, τραγικής άγνοιας και οπισθοδρόμησης η κα Ρούφα

17
1160

Φωνή μιζέριας, τραγικής άγνοιας και οπισθοδρόμησης η κα Ρούφα

 

Αν η κα Ρούφα ενδιαφέρονταν πραγματικά για την αξιοποίηση της ιαματικής πηγής στα ΘΕΡΜΑ, σε όφελος της κοινωνίας μας, θα είχε άλλη στάση και δεν θα προσπαθούσε συνεχώς να υπονομεύει τις δράσεις του Δήμου, διασπείροντας αμφιβολίες στους συνδημότες μας.

Εφόσον επικαλείται το νέο νόμο για τις ιαματικές πηγές, αν τον διάβαζε έστω και στο ελάχιστο, θα κατανοούσε ότι αυτή η περιουσία των συνδημοτών μας κινδυνεύει άμεσα να χαθεί εάν δεν τρέξει ο Δήμος να ολοκληρώσει σχέδιο για την αξιοποίηση τους.

Η αδιαφορία και η αδράνεια πολλών ετών είναι ο πραγματικός κίνδυνος και όχι οι αναγκαίες μελέτες για την αξιοποίηση της περιοχής.

Οι συμβάσεις που εκτελούνται από δύο Πανεπιστήμια αυτή τη στιγμή, για το γεωθερμικό πεδίο και για την επικινδυνότητα των πρανών, είναι έννοιες που μάλλον δεν μπορεί να κατανοήσει η κα Ρούφα.

Για αυτό καλό είναι να πάψει να βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, δήθεν για διευκόλυνση μελλοντικού ιδιώτη επενδυτή.

Το επιχειρησιακό σχέδιο αξιοποίησης τους που θα προκύψει, είναι η απάντηση στο τέλμα και στην οπισθοδρόμηση, τα  οποία υπερασπίζεται με πάθος η ίδια.

 

Γραφείο Τύπου

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ρούφα έχει πάθει τέτοιο πατατράκ που το μίσος της για τον νικηταρά την κάνει κακιά μάγισσα

  2. Το μεγάλο γέλιο θα έρθει… Οταν δεν θα εχει κανένα σύμβουλο και θα δηλώσει μόνη της υποψηφιότητα, ψάχνοντας να βρει άτομα να την… Αντέχουν… . Πλέον,, ο ………εχει απυηδυσει κσι αυτός

  3. Μπορούν να κάνουν μια αντιπρόταση στο έργο του κ Νικηταρά.. Σίγουρα αν αγαπάνε την Κω.. Μπορούν να μας πουν κάποιες προτάσεις να πάει η Κως μπροστά.. Ακόμα κσι αν δεν συμφωνούν με την διεργασία των θερμών, να μας υποδείξουν κάτι καλύτερο.. ΌΧΙ…. καμία αντιπρόταση, καμία σκέψη, κανένα έργο, κανενα ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ..10 ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ . ΠΆΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ… ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ?

  4. Που να δείτε εσείς τι μαύρο θα φάτε στις εκλογές … σας είχα μαζέψει 50 ψήφους τότε … δεν θα τους ξαναδείτε … να πάτε στους δικούς σας που τους κάνατε όλα τα χατίρια να σας τους δώσουν … άφαντοι εσείς ? άφαντοι και εμείς … έτσι πάει παιδάκια … ας αρχίσει να ετοιμάζετε και καμία νέα παράταξη της προκοπής …

  5. Τελικά έτσι όπως πατε 3 και κουκός θα μείνετε στην αστο πούμε παράταξη, με αποτέλεσμα αυτόν που κοροϊδεύατε, με αυτόν να συνεργαστείτε αυτό βλέπω να γίνεται. Ευτυχώς που φύγαμε γρηγορά …

  6. ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΡΟΥΦΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

  7. Καλά σας τα λέει …απλα θεωρείται ότι μια ζωή θα υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου …γνωστή η τακτική σας !Συνεχιατε λοιπόν και μην τάραζεστε

  8. Η κ Ρουφα καλύτερα να πει τι καιρό θα κάνει αύριο… Και αυτό έγκυρο θα ειναι…αλλα από προτάσεις 0, 10 χρόνια… Η Κως έχει ανάγκη από προτάσεις,.. Έργα,ψήφισε τίποτα, πρότεινε τίποτα…. Η σαν αντιπολίτευση κα ει το αντίθετο…?? .. ..να σου ο όταν ο καισερλης έκανε την πτέρυγα του νοσοκομείου.. Του κάνανε μυ ήδη… Γιατί δεν ήταν έγκυρο…..σημασια εχει αν εινσι έγκυρο… Που ειναι όλα. 100%%%!!!!
    Ηηηη αναβάθμιση ακόμα κσι αν δεν εινσι έγκυρο με ατέλειες…. ! Αλλά θέλει να γίνει κ Δήμαρχος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ