ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κω

45
3295
Θέμα : Διαγωνισμός εκμίσθωσης Δημοτικών καταστημάτων στο συγκρότημα ΄΄ΛΗΜΝΟΥ΄΄
Κύριε Δήμαρχε,
Κυρίες και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου,
Ονομάζομαι Άννα Γκένη και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι σαν Βοηθός Σεφ στο όμορφο νησί σας.
Δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλες αδικίες.
Έχω δυο καλούς φίλους που διατηρούν ένα Beach Bar – Restaurant στην Αβέρωφ.
Οι φίλοι μου αυτοί ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό της 21η Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη 2021, ώρα 12:00 και 13.00.
Αν και έφτιαξαν όλα τα χαρτιά που χρειαζόταν προκειμένου να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό γνωστοί – άγνωστοι της Δημοτικής Αρχής φρόντισαν με τον τρόπο τους
να τους αποτρέψουν στο να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.
Αυτοί οι γνωστοί – άγνωστοι έλεγαν στους φίλους μου ότι όποιος και να είναι ο νικητής του διαγωνισμού, ακόμη και ένας να είναι, ΔΕΝ θα μπορέσει να ενώσει τα καταστήματα.
Ούτε παραθυράκι δεν θα επιτραπεί να γίνει. Με τον φόβο αυτό οι φίλοι μου δεν προχώρησαν στο να δώσουν την προσφορά τους που σίγουρα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την σημερινή,
προς όφελος του Δήμου και του Κωακού Λαού. Σήμερα μαθαίνω ότι όχι παραθυράκι αλλά και πόρτα θα γίνει και ο τοίχος θα πέσει κάτω.
Βέβαια διαβάζοντας τους όρους του διαγωνισμό το είχατε προβλέψει κύριε Δήμαρχε :
Αυτός δεν δικαιούται να ενεργήσει στο ακίνητο καμιά απολύτως τροποποίηση ή προσθήκη ή αφαίρεση που να μεταβάλλει την αρχική του μορφή, χωρίς την έγκριση και την έγγραφη συγκατάθεση του Δήμου, ούτε και να επιφέρει αλλοιώσεις. Τυχόν παρέμβαση χωρίς την έγκριση και την έγγραφη συγκατάθεση του Δήμου συνεπάγεται την έξωση του μισθωτή, λόγω παράβασης των όρων της διακήρυξης και της σχετικής σύμβασης. 
Άραγε δώσατε έγγραφη συγκατάθεση με αριθμό πρωτοκόλλου ή τώρα που διαβάσετε την επιστολή θα τρέξετε να βρείτε τον αριθμό πρωτοκόλλου και να την δώσετε?
Άραγε ο μισθωτής καταβάλει στην ώρα του τα μισθώματα?
Άραγε όλα τα παραπάνω γίνονται γιατί ο δικηγόρος του μισθωτή τυχαίνει να είναι και Αντιδήμαρχος?
Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον μισθωτή ίσα ίσα πηγαίνω και πίνω καφέ στο κατάστημα του αλλά τα έχω με εσάς που δεν παίζεται καθαρό παιχνίδι.
Σας ψήφισα αλλά έτσι οπως πάτε ούτε εγώ αλλά ούτε και πολλοί άλλοι δεν θα το ξανακάνουν.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Άννα Γκένη
Υ.Γ. οι φίλοι μου θα διαβάσουν την επιστολή μου από τα Μ.Μ.Ε., δεν με έβαλαν να γράψω το κείμενο αυτό, είναι καθαρά δική μου πρωτοβουλία γιατί εδώ υπάρχει μια μεγάλη αδικία.
Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να μην τους ΄΄εκδικηθεί΄΄ στέλνοντας τους την Δημοτική Αστυνομία πράγμα που έκανε αμέσως μετά τον διαγωνισμό και ελπίζω να τους αφήσει να δουλέψουν.
Αρκετά με τον φόβο.

45 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχεις απόλυτα δίκιο!!!! Σήμερα έμαθα ότι το καλοκαίρι διωχθηκε και ένας ντόπιος παραλιουχους χρόνια ομπρελας. Ο λόγος ήταν ρουσφετολογικος αφού ο διπλανός είχε τον ίδιο δικηγόρο,δυστυχώς πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλάβει τα συμφέροντα που παίζονται….έχουν κάνει τον Δήμο μας μαγαζάκι τους .

  • Να ξεγκρεμιστεις και να φύγεις από το νησί,άθλια γυναίκα,που προμαζευτηκεςψστο νησι μας και έχεις λογο

   να λες ψέματα.Ολα νομιμοτατα εγιναν.Αλα όταν προμαζευοντε ατομα αυτου του είδους σαν και του λόγου σου,καλύτερα να ξεγκρεμιζοντε.Βαρεθηκαμε την καθε μια κατινα που θελει δημοσιοτητα.Στα μέρη σας να πατε,απο εκει που σας έδιωξαν,και φορτωθηκατε στο νησί μας για να φάτε πεινασμενη.ΠΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ

   • 😂😂…. τον κουβά!!! Τον κουβά πάρε δίπλα σου!!! Ξεχειλίζει η ομόνοια .. ο σεβασμός και η ενότητα!!!
    ΠΟΙΟΊ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!!

   • Τουρκοανατολίτικη νοοτροπία έχει φίλε. Και τουρκοανατολίτης θα είχες μείνει σε όλη σου τη ζωή αν δεν είχαν έλθει τα ‘προζέματα’

    • Εσυ προμαζεμα δεν ξέρεις ούτε γραφεις.Μαζεψε τα μπογαλάκια σου και ξεγκρεμιδια

     Απο το νησί μας.Μαζευτηκες εδώ να ξεπεινασεις και έχεις τα βρωμομουτρα να μιλάς κιόλας.ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ

  • Εάν κυρια μου δεν σας αρέσουν οι νόμοι,να πάτε από εκει που ήρθατε πίσω.Και όχι απειλές του ψευτο τύπου ότι σας ψήφισα,την στιγμή που δεν μπορείς να ψηφισεις γιατι εισαι @@ο@αζεμα.Αντε ξεκουμπιδια απο το νησί μας τώρα που βρήκαμε την ησυχία μας.Τωρα που θα μάθουν και που δουλεύεις θα χασει ο ιδιοκτήτης κόσμο.Γιατι το λέω αυτό;γιατί αναφέρεις οτι ψηφισες τον δήμαρχο,την στιγμή που δεν έχεις αυτό το δικαιωμα στο νησί μας.Εισαι και ψεύτρα,και θέλεις να πιστεψουμε και τα λεγομενα σου.ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ από το νησι μας.Δεν θέλουμε ψεύτες,και ανεπροκοπους.

   • ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ εσύ και το τσίρκο που ψήφισες,μακράν η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε απ το Νησί μας!Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και έχει να πέσει ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟ ΚΙ ΑΡΑΧΝΟ!

    • να έρθεις με την όπισθεν.Θα φας καλά.

  • Ποια είσαι εσύ κυρα μου που παίρνεις τον λόγο να υπερασπιστείς;;

   Οι παρανομουντες να τημωρουντε,και οχι να βγαίνεις εσύ κυρα μου να υπερασπιζεσαι την κάθε παρανομία;Απορώ πως ερχοταν δικοι μου άνθρωποι στο ……. που εχεις.Τωρα θα τους χάσεις όλους.Για να μάθεις ότι το νησί ψήφισε δήμαρχο για πολλά χρονια.Και πως εσυ κυρα μου μπλεκεις την αισθητική με τον δήμο,και να προτρέπεις ότι θα χαθούν ψηφοφοροι.Θα μαθετε απερχομενα παρατραγουδα του ακατονομαστου οτι το νησι εχει δημαρχο για πολλλλλλα χρονια.Ατομα του είδους σου που μπλέκουν την δουλεια τους με τα πολιτικα βρισκοντε στα αζήτητα.Βγαίνει η κάθε … και αμολάει ότι της κατέβει για υπερασπιστουν απερχομενους,κακοψυχους,φαταουλες,κτεβασμενα …. στους πολίτες,ταξιδιαρηδες,που αποφασιζανε και διαταζανε εκφοβιζοντας τους πολιτες.ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Και εάν ειχες λιγο τσιπα θα προσεχες τις κουβεβτες που ξεστομισες.Σας σιχαθηκαμε με τις
   στειρες αντηπολιτευσεις.Ουυυυυυυ να μου χαθείτε.

  • Σε κάθε ολοκληρωτικό καθεστως… ισχύει το ιίδιο! Ο μονάρχης προβάλει τον εαυτό του σαν την μοναδική ελπίδα σωτηρίας που θα σέβεται και θα ενώνει τους πολϊτες. Χρησιμοποιεί την καραμέλα με τους νέους(ΕΟΝ)..και τα αποτελέσματα γνωστά.
   Το δε νησι παρακολουθεί με αδράνεια και απάθεια.
   Δεν κουνιέται φυλλο.!!!!
   Για πόσο ακόμη;;;
   Κουκιά σας μαγειρεύουν!!

   Υ.Γ Δεν πιστεϋω να απαγορευτούν τα ρεμπέτικα από τις μουσικές επιλογές σας στα ηχεία της πόλης που κοιμάται;;;

 2. Η Κως έγινε Σικάγο. Δηλαδή όποιος έχει δικηγόρο αντιδήμαρχο κάνει ότι θέλει ; Ωραία δημοκρατία έχει ο Δήμος Κω !

 3. Μπράβο καλό είναι να βγαίνουν ΟΛΑ τα άπλυτα τους στην φόρα και να μαθαίνει ο κόσμος τι……πήγε και ψήφισε!!!

 4. Καλά κάνετε και τα λέτε.. Με λίγα λόγια παντού βάζουν τους δικούς τους.. Τι να πω.. Ντροπή τους

 5. ΠΡΟΣ ΕΛΕΟΣ – Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ……. ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…

 6. EIΣΤΕ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΑ ////// ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕTE…..

 7. Οι καφετέριες στην πλατεία Ελευθερίας γιατί δεν βγαίνουν σε διαγωνισμό;
  Γιατί τόσα χρόνια τις έχουν οι ίδιοι και οι ίδιοι;
  Θα απαντηση κάποιος;

 8. Διαγωνισμός ανοιχτός έγινε κυρία μου??
  Έγινε όπως λέτε…
  Και προς ενημέρωση :όταν ο μισθωτής θέλει να κάνει αλλαγές στο ακίνητο σπίτι ή μαγαζί πρέπει να πάρει τη άδεια του ιδιοκτήτη , όποτε το κείμενο που γράφετε με μαύρα γράμματα βρίσκεται σε ολα τα συμφωνητικά παρόμοια γραμμένο… Αβάσιμο οπότε αυτό που γράφεις…
  Δυστυχώς ο Έλληνας έχει στο αίμα του ‘να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα’ και για όλα φταίνε οι πολιτικοί και η πολιτική! εμείς και η νοοτροπία μας φταίει…
  Έτσι γιατί διαβάζω βραδιάτικα κάτι που δεν τιμά το site και γελάω με αυτά που αναδημοσιεύει

 9. Όταν θα σκάσει και το θέμα με κάτι πεζοδρόμια που εξαφανίστηκαν στο Τιγκάκι, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Για ρωτήστε τον 3floor τι ξέρει οέο!

  • 3Floor … ενημέρωσε τους πολιτες στο τιγκάκι!
   Που πάνε τα πεζοδρόμια;;;
   Κανείς δεν μαθαίνει τιποτα;;;;
   Ξυπνάτε συμπατριώτες… καλά είναι ο ύπνος!!

 10. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν μπορει να έχει λόγο ? Κατά τα αλλά γράφετε ανακρίβειες ! Έλεος πια με το δήθεν ενδιαφέρον ! Αφήστε το νησί να Παει μπροστά ! Αφήστε τους πολίτες που θέλουν να κάνουν καλό όμορφο να προχωρούν ! Πρις ενημέρωση σας οι προηγούμενοι ενοικιαστές χρωστάνε πάνω από τέσσερα χρόνια ενοίκια ! Για με ξέρετε !

 11. Εσύ τράβα κάνε ένα ντους και βουλωστο καλά έκανε η γυναίκα και τα έβγαλε στην φόρα πονάει πολύ βλέπω εεεεεεεεεεεεε?

 12. Κυρία Άννα δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά ΜΠΡΑΒΟ σου που βγήκες δημόσια και με ονοματεπώνυμο και τους ξεφτιλισες! Έχουν μαζέψει όλη την σάρα και την μαρα στον δήμο λες και είναι τσιφλίκι τους.Μην στεναχωριέσαι και πλησιάζει ο καιρός να τους στείλουμε στον αγύριστο! Μπράβο σου και πάλι!!!!!!!

 13. Αυτο παλι?
  Να παρω μερος στον διαγωνισμο και μετα θα αρχισω τα γκρεμμισματα.
  Ασε που μερικοι αρχιζουν τα φεσια!!!!
  Τωρα για ολα φταινε δημαρχος αντιδημαρχος, και δοστου απειλες και εκβιασμους.
  Ακομα και για ενα καλοκαιρινο σταν αρχιζουν εκβιασμους. Ακουσον ακουσον.
  Εγω θελω την ταδε θεση, βγαζεις τον αλλον βαζεις εμενα, γιατι θα χασεις 50 ψηφους.
  Τι αλλο θακουσουμε απο ολους αυτους που διεκδικουν δημοτικα ακινητα????
  Δικαιοσυνη χρειαζομαστε, ισονομια και ισοπολιτεια.
  Και ο καθε εκβιαστης στον παγκο του!!!

 14. Ε ψιτ γατάκια του τριοφλωρου ότι και να λέτε, οτι και να κάνετε η γυναίκα είχε τα κότσια και σας έκανε ρόμπα γιατί αυτά ΠΡΕΠΕΙ να λέγονται δημοσίως να μαθαίνει ο κόσμος.Αχαχαχα μεγάλη ξεφτίλα λέμε!

 15. Συγνωμη κυρια μου αλλα,αυτα που λετε μηπως ειναι για τον πρωην? γιατι αν δεν καταλαβατε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επανηλθε στο νησι!!!!!

  • Η ποια?????
   Η Δημοκρατία??

   Σε λίγο θα ακούσετε και το διάγγελμα του 3Floor ..από τα μεγαφωνα!!
   Θα βγάλει και δικό του εμβατήριο!
   Με απευθείας ανάθεση…εννοείται!

   Η μουσική για ποιό λόγο παιζςι???Για το τριώδιο???
   Ποιός έχει την μουσική επιμέλεια??
   Βρε τι έχουμε πάθει!!!!!

 16. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΖΑΝΑΞ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 17. Συγγνώμη έχετε καταλάβει τι λεει η πληγωμένη κυρία που θέλει το καλό του νησιού που την ταΐζει και το καλό των φίλων της που αδικήθηκαν όπως αναφέρει; Μας γράφει λοιπόν πως είχαν άκρη στον δήμο η λεγόμενοι επιχειρηματίες αλλά η άκρη τους έδωσε πληροφορίες που τους απέτρεψαν στο να γίνει στημένος διαγωνισμός και για αυτό βαθιά πληγώθηκε ακόμη και η ίδια! Έχεις δίκιο Άννα Γκενη ΜΗΝ ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ είναι πράγμα απαράδεκτο στις μέρες μας! Και βλέπουμε επιστολή άσχετου από του θέματος προσώπου που ούτε παρευρέθηκε την ημέρα εκείνη στον διαγωνισμό, ούτε είναι μισθωτής, ούτε ιδιώτης, ούτε γνωρίζει τι ακριβώς γίνετε αλλά νιώθει βαθιά αδικημένη ! Εάν ο Δήμαρχος λάβει σοβαρά υπόψιν αυτήν την εντελώς ψεύδη και απαράδεκτη επιστολή είναι άξιος πολιτών σαν την Άννα Γκενη!!! Μην γίνεις σαν την Άννα Γκενη…ας μην πεθάνει η αγελάδα του γείτονα!

 18. Φάγατε την φόλα όλοι σας. Όσοι δειλοί είναι πίσω από αυτή την ανύπαρκτη κυρία φαντομά- έχουν σχέδιο εναντίον του συγκεκριμένου αντιδημάρχου. Ο αντιδήμαρχος δεν είναι δικηγόρος του επιχειρηματία. Ελεεινοί ψεύτες -λωποδύτες – απατεώνες – αγαρηνά σκυλιά. Δηλητηριάζετε τον τόπο. Τρισάθλιοι βρωμιάρηδες. Παλιολινάτσες.
  Όσο και να αλυχτάτε ο τόπος είναι θωρακισμένος γιατί έχει Αβρίθηδες.

  • Το βιντεάκι με την κακοποιηση των αγελάδων…. θα μπεί στο site …. της Κω
   που επανασυστήνεται;;;;;;;

 19. Θα σου λεγα τώρα αλλά έχε χάρη που σέβομαι τον κόσμο που διαβάζει. Ο δήμος ανήκει σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τσιφλίκι κανενός που στρογγυλοκαθονται στις καρέκλες και πλατυναν οι κ…..τους απ το πολύ αραλίκι. Η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε απ το Νησί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.