ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Ζητάμε από τον κύριο Νικηταρά να κοινοποιήσει στην Κωακή κοινωνία την απόφαση με την οποία ο δήμος της Κω διεκδίκησε την παραχώρηση των 28,5 στρεμμάτων στο Λινοπότη

10
1875

Ο κύριος Νικηταράς ξεπέρασε και τον άθλο του!

Στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου θα μείνει ως εκείνος που λαμβάνει «αποφάσεις» ή για να τις ανακαλέσει ή για να μην τις υλοποιήσει ποτέ.

Αποκρύπτει -με περισσή πολιτική ανεντιμότητα – ότι η παράταξη μας υπερψήφισε την απόφαση που χωροθετούσε το «νέο νοσοκομείο» στο Λινοπότη.

Αποκρύπτει ακόμα ότι η επικεφαλής μας λίγες ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο του ζήτησε να αναβάλει τα θέματα που αφορούσαν στο «νέο νοσοκομείο» καθώς διείδε το φιάσκο.

Επιμένει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, εκτός και αν πραγματικά δεν καταλαβαίνει, το Βατερλώ του προσωπικού του άθλου.

Σκούζει, σαν μικρό παιδί, ότι για όλα φταίει η κακή αντιπολίτευση.

Στο σημερινό δελτίο τύπου αναφέρει: «Το 2020, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητήθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η παραχώρηση 28.5 στρεμμάτων στο Λινοπότι, για την ανέγερση νέου νοσοκομείου» .

Επειδή ο κύριος Νικηταράς:

-Επιμένει να αγνοεί την πρόταση μας για σύγκληση διαπαραταξιακού,

– δεν κατανοεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει τα πράγματα,

– δεν καταλαβαίνει ότι η μεν  χωροθέτηση του νέου νοσοκομείου είναι στον αέρα, το δε αθλητικό κέντρο Δικαίου δεν έχει ακίνητο να κατασκευαστεί μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,

– δεν προτείνει το επόμενο βήμα, (μετά το Βατερλώ τι;;;)

– συνεχίζει να λέει ψέματα και όχι μόνο…

Προκειμένου να τον βοηθήσουμε να κατανοήσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει θα συνεχίσουμε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο βήμα – βήμα…

Σήμερα λοιπόν, ζητάμε από τον κύριο Νικηταρά να κοινοποιήσει στην Κωακή κοινωνία την απόφαση  με την οποία ο δήμος της Κω διεκδίκησε την παραχώρηση των 28,5 στρεμμάτων στο Λινοπότη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτήν δηλαδή που επικαλείται στο σημερινό δελτίο τύπου!

Αν υπάρχει τέτοια απόφαση τότε θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα…

Έτσι μπορεί να νικήσουμε τον πολιτικό αυτισμό και να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ψέμα στο πετσί του. Όχι ο δεύτερος αλλά ο πραγματικός εαυτός του. Φάτε κώτες ψευτιά ( και ρουσφέτι).

  2. Αποκρύπτει -με περισσή πολιτική ανεντιμότητα – ότι η παράταξη μας υπερψήφισε την απόφαση που χωροθετούσε το «νέο νοσοκομείο» στο Λινοπότη.

    Αποκρύπτει ακόμα ότι η επικεφαλής μας λίγες ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο του ζήτησε να αναβάλει τα θέματα που αφορούσαν στο «νέο νοσοκομείο» καθώς διείδε το φιάσκο.

  3. Τζοανα, παλι ψεματα λες. Αποκρυπτεις επιμελως οτι εσυ και αυτος που σε αποκαλουσε ντενεκε, αρνηθηκατε την παραχωρηση οικοπεδου για ανεγερση νοσοκομειου. Και τωρα με αλεπαλληλες ανακοινωσεις προσπαθεις να καλυψεις το εγκλημα που εκανες, λες και ο κοσμος τρωει κουτοχορτο. Τα ιδια κανατε και με την αναπτυξιακη. Προσπαθειτε να κτυπησετε τον νικηταρα και κτυπατε τα συμφεροντα του νησιου!!! Αλλα θα φατε μαυρο που δε θαχετε που να το βαλετε!!!

  4. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΟΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!

    • για ποιον πολιτικο διαλογο μιλας βρε πυλιωτη τι κακιας ωρας;
      του ειπε να αναβαλει τα θεματα για να μην γινει ρεζιλι οπως και εγινε.
      του ειπε να κανει διαπαραταξιακο και δεν το έκανε,
      τωρα επειδη μιλας για κακία στο πυλι ξερουμε οια ειναι η ιωαννα δεν θα μας πεις εσυ

  5. το απόλυτο χάος για το Νοσοκομείο και το κλειστό Γυμναστήριο στο Δίκαιο !

    το απόλυτο χάος για το Νοσοκομείο και το κλειστό Γυμναστήριο στο Δίκαιο !
    Μάλλον δε λέγονται αλήθειες διαχρονικά συν την ανικανότητα και την κουτοπονηριά !!!

  6. ρε Iωάννα τελικά τη θέλετε στο λινοπότι νοσοκομειο η βάσκετ?? γιατί μας έχετε πρήξιμο τα κολοκύθια γιατί τέτοια έχουμε. πόλη κράζετε αλλά όταν είναι να γλύφεις όλα καλά όπως και ο πρώτος σου συνβουλος μόλις τοu πρόσφεραν την διήκηση του χοτ σποτ και ας φωνάζατε όχι χοτ σποτ στο πύλη all good

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ