Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η απαλλαγή κλειστών επιχειρήσεων λόγω πανδημίας, από δημοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού

2
688

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η απαλλαγή κλειστών επιχειρήσεων λόγω πανδημίας,

από δημοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού

 

Λήγει την προσεχή Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία, η δυνατότητα των επιχειρήσεων που παρέμειναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ με απόφαση της Πολιτείας, στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας, να αιτηθούν την πλήρη απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού για διάστημα έως και τέσσερις μήνες.

Η σχετική αίτηση κατατίθεται μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ, στη διεύθυνση dt.govapp.gr, όπου συνδέονται οι υπηρεσίες του Δήμου Κω.

Η απαλλαγή των επιχειρήσεων της Κω από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για την στήριξη των επιχειρήσεων, της οικονομίας του νησιού μας και της τοπικής κοινωνίας.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είτε το κλείσετε,είτε δεν το κλείσετε οι κωοι θα σας την κλείσουν στις επερχόμενες δημαρχειακες.Δεν γλυτωνετε.Ο ψεύτης και …… τον πρώτο χρόνο χαιροντε.Νομιζετε ότι γίνατε οι άρχοντες του νησιού και κάνατε περισσότερες λαλακιες απο τους αλους.Ο κόσμος σας βλέπει σαν κουραμπιέδες χωρις αχνη.Για εσένα Νικηταρά να ξέρεις ότι έχει πιο κακούς κατσουναδες,σαν και του λόγου σου.Σε λίγο καιρό θα καταλάβεις τις ..λακιες που έκανες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ