Γιώργος Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Κω για την επαναλειτουργία της εβραϊκής συναγωγής

15
1792

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΘΕΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ…..Το κτίριο της συναγωγής σήμερα ανήκει και συντηρείται από τον Δήμο της Κώ. Συμφωνήθηκε η επαναλειτουργία της ως τόπος προσευχής και πολιτισμού που θα υπενθυμίζει στους επισκέπτες της την εβραϊκή κοινότητα του νησιού.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πράγματι οι χώροι λατρείας πρέπει να παραμένουν όπως είναι .όχι να αλλάζουν χρήση όπως στην Ευρώπη όπου τις παλιές ιστορικές εκκλησίες τις έχουν κάνει νυχτερινά κέντρα μπαράκια και ότι τους κατέβει. Λίγος σεβασμός στο θρησκευτικό αίσθημα σημαίνει ανθρωπιά και πολιτισμός.

  2. Ρε θεοδωσει δεν μας παρατάς………….και εσύ κιτση κοίτα να φτιαχτούν η εκλησειες μας και άσε τις συναγωγές και τις ευχαριστίες.ατε σας βαρέθηκα κουλτουριαρηδες όλοι σας .πάρτε το χαμπάρι ΕΛΛΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ είναι ένα.

  3. Εισαι καλά;Μας ειχες λειψει.Τι εγινε …………….ο δημαρχος και εξαφανιστηκες;Ελπιζω τωρα να τακτοποιηθηκε οποτε συνεχισε απτοητο….μπραβο στο δημαρχο.

  4. Κοψιμιε τοσα ευγε & μπραβο ..ουτε στο δημοτικο δεν ειχες παρει….χαχαχαχ
    δωσε του μια θεση ……κανε του και το ρουσφετι που θελει….
    γιατι μας…. έπρηξε!!!!!!χαχαχαχ

    • Η δικη μου προταση &το δικο μου ενδιαφερον ειναι να ξεβρωμισει το νησι μου απο την ΣΑΠΙΛΑ..
      κ.μπραβο….
      και μην ξεχνας…
      οτι υπαρχουν πιο εξυπνοι απο σας….με αξιοπρεπεια….
      καληνυχτα σαλιαρηδες…..και εαν δεν μας ξαναγραψετε….θα ειναι ενα θετικο βημα προς την καθαρση!!!!

  5. Η μεγαλύτερη πληγή της ανθρωπότητας είναι ο φυλετικός ο πολιτικός και ο θρησκευτικός φανατισμός.

    • Μπορεις να φανταστης την ζωη σου ΕΔΩ ΣΤΟ «ΕΛΛΑΝΤΑ» και μαλιστα στην ΚΩ να εχεις αφθονους ισλαμιστες λαθρο που θα παρουν και νομιμη παραμονη γυρω γυρω απο το σπιτακι σου και να ξεχασεις τα ομορφα χρονια του παρελθοντος? Και μην κοροιδευομαστε. Και με τους ρομα δεν εχουμε προβληματα? Και ας ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ. Καθε πραγμα σε αυτον τον κοσμο εχει και τα ορια του. ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε ολους, αρκει να σε σεβονται και αυτοι. Και η εμπειρια μας γνωριζουμε τι ζημιες εχουν προκαλεσει ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τα λαθροισλαμακια στις εκκλησιες μας. Και τελειωνω, εχεις και τις ευχες μου για την γιορτη σου αλλα με τον θανατο του ΦΡΑΝΤΖΗ εκεινη την ημερα δεν γινονταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ