ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επιστροφή στα θρανία & Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω από τον Σεβασμιώτατο

0
1448

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και στο ΕΠΑΛ Κω σήμερα το πρωί παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Λόγω των μέτρων για τοην πανδημία στον αγιασμό συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαθητών και καθηγητών του σχολείου. Οι μαθητές προσήλθαν στο σχολείο  με αρνητικό  self-test και μάσκα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί προσέρχονται στις σχολικές μονάδες με πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, για τους μαθητές, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ για τους εκπαιδευτικούς, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή) με ευθύνη και κόστος του εργαζομένου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.