ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνταξιοδοτήθηκε έπειτα από 39 χρόνια ιδιαίτερα σημαντικής προσφοράς στην εκπαίδευση ο Χρήστος Γαμβρέλλης

12
4603

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνταξιοδοτήθηκε έπειτα από 39 χρόνια στην εκπαίδευση ο Δάσκαλος και μέχρι πρότινος Διευθυντής του 2ου Δημοτικού σχολείου Κω, Χρήστος Γαμβρέλλης.

Ένας άριστος εκπαιδευτικός και άνθρωπος με ιδιαίτερα σημαντική προσφορά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νησιού μας όλα αυτά τα χρόνια. Καινοτόμος και δημιουργικός συνέβαλε τα μέγιστα και στην καλλιέργεια της μουσικής παιδείας μέσα από τις εξαιρετικές χορωδίες των παιδιών του 2ου Δημοτικού σχολείου Κω, όσο και της μουσικής χορωδίας Ηρακλειδών που άφησαν εποχή στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας.

Τον Χρήστο Γαμβρέλλη τίμησε μεταξύ άλλων για την προσφορά του, όπως όλοι θυμόμαστε και η Ακαδημία Αθηνών «για τον ζήλο και τον εθνωφελή τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά τους όσον αφορά τη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας».

Βίντεο:

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  • Και τι μισθος.. Ακουσες τι ειπε ο ανθρωπος για τα χρηματα που παιρνει. Εσυ που εχεις το μισο iq του παιρνεις πιο πολλα

   • Συμφωνώ να προχωρήσουμε σε αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.Δεν μπορεί να περνούν τα ίδια πι άξιοι και οι άσχετοι.Συμφωνείς;

 1. Κύριε Χρήστο σας εύχομαι ότι καλύτερο !Να χαρείτε την σύνταξη σας.Και με την μουσική σας να ταξιδέψετε όπου επιθυμείτε!

 2. ΧΡΉΣΤΟΣ ΓΑΜΒΡΕΛΗΣ. ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ..ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΧΡΗΣΤΟ.. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΑΣ.

 3. Μπορεί να μην τον είχα δάσκαλο στο σχολείο αλλα γέμισε όλα μου τα καλοκαίρια στο προαύλιο του σχολείου καρδαμαινας (παιδική χορωδία Ηρακλειδων) από την Τετάρτη δημοτικού μέχρι Τρίτη λυκείου έχοντας ζήσει απίστευτες στιγμές !! Σας ευχαριστούμε για οτι μας προσφερατε !!!

 4. Ανθρωπος με Κεφαλαια Γραμματα.Μπραβο Χρηστο.το εργο σου κ η δουλεια σου θα ειναι παντα φωτεινο παραδειγμα

 5. Ευγνώμων που τον είχα δάσκαλο για 2 χρόνια στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού και που έζησα την εμπειρία της χορωδίας του! Αξέχαστες στιγμές!
  Καταπληκτικός δάσκαλος και άνθρωπος.
  Κ. Χρήστο σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να χαρείτε την σύνταξη σας, να είστε πάντα καλά!!!

 6. Το «ουδείς αναντικατάστατος» στην περίπτωση του φίλου Χρήστου, δεν έχει εφαρμογή. ΔΑΣΚΑΛΟΣ με όλα κεφαλαία. Ας γίνει φωτεινός φάρος, για τους επιγόνους του. Να είναι πάντα καλά και να συνεχίσει να προσφέρει

 7. Δάσκαλε είναι απίστευτο, με είχες στην τέταρτη δημοτικού, δάσκαλος, άνθρωπος καλλιτέχνης, δεν θα ξεχάσω το ακορντεόν και τα τραγούδια που μας μάθαινες, ευγενικός πάντα, καλή συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ