ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Θερμή υποδοχή από τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά στις Πρωταθλήτριες της ΗΠΙΟΝΗΣ

12
1522

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τις πρωταθλήτριες του ΓΣ ΗΠΙΟΝΗ Κω μετά την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αιγαίου στην Κρήτη, υποδέχτηκε θερμά στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς.

Τις μικρές πρωταθλήτριες συνόδευαν η Προπονήτριά τους, καθηγήτριας φυσικής αγωγής Μάγκυ Μιχαηλίδου και η Πρόεδρος Μαριάννα Παπαγιαννίδου.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόγραμμα Περιφερειακού Αγώνα Συλλόγων & Ατομικού και Ανσάμπλ Γ’-Δ’ κατ. (Δ’ περ.)

    Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα του Περιφερειακού Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού και Ανσάμπλ Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Κορασίδων-Παγκορασίδων), Δ’ Περιφέρειας.
    Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ε.Γ.Ο.. Εάν την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα υπάρξουν νέα δεδομένα αναφορικά με τα μέτρα περιορισμού διασποράς της νόσου COVID-19, τότε θα γίνουν οι απαιτούμενες προσαρμογές για τη διεξαγωγή του.

    Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου, στις 09-10 Οκτωβρίου 2021

    • Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ = ΓΥΝΑΙΚΕΣ
      Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ = ΝΕΑΝΙΔΕΣ
      Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ = ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
      Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ = ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

      Δ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ = ΚΡΗΤΗ , ΚΥΚΛΑΔΕΣ , ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
      ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ..

  2. Έλεος σε αγώνες Γ και Δ κατηγορίας πήραν μέρος μαζί με άλλα 5 σωματεία της Κρήτης και τα 2 της Κω !!
    Μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με την ρυθμική γυμναστική και των δύο συλλόγων της Κω…αλλά μην παρουσιάζουμε την συμμετοχή ως επιτυχία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής!!
    Εάν δούμε την επίσημη κατάταξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ…είμαστε στην ουρά της βαθμολογίας.

    • ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .. ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ .. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID Η 3η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ . ΘΕΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ.. ΠΙΕΣ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ .. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ . ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ .. ΣΥΝΕΧΙΣΕ , ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ..

      • Στο δια ταύτα…υπάρχουν σύλλογοι με επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, Παίδων και Κορασίδων και δεν έχουν καμία πρόσκληση για να επισκεφθούν το δημαρχιακό Μέγαρο…εσύ με μικρότερης εμβέλειας αγώνες..μπορείς να μάς πεις…πώς καταφέρνεις να έχεις πάντα προσκλήσεις και προβολή;;

    • Η Δ περιφέρεια δεν είναι Δ κατηγορία…είναι το νότιο Αιγαίο..Δ κατηγορία είναι μάλλον το μυαλό σου.. το νησί μας έβγαλε δύο πρωταθλήτριες νότιου Αιγαίου στις χρόνιες 2011 και 2012 και για να το πετύχεις αυτό απέναντι σε ένα νησί (Κρήτη) που παραδοσιακά βγάζει αθλήτριες που διακρίνονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι άθλος. Δυστυχώς φέτος δεν είχε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από του χρόνου ίσως καταλάβεις πιο πολλά. Εγώ δεν μιλάω ανώνυμα πάντως είναι ντροπιαστικό να μιλάς ανώνυμα και να απευθύνεσαι σε παιδιά. Αργυρίου Γιώργο με λένε.

      • Κύριε Αργυρίου διαβάζοντας τα σχόλια δεν βλέπω πουθενά να καταφέρεται κάποιο εναντίον των παιδιών.
        Αντιθέτως διακρίνω μια εύλογη απορία, γιατί Αθλητικά σωματεία της Κω με μεγαλύτερες επιτυχίες εδώ και χρόνια, δεν τυγχάνουν προβολής και φυσικά ανάλογης επιβράβευσης από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.
        Τους βάζω όλους στην ίδια θέση ευθύνης για να μην θεωρηθεί ότι κάνω αντιπολίτευση σε οποιονδήποτε.
        Εννοείται ότι ήταν μεγάλη επιτυχία των νεαρών κοριτσιών και ορθώς τιμήθηκαν από το δήμο.

  3. Άλλο ένα μεγάλο έργο του δημάρχου γατάκια.Έκανε υποδοχή και έβγαλε φωτός.Φάτε τη σκόνη του.

  4. Η Δ περιφέρεια δεν είναι Δ κατηγορία…είναι το νότιο Αιγαίο..Δ κατηγορία είναι μάλλον το μυαλό σου.. το νησί μας έβγαλε δύο πρωταθλήτριες νότιου Αιγαίου στις χρόνιες 2011 και 2010 και για να το πετύχεις αυτό απέναντι σε ένα νησί (Κρήτη) που παραδοσιακά βγάζει αθλήτριες που διακρίνονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι άθλος. Δυστυχώς φέτος δεν είχε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από του χρόνου ίσως καταλάβεις πιο πολλά. Εγώ δεν μιλάω ανώνυμα πάντως είναι ντροπιαστικό να μιλάς ανώνυμα και να απευθύνεσαι σε παιδιά. Αργυρίου Γιώργο με λένε.

  5. Τι ντροπή! Θα έπρεπε να χαίρεστε για τις επιτυχίες μικρών παιδιών, όμως είναι πιο εύκολο να σπιλωνετε παρά να χαίρεστε. Με αυτή την νοοτροπία μεγαλώσατε. Δεν ξέρετε άλλη. Σας δικαιολογώ. Κρίμα.

  6. A ΡΕ ΚΟΤΕΣ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ