Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Kέντρο Πρόληψης: Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ”

4
825

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας προχώρησε στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Κέντρου Πολιτισμού  Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ” σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσαν της πρώην Εβραϊκής Συναγωγής (ΧΑΒΡΑ)

Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και ο πρ. Δήμαρχος Κω κ. Κώστας Καΐσερλης.

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” και το ΚΕ.Π.Ε.Α. “AΡΤΕΜΙΣ” έχουν ήδη εδραιώσει συνεργασία επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και σχετικά με τον καταστατικόν σκοπόν τους.

Το ΚΕ.Π.Ε.Α. Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ” διακρίνεται για την πολυετή παρουσίαν του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Λέρου και για το υψηλής ποιότητας έργο του.

Προσφάτως έγινε Εταίρος της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”.

Πρόθεση των Προέδρων τους, Διονυσίας Τελλή-Τσιμισίρη και Αντωνίου Nταλλαρή,  είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και η συστηματοποίηση της συνεργασίας των δύο φορέων.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να κάνει η προληψη όταν εκατοντάδες νέοι σιγο λυωνουν στους δρόμους παγιδευμένοι στα ναρκωτικά εξαθλιωμένοι άστεγοι εξαρτημένοι χωρίς καμία κοινωνική και ιατρική στήριξη
    Μόνο λόγια αλλά ουσιαστικά έργα μηδέν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ