Υπογράφηκε η σύμβαση ναυπήγησης του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ. Έτοιμο σε ένα χρόνο(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

13
1206

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Υπεγράφη σύμβαση ναυπήγησης του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ, σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΡΓΚΟ που δραστηριοποιείται στο Πέραμα. Την σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ  και αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβρίθης, με τον Ηλία Αθανασόπουλο , εκπρόσωπο της ναυπηγικής εταιρείας.

Ο δήμαρχος Κω τόνισε , ότι η Κως εδραιώνεται ως Μητροπολιτικό κέντρο της Β.Δωδ/σου. Το πλοίο είναι 42Χ8 m,  προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί σε ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης. Θα αναπτύσσει  ταχύτητα 18-20 κόμβων, πρωτόκολλο για 300 επιβάτες, γκαράζ για 9 επιβατηγά οχήματα .Θα καλύπτει δρομολόγια στα νησιά του βόρειου και νότιου συγκροτήματος Δωδ/σου ( Πάτμος, Λέρος, Σάμος, Λειψοί, Αστυπάλαια κτλ). Το πλοίο θα λειτουργεί ως συμβατικό και θα έχει απαγορευτικό τα 8 μποφόρ.

Ο πρόεδρος της ΑΝΕΜ Παναγιώτης Αβρίθης, σημείωσε ότι υλοποιείται μια στρατηγική επένδυση του δήμου, με αναπτυξιακό χαρακτήρα που βασίζεται σε οικονομοτεχνική μελέτη.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης , ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Γιάννης Καλούδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, η Γεωργία Κασσιώτη, ο νομικός σύμβουλος της ΑΝΕΜ Μανόλης Χατζηάμαλλος, τα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΜ, Χαράλαμπος Χαντάκαρος, Γιώργος Ψύρρης, Νικολιός Χατζηνικολάου και  ο διευθύνων σύμβουλος  της ΑΝΕΜ, Σακελλάρης Τηλιακός.

Δείτε video από την υπογραφή.

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ΑΝΕΜ δεν υπάρχει εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, πρωτόγνωρο για δημοτική επιχείρηση !!!

  2. Δήμαρχε πρέπει να δώσεις λύσεις στους συμπολίτες σου που σε στηριξαν

    και είναι όμηροι της Κτηματικής..της φασιστικής αυτής υπηρεσίας που εκτός από διεφθαρμένη είναι και χουντική ,αλλά και στους εκπροσώπους της στις Δημοτικές υπηρεσίες.ειναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται και σας κατήγγειλαν.

  3. η τράπεζα πως έδωσε το δάνειο των 2 εκατ. €, τι μπήκε προσημείωση ???
    Τα 1,3 εκατ. € θα τα μπούνε από το μ.κ. της ΑΝΕΜ ή από το ταμείο του Δήμου ???
    Εφόσον δεν υπάρχει έλεγχος από την αντιπολίτευση με τη συμμετοχή της στο Δ.Σ. της ΑΝΕΜ,
    υπάρχει θολό τοπίο στη διαχείριση της εταιρείας !!!

  4. Τριωροφα κουραφεξαλα στον ΑΝΕΜο…..
    ρωτω..
    ποιος θα πληρωσει τις ανοησιες(δανεια) του Ναπολεοντα????
    οι δημοτες???γιατι?????
    ποιος μας ρωτησε??????

  5. Έχει πάρει και άδεια γιαυτα τα δρομολόγια ; Περίεργο.εισητηρια να βγάλουμε από τώρα να προλάβουμε;

  6. Ποιος πήγε στο Πέραμα και είδε ότι η εταιρία ΑΡΓΚΟ είναι σε θέση να φτιάξει σε ένα χρόνο τέτοιο πλοίο και σε ποια ακριβώς δεξαμενή;Παιδιά μήπως είναι καλύτερα να φυτέψετε καμία ελιά;

  7. ΠΟΛΛΈΣ ΕΥΧΈΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΧΑΣΜΕΝΟ ΙΔΡΥΤΉ ΤΗΣ .

    • Ο ψιτ.. κατηγορει τον ιδρυτη της ΑΝΕΜ γιατι λεει τι δουλεια εχει ο δημος με τις ναυτιλιακες επιχειρησεις. Τοσο σκαμπαζουν τα πολιφαδια του σφυριτση.

  8. Τον ιδρυτη της ΑΝΕΜ και οχι μονο κανεις δεν μπορει να ξεχασει γιατι το εργο του το βρισκουν και θα το βρισκου μπροστα τους… Απλα καποιους βολευει να εθελοτυφλουν…

  9. Ο ιδρυτής είναι ένας ίσος και ο μοναδικός που έβλεπε μπροστά για πολλά χρόνια μην ανησυχείς Ντίνο όλοι σε ξέρουν και όλοι τα βλέπουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ