Ι. Ρούφα: Ειδική δημόσια συνεδρίαση απολογισμού πεπραγμένων διετίας | «Εμπαίζετε την κοινωνία και την εκπαιδεύετε να σας χειροκροτεί γα το απόλυτο τίποτα και τις… φωτογραφίες»

27
977

Κύριε πρόεδρε,

Το δημοτικό συμβούλιο της Κω, κατά παράβαση της νομοθεσίας, έχει σχεδόν 2 μήνες να συγκληθεί.

Η πρωτοφανής αδρανοποίηση  του δημοτικού συμβουλίου σε συνδυασμό με την προβληματική και εν κρυπτώ  λειτουργία της οικονομικής επιτροπής αλλά και τις χειροπιαστές επιπτώσεις της πανδημίας στην ποιότητα της δημοκρατίας έχουν επιφέρει ισχυρό πλήγμα στις έννοιες της λογοδοσίας, του κοινωνικού ελέγχου, των συμμετοχικών διαδικασιών, του πολιτικού διαλόγου.

Η στάση της δημοτικής αρχής αποδεικνύει εν τοις πράγμασι ότι φοβάται το διάλογο, τα επιχειρήματα, την αλήθεια αφού με απόλυτη συνέπεια και αλαζονεία δεν απαντά σε κανένα ερώτημα- αίτημα που καταθέτουμε ως παράταξη.

Κύριε πρόεδρε, η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει.

Παρακολουθούμε εμβρόντητοι δηλώσεις τόσο του κυρίου Νικηταρά όσο και των στελεχών της δημοτικής αρχής για «έργα και ημέρες» που προφανώς ή αφορούν σε κάποιον άλλο δήμο ή αποτελούν συνειδητά – κραυγαλέα ψέματα.

Χωρίς καμιάν αναστολή λέτε ψέματα, εμπαίζετε την κοινωνία και την εκπαιδεύετε να σας χειροκροτεί γα το απόλυτο τίποτα και τις… φωτογραφίες.

Αφού καταφέρατε σε ελάχιστο χρόνο να αλώσετε κυριολεκτικά την πολιτική στο βωμό της επικοινωνίας σας ζητάμε να πράξετε, ως οφείλετε, τα ελάχιστα:

Οι περισσότερες  δημοτικές αρχές της χώρας προχώρησαν στην ειδική δημόσια συνεδρίαση απολογισμού των πεπραγμένων της περιόδου 2019- 2020.

Σε αυτήν τη συνεδρίαση και όπως προβλέπεται από το άρθρο 217 (Ν 3463 2006) οφείλατε να φέρετε τον απολογιστικό κατάλογο του έργου σας- και όχι κατά την προσφιλή σας τακτική μιαν ακόμη έκθεση ιδεών και ψεμάτων -ενώπιον της Κωακής κοινωνίας. Σας επισυνάπτω το σχετικό άρθρο.

Προφανώς τέτοιες διαδικασίες αλλά και το ενδεχόμενο να ειπωθεί και καμιά αλήθεια σας προκαλούν αλλεργική και φοβική διάθεση.

Επισημαίνουμε όμως ότι το χρονικό διάστημα έχει παρέλθει και σύμφωνα με την παράγραφο 6    «Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα που προβλέπει το παρόν άρθρο παρέλθει χωρίς να κινηθούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση της ειδικής δημόσιας συνεδρίασης απολογισμού, μπορούν οι δημοτικές παρατάξεις ή οι δημοτικοί σύμβουλοι να προκαλέσουν τη συνεδρίαση αυτή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο «95»»

Με τιμή και με την απαραίτητη – οφειλόμενη διευκρίνιση, αγαπητέ κύριε πρόεδρε, ότι η επιστολή μου αφενός δεν έχει προσωπικό αλλά αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα καθώς αφορά στο σύνολο της δημοτικής αρχής, αφετέρου δεν έχω καμία διάθεση να «ανταγωνιστώ» γελοιότητες και ψεύδη που εκστομίζονται σε καθημερινή βάση και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Ρούφα Ιωάννα.

ΑΡΘΡΟ 217

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής

[Σχόλια]

1. Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

«2. Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανακοινώνεται πριν από δεκαπέντε (15), τουλάχιστον, ημέρες με κάθε πρόσφορο μέσο. Σε αυτή καλούνται οι κάτοικοι, καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς του Δήμου. Σε Δήμους άνω των 50.000 κατοίκων και σε Δήμους πρωτευουσών νομών η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους και καλούνται, μόνον, οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλεως, όπως, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, για την ευρύτερη, δυνατή, εκπροσώπηση των κατοίκων.»

3. Το δημοτικό συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνεδρίασης.

4. Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων.

5. Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.

   6. Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα που προβλέπει το παρόν άρθρο παρέλθει χωρίς να κινηθούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση της ειδικής δημόσιας συνεδρίασης απολογισμού, μπορούν οι δημοτικές παρατάξεις ή οι δημοτικοί σύμβουλοι να προκαλέσουν τη συνεδρίαση αυτή σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο «95».

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από φωτογραφιες και εργα χορτασαμε. Απο εργα περιμενε παραμονες των εκλογων θα ριξουν ασφαλτα..

  2. Αρχοντισσα του καμπου(εχεις ευθυνες για το Τριοροφο Ατυχημα)
    Ειναι να απορεις με τι ειδους μεταλλαξη εχουν υποστει τα 2 τελευταια χρονια οι Τριοροφοι Κοψιμιοι!!

  3. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ(ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΡΛΕΚΙΝ)..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ..ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ…Μ Ο Ν Ο ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΛΥΣΕΙΣ-ΓΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙ ΑΤ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ……,ΣΕ ΠOIA ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ …. ,ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ..ΣΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥ ΚΥΡΤΕΤΟΙΟ..ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..Δ Ε Ν Ε Χ Ε Τ Ε Κ Α Τ Ι ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ…15 ΧΡΟΝΙΑ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ,,ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩ

  4. η κοινωνία της Κω δείχνει να έχει αποδεχτεί το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο !!!

    κ. Ρούφα, όσο και να πιέζετε, κατά τη γνώμη μου σωστά, η κοινωνία της Κω δείχνει να έχει αποδεχτεί το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο !!!

  5. Το οτι εκπαιδευουν την κοινωνια να τους χειροκροτει για το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ… αυτο πρεπει να προβληματισει τους Κωους!!!
    Αυτους λοιπον θελουν;;;
    Ας τους εχουν και να τους χαιρονται!!!
    Ενα νησι παει τερμα γκαζι …. με την οπισθεν!!!!
    Ας δουμε λοιπον την επομενη ψηφο σας!!!!
    Η Κως αξιζει διοικηση με ικανα στελεχη!
    Και εννοειται οτι αυτα …υπαρχουν ΜΟΝΟ στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ!!

    • ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ!! ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΑΙ ΚΛΑΨ…ΝΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΛΕΟΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΤΕ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ, ΕΣΕΙΣ, Η ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΛΗ,ΑΠΟΡΡΙΨΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ,ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΤΑ Σ…., ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ.

      • 1 Να μεγενθυνεις την φατσουλα…κλαιει απο τα γελια….γιατι μονο γι αυτο ειστε!
        2) Απανταει καποιος συμβιυλος;;
        Καποιος απο Γ Ρυπου;;;
        Ποιος νευριασε τοσο αραγε στην διαφορετικη αποψη;;;;
        Ξυδακι….
        Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
        Γιατι δεν εχετε να προσφερετε και κατι αλλο… δυστυχως …

      • Βολεμενε μπαμπουινε του Τριοροφου Ατυχηματος..
        Συμβουλη!!
        Κανε αμμολουτρα να συνηθισεις το πηγαδι,ή μηπως σαν σκωληξ το κατεχης ηδη??

  6. Έχουν το ΘΡΑΣΣΟΣ, να κατακρίνουν μια ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ που προσπαθεί,για την ΚΩ, και να μαζέψει τα ασυμαζευτα, να πάρει πίσω τις περιουσίες που ξεπούλησαν οι προηγούμενοι (βλεπε Ναυτικός όμιλος..). Έχει το ελλεινο θρασοςνα κάνει ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.. σε μια δημοτική αρχή που προσπαθεί χωρίς έργα για το θεαθήναι, φανφάρες, μίζες, ρεμουλες, ταξίδια, και όλα τα λοιπά που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή.. Να ορθοποδήσει την Κω σε καταστάσεις οικονομικά δύσκολες,,.. Τετοια άθλια, υπονομευτικη αντιπολίτευση, είχαμε να δούμε από τρις εποχές του αειμνήστου .. ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΥ…ΚΥΡΠΟΦΤΟΥ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ,

    • Γραφια καπου εχεις ενα δικιο δικιο…
      εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ οταν προσκυνας-γλυφεις & βριζεις χυδαια τον αντιπαλο σου,προσπαθεις να τον κτυπησεις κατω απο την ζωνη,βαζοντας θεματα μεχρι και για την προσωπικη ζωη του,….τοσο πολυ ΤΡΕΜΕΤΕ τον Κυριτση???
      Οσο για τον γητευτοεισπακτωρα..ειναι γνωστος σε ολους μας…
      τοσο γνωστος που εχει περασει και τα ελληνικα συνορα..καλος πελατης!!!
      Ζηστε εκει που σας αρεσε τοσα χρονια,,,,στον ΒΟΥΛΚΟ…και στο ΡΟΥΣΦΕΤΙ….
      ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ…
      και οι δημοτες το διαπιστωσαν σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα!!!

        • Βου(λ)ρκος…ρε μπαμπουινε..τα παραπονα σου στο πληκτρολογιο του SAMSUNG

      • ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΛΕΣ.
        ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΕΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΔΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ, ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    • Εσενα σε εκανε ανθρωπο ο Καισερλης δηλαδη;;;;;
      Θαυμαστα τα εργα του γητευτη!!!
      Αυτα ολα που εγραψες τα πιστευεις;;;
      Αν ναι.. ζητα βοηθεια…. δεν ειναι κακο!!!

  7. Δεν ήμουν ποτέ στα δημοτικά συμβουλια.! Δεν ήμουν ποτέ δημόσιος υπάλληλος! Δουλεύω σε ιδιωτικό τομέα,.. Δεν ήθελα ποτέ καρέκλα, και με ενδιαφέρει ο τόπος μου πανιβλακα… Απλά έχω ένα πρόβλημα με τους ηλιθιους, άσχετους μαθητευομενους που το παριστάνουν υποψηφιοι δήμαρχοι… ΝΑ χαίρεσαι την ρουφα σου… Από ότι φαίνεται…την στηρίζεις για το ανύπαρκτο ιστορικό της παρελθόν…. Και την αχρηστία ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΠΕΤΡΑΔΆΚΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ… ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ . Και βόλτες για καφέ σε διαφορετικές καφετέριες κανει… ΠΕΣΜΟΥ ΜΊΑ ΠΡΌΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΤΟ ΝΟΎΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΤΑ 30 ΧΡΌΝΙΑ.

    • Κατι μπαμ οτι εισαι στο ιδιωτικο τομεα…χαχαχαχαχ
      θελει η..τ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!!ουστ!!!ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

  8. Φυσικά ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟΣ δικό σου … Γιατί ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ. .. . ούτε από ηθικής πλευράς ούτε από ανθρωπιάς..ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΣΘ. Θέλει καμία δεκαριά βαθμίδες να γίνει ένα ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ …

  9. Όλο αυτό αναφέρεται σε σένα…. προσκυνας-γλυφεις τον κυρποφτό κάθε μέρα!!!!!
    βριζεις χυδαια τον ΑΝΤΊΠΑΛΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ,προσπαθεις να τον κτυπησεις κατω απο την ΖΏΝΗ, ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ βαζοντας θεματα μεχρι και για την προσωπικη ζωη του,….τοσο πολυ ΤΡΕΜΕΤΕ τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ???ΤΕΛΙΚΆ ΠΆΡΕ ΈΝΑ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΓΕΛΟΊΟ ΣΙΧΑΜΑ.. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΣΟΥ…ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΕΛΛΕΙΝΑΤΗΣ ΚΩ

    • 😂😂Μεσα σε 8’ απαντας με τρια σχολια?…
      Σε ενδιαφερει ο τοπος σου??
      Μισος …μισος…και πονο μεγαλο διακρινω….γητευτοκοψιμακι!
      Ασε τα κοσμητικα επιθετα ανθρωπε με ηθος και αξιοπρεπεια!!
      Και πιου εισαι…ο βλαξ ο ανωνυμος .ποτε δεν ψηφισε την κ.Ρουφα ….(αν και μου αρεσει ο πονος που σας δινει καποιες φορες)
      ΜΟΝΟ…Κυριτση!!
      Τσουζει λιγο ε?

  10. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ…ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Ψιτ…. 6 Οκτ 2021 at 22:15:00….βολεμενος..και ψυχακιας…και φαινεται!!!
    φαινεται απολυτα σε σενα
    ΣΙΧΑΜΑ..ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ..ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ…ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ

    • Παραδεχομαι οτι εισαι…..πανεξυπνος….χεχεχεχε
      γι αυτο θα σας πηγαινω…εμπλοκη…
      μεχρι να ξεβρωμισει ο τοπος….
      με τοσο πανεξυπνους μπαμπουινους,,,πως να μην κανω παρτυ?????χαχαχαχαχ

  11. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ…ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΑΤΑ Ο ΨΙΤ…ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 3000!!!! ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ..ΤΑ 10.000 ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ .ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΙΤ ΤΙ ΛΕΝΕ…ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡ… ΞΕΒΡΚ,.ΤΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ