Καθαρισμοί ρεμάτων και χειμάρρων στο Πυλί Γιωργαλλής-Κεφαλιανός

30
3994

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  ΡΕΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ    ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ  ΠΟΤΑΜΩΝ

Αποπερατωθήκαν  οι εργασίες  καθαρισμού στην Κοινότητα  Πυλίου  μαζί με τον συνάδελφο και Πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου  Κεφαλιανό Αναστάσιο  κατά το διάστημα του φθινοπώρου, συμβάλλοντας στην καλύτερη προετοιμασία Αντιπλημμυρικών φαινομένων   στις περιοχές, όπου είχαν εντοπιστεί τα περισσότερα  προβλήματα . Στον Άγιο Γεώργιο όπισθεν της εκκλησίας, στον Άγιο Νικόλαο, στον  Λινοπότη και στον κεντρικό αύλακα στο Μαρμάρι όπου συνέδραμαν φορτωτής ,εκσκαφέας και φορτηγό.  Επίσης   έγιναν πολλές παρεμβάσεις εσωτερικά των χειμάρρων με χειρωνακτικές εργασίες από το προσωπικό  και  των δύο  κοινοτήτων .

Ευχαριστούμε το προσωπικό καθημερινότητας , τους χειριστές μηχανημάτων έργου και τους οδηγούς.

 

 

 

Ο   πρόεδρος

της Κοινότητας Ασφενδιού

 

Γιωργαλλής Μιχαήλ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να έρθετε και στον λινοποτι να καθαρίσετε τα κανάλια που είναι μπαζομενα παρακάλια θελετε

  2. Τα εχει παίξει το παλικάρι
    Βγάζει φωτογραφιες απο το συρτάρι για να δειξει οτι κανει έργο αυτες ειναι πριν δυο μηνες βρε νο
    Ετοιμάσου να σου πάρουν και το δεύτερο αμαξι
    Ποδηλατο ……………

  3. Βρεεε χαλαρωσε λίγο Μιχαλάκη τα αυτονόητα βγάζεις τι κάνετε, υποχρεωμένοι είσαστε να γίνονται αυτά!!!Αλλά ξέχασα χωρίς φώτο εσύ δεν κάνεις!!!Βγάλτε όσο είναι καιρός γιατί λίγο έμεινε!!!Πολύ Μαύρο θα πέσει και στους 2 σας!!!

  4. Ο κατά τα άλλα πρόεδρος που δέχεται απειλές και δεν έχει στήριξη από την δημοτική αρχή ξαφνικά ποζάρει και καθαρίζει με μηχανήματα του εργοταξίου…. Πόσες φορές ακόμα θα κάνει….τουμπα;; Ελεεοοοςςς

  5. Μιχάλη μην δημοσιεύεις τις θέσεις κάλυψη απόκρυψη παρακολουθησε από το fbi και την cia έχουν οργανώσει σχέδιο εξόντωσης σου! Κάτι άκουσα ότι στέλνει τις ειδικές δυνάμεις ο Putin να σε φάνε και με Chinook να σου κλέψουν τον φορτωτή και να σηκώσουν την κοινότητα ν την μεταφέρουν στο Κρεμλίνο!

  6. Μυστικές πληροφορίες λένε για κίνηση ειδικών δυνάμεων πλησίον της κοινότητας Ασφενδιού κατά τις νυχτερινές ώρες με πλήρη εξοπλισμό. Αναμένονται επίσης αλεξιπτωτιστές από τις SAS για ανακατάληψη της κοινότητας Ασφενδιού.

  7. Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Erdogan έστειλε drones και παρακολουθούν το σπίτι σου… Τα βίντεο δείχνουν ότι κάθεσαι στο σαλόνι και έχεις πάρει φορτωτή τηλεκατευθυνόμενο από τα jumpo και κάνεις εργασίες εντός του τζακιού! Άγιε Βασίλη τώρα που είναι Χριστούγεννα φέρε μια τσάπα στον Μιχάλη να έχει ν παίζει

      • ευχαριστω Σαντα Νικολαους που εις ακουστηκε η προσευχη μου για το τεκνο μας ! ευλογησον! χαχαχαχαχαχαχχα

  8. Ρε Μιχαλάκη γιατί σε παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες του Δήμου; Υπάρχει τέτοια υπηρεσία στον Δήμο; Ενδιαφερόμαστε. Μπορούμε μετά να αλλάξουμε πόστο; Από την παρακολούθηση να πάμε σε γραφείο; Εσύ ξέρεις τον δρόμο,τον τρόπο οδηγίες θα μας δώσεις;

  9. Βρέθηκε το κοινοτικό κατάστημα τοποθετημένο παράνομα σε κοινόχρηστο χώρο και την Δημοτική Αστυνομία να του κόβει κλίση. ….

  10. Σε πηρανε στη πλακα καινεσενα και το γραφειο οπους πας και περνεις το χαρτακι για τα μμε. Κριμα και για εσενα αλλα και για τον πολιτικο-λογιστη σου. Χαχαχαχαχα βρε κανε καλα γιατι σε βλεπω ατο lerosTV

  11. Μιχαλη ζητα συγνωμη ,
    γιατι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα παρει 60%. Και ειναι καλος δημαρχος και καλος ανθρωπος!!
    Και γνωριζεις πολυ καλα οτι δε φταιει!! Μεινε μακρυα απο τους ξεπουληταδες, τους ταξιδιαρηδες, τους εκδικητικους!!

  12. μιχαλακι παρε μεγαλες μασκες αποκρυατικες να μεταμφιεστεις.
    στην αναγκη ντυσου γυναικα.
    και προσεξε τους κοριους.
    καμε πετρελαιωση ξερεις εσυ…
    προσεχε παιδι μου…

  13. Αλλο και αυτο παλι. Οι φωτογραφιες ειναι πριν 2 με 3 μηνες βλεπω μαρμαρι κλπ . Τις βγαζει σημερα στην φορα. Ρε μιχαλη συνελθε παιδι μου . Τι εχεις παθει? ….εισαι εδω?

  14. Μιχαλακι διαβασα στο βημα οτι σε παρακολουθουν .
    αν θελεις σεκιουριταδες να σου βαλομε και σκοπιες στην κοινοτητα να μην τη χασεις. Θα σε βοηθησομε φιλε μου να βγει ο χειμωνας!!

  15. Λες να κολλησει την αρρωστια στον ανασταση?
    Προσεχε παιδι μου ανασταση γιατι εισαι καλο παιδι.

  16. Αυριο εχει ανακοινωση του Μιχαλη το γηπεδο θα ονομαστει Suzuki Vitara 4×4 στη μνημη του χαμενου αυτοκινητου του. Αλλιως τον βλεπω σε απεργια πεινας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ