Κοινότητα Ασφενδιού: Εργασίες καλλωπισμού και κλαδεύσεις δενδροστοιχιών

6
1090

Η Δημοτική κοινότητα Ασφενδίου,  αποπεράτωσε  εργασίες καλλωπισμού  και  κλαδεύσεις δενδροστοιχιών, στον δρόμο που συνδέει το Τιγκάκι με το Μαρμάρι έως τα διοικητικά όρια στην περιοχή Λινοπότι. Οι παρακάτω εργασίες πραγματοποιήθηκαν από το μόνιμο και εποχικό προσωπικό της Κοινότητας μας. Οι κλαδεύσεις δεντροστοιχιών θα συνεχιστούν στον παραλιακό δρόμο Τιγκακίου και αμέσως μετά στο ορεινό Ασφενδιού.

 

 

Ο   πρόεδρος

της Κοινότητας Ασφενδιού

 

Γιωργαλλής Μιχαήλ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη ειναι η αισθητικη του κυριου Γιωργαλλη. Ελεος. Για να δειξει οτι υπαρχει σκοτωνει τα δεντρα. Ηταν και αρκςτα κρυος ο φετινός χειμωνας και θελαμε κουτσουρα….
    Αλλο κλαδεμα αλλο πετσοκομα. Η υπηρεσια πρασινου τι κανει;

  2. τα νεκρα δεντρα που υπαρχουν κατα μηκος του δρομου γιατι δεν τα κοβετε?
    μεγιστοποιουν τον κινδυνο εξαπλωσης μιας πυρκαγιας κατα την θερινη περιοδο

  3. Αν θέλετε τόσο καιρό για το κλάδεμα των δέντρων σε έναν δρόμο 3 χιλιομέτρων, τότε πότε θα τελειώσει η παρέμβαση που θέλατε να κάνετε στο οδόστρωμα?

  4. Βρε φτιάξτε κανένα δρόμο πιο τεμπέληδες … έστω γλίψετε όπως κάνετε με λίγη άσφαλτο καμιά τεράστια λακούβα σε κεντρικούς δρόμους να βγάλουμε κανένα δίμηνο έστω … ριμάξαμε τα αμάξια μας … κάμετε πιο κάτι έστω για τα μάτια … αφού για τα σοβαρά εσείς δεν κάνετε … το πήραμε απόφαση και περιμένουμε να περάσει και η δική σας η θητεία … χειρότεροι πω τους προηγούμενους βγήκατε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ