Σημαντική πρωτοβουλία του Grecotel Kos Imperial: Καθαρισμός του Υδροβιότοπου στο Ψαλίδι υπό την αιγίδα του Δήμου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

2
944

Σημαντική πρωτοβουλία του Grecotel Kos Imperial

Καθαρισμός του Υδροβιότοπου στο Ψαλίδι υπό την αιγίδα του Δήμου

 

Την κοινωνική και περιβαλλοντική του ευαισθησία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, καθώς το ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι καθαρισμό του υδροβιοτόπου στη λίμνη Ψαλιδίου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου της Κω.

 

Το Grecotel Kos Imperial υλοποίησε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία με τη συμμετοχή 80 ατόμων, ανάμεσά τους εργαζόμενοι αλλά και φιλοξενούμενοι ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά ζητήματα που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στη σημαντική αυτή δράση για το νησί. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου διένειμαν γάντια, μάσκες, νερά και σακούλες συγκομιδής για τη συλλογή και διαλογή των σκουπιδιών (σε μαύρο χρώμα) και των ανακυκλώσιμων υλικών (σε άσπρο χρώμα). Την πρωτοβουλία της Grecotel στήριξαν επίσης πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου που βοήθησαν στον καθαρισμό και την προστασία της λίμνης και του περιβάλλοντα χώρου.

 

Ο Διευθυντής του Ανθρώπινου Δυναμικού του Grecotel Kos Imperial, Γιώργος Ραγατσίνη, δήλωσε σχετικά: “Nοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τους ανθρώπους μας και την μεγάλη εθελοντική συμμετοχή που επέδειξαν για την υλοποίηση της δράσης. Στον Όμιλο Grecotel  παραμένουμε πιστοί στο όραμα και τις αξίες του Ιδρυτή και Προέδρου, κυρίου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, ότι «Πολιτισμός και Τουρισμός οφείλουν να πηγαίνουν χέρι χέρι». Αποτελεί χρέος μας να προστατεύουμε τον τόπο μας, τη χλωρίδα και την πανίδα του νησιού μας και να  αναδεικνύουμε τις ομορφιές του. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα εδώ για να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας, τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας και βέβαια το Δήμο της Κω για την ανταπόκρισή του στην πρωτοβουλία μας αυτή.»

 

Το «παρών» στη δράση έδωσε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Σταμάτης Καμπουράκης, ο οποίος συνεχάρη τον Όμιλο Grecotel για την πρωτοβουλία αυτή, τονίζοντας πως είναι σημαντικό για την προστασία του περιβάλλοντος, η συγκεκριμένη ενέργεια να έχει μιμητές στο μέλλον.

 

Grecotel Kos Imperial

Ψαλίδι, 85300, Κως

Τηλ.: 22420 58000

kosimperial.com

Βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχως που υπάρχουν και οι επιχειρήσεις γιατί αν περιμέναμε από τα «πατουσακια» ζητώ που καήκαμε..

  2. Και οι συναλλαγές πρέπει να πηγαίνουν χέρι χέρι με τις εξοφλήσεις αλλά δεν το βλέπουμε, φίλοι ξενοδόχοι. Για όλους το λέω. Στις σακούλες και στα σακουλάκια καλοί είστε όλοι! Όταν πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη να αφήσετε κάτι σε αυτό τον έρμο προορισμό όπως λέτε εσείς, τόπο όπως λέμε οι υπόλοιποι, τα καβούρια σας δαγκώνουν! Κατα τα άλλα, μας στερείτε το νερο, μας γεμίζετε σκουπίδια και κουβέντα για την ορθή διαχείριση. Να μου πεις υπάρχει και ο Δήμος. Δεν αντιλέγει κανείς. Αλλά ο Δήμος είναι κυρίως για τους πολίτες, όχι και για την διαχείριση του κάθε είδους απορρίμματος. Συνεργαστείτε δώστε λύσεις και μαζεύτε τα; σκουπίδια μακριά απο τα νησιά μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ