Ανάρτηση μητέρας στο fb: Παιδικές χαρές «Πασσανικολάκη» & «Θεοφράστου» – «Θα φέρνατε εδώ τα παιδιά σας να παίξουνες»

11
1280
2 παιδικες χαρες στην οδό Κανάρη και
οδό Θεόφραστου στον δήμο Κω.
Άκρως επικίνδυνες και ακατάλληλες για παιδιά.
Προσωπικά ντρέπομαι για αυτό που προσφέρουμε στα παιδιά μας!
Ευθύνη του δήμου μας.
Ευθύνη και σε εμάς τους γονείς που δεν κάνουμε κάτι για αυτό.
Ερώτηση προς όλους τους υπεύθυνους:
ΘΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ?
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχουν φτιαχθει ουκ ολίγες φορες, το θεμα ειναι να υπαρξει φύλακας οπως ειχε την δεκαετία του 80′.

  2. Δεν μπορούν κυρία μου δεν προλαβαίνουν έχουν πιο σοβαρές δουλειές.δες τους πως καμαρώνουν για τη χλιδή που παραδίδουν στου μουτζαχεντιν και θα καταλάβεις.σιγα μη δώσουν σημασία στους Έλληνες αλλού είναι η μάσα τωρα

  3. Όταν οι κότες ( πούλες ) είναι ευχαριστημένες με τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν τα καπονια που επιλέγουν , τα αποτελέσματα είναι δεδομένα.

  4. Μπράβο!!!!! Συγχαρητήρια για την ανάρτηση…… Πρέπει να τα λέμε και αυτά…
    Άμεση αποκατάσταση πρέπει να γίνει…

  5. Δυστυχώς εγώ σαν παιδί μεγάλωσα σε αυτές της παιδικές χαρές αλλά τα παιδιά μου όχι γιατί δεν αντέχω όσες φορές τα πήγα έφυγα γιατί είναι βρώμικα έχει. Παιδιά ανεξέλεγκτα εκεί κ πολλά άλλα δυστυχώς οπός όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοώ.

  6. Όταν ο δήμαρχος της φτιάχνει και τα λαταρια σας τους αλλάζουν τα φώτα τότε φτεει ο δήμος αρε Κυρίτσης που σας χρειάζεται χούντα θέλετε όχι δημοκρατία

    • Οι παρέες ανηλίκων φταίνε που τα κάνουν γυαλιά καρφιά,παρέες από τις συμπέθερες των Τυράννων ,αλλά ποιος να πει κάτι,ποιος να μιλήσει τα αυτονόητα,όλοι ακόμα και βίντεο να τους δείξεις σου πετάνε ένα επίθετο ‘ρατσιστή’ και πάμε παρακάτω.Μία είναι η λύση σ αυτήν την έξαρση ανήλικης εγκληματικότητας των Βαλκάνιων.Αφαίρεση ιθαγένειας και αποστολή στις χώρες τους.η καταστροφή της χώρας έγινε απ την χωρίς ΟΡΙΑ προσπάθεια ενσωμάτωσης πολιτών που δεν έχουν καν Δυτική κουλτούρα.Φταίτε όλοι που τους ανέχεστε.Δείτε το Σάββατο στην Ζουρούδη τι έγινε ,αλλά απόντες όλοι..κουράστηκα .Δημαρχίες και οι δύο κατώτερες των περιστάσεων.και οι πρώην και οι τωρινοί.Πρ΄πει να έρθουν νέα πρόσωπα άφθαρτα.

    • Να ηξερες και τι σημαινει η Χουντα….
      FUNCLUB του KOPSIMIOU!!!!

      Ποτε θα απαλλαξετε το νησι απο την καλαμοκαβαλημενη παρουσια σας….
      ΝΑ ΣΑΣ ΧΣΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ