ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω (Δοξολογία-Πανηγυρικός-Κατάθεση στεφάνων)

0
1513

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

λεια Χριστοφή

Με επίσημη δοξολογία στον παλαιό Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ πλαισιωμένου από τον Γεν. Αρχιερατικό, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη, τον π. Περικλή και τον π. Αναστάσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων (εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου).

Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης – καθηγητής Γιώργος Σακέλλης, ο Αρχιμανδρίτης π. Σοφρώνιος και ο Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο Έπαρχος Κω Γ. Καμπανής, ο Έπαρχος Καλύμνου Μιχάλης Μουσελλής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Κώστας Σουρασής εκ μέρους του Δήμου Κω, Ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Θεοδόσιος Τριαντάφυλλος, ο Ταξίαρχος Αστυνομικός Δντής Λουκάς Θάνος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδ/σου Αντώνης Γιαννικουρής, ο Διοικητής του 5ου ΣΑ Κω, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου και των λοιπών ένστολων αρχών, των Συνδέσμων αποστράτων και έφεδρων αξιωματικών, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών, του Ερυθρού Σταυρού και λοιπών φορέων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον ιερό κλήρο και κατάθεση στεφάνων στο Βωμό της Πατρίδας με την παρουσία των Αρχών και του Λαού.

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ