Προσλήψεις 75 εποχικών εργαζομένων στο Δήμο Κω

8
1156

Εβδομήντα πέντε (75) εργαζόμενους, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, οκτάμηνης διάρκειας, θα προσλάβει ο Δήμος Κω, στις παρακάτω ειδικότητες:

55  Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) Εργάτες Καθαριότητας,

17  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Οδηγούς Απορριμματοφόρων,

3    Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Χειριστές μηχανημάτων έργων.

Αιτήσεις κατατίθενται από αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 έως και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

 

Η ανακοίνωση για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω, www.kos.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]  ή [email protected] ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κου Ντακούμη Βασιλείου ή κας Πάνου Δήμητρας (τηλ. επικοινωνίας: 2242360481, -489, -450).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μπράβο στην δημοτική αρχή που δεν έδιωξε πρώην ψηφοφόρους μας,και ανταυτου οι ψηφοφόροι της ανισχυρης κως,έμειναν άνεργοι.Εκει να τους δείτε τι σέρνουν στην δημαρχεία Νικηταρά.Σεναριο αληθινό.Οι ψηφοφόροι της ανισχυρης κως θα μαυρίσουν την ανισχυρη κω,και τους ψηφοφορους του κυριτση που αφησαν σε υπηρεσιες,και αυτοί θα τους μαυρίσουν.Καλα σας ήταν τα 4 χρονάκια.Ευτυχως που δεν καταλάβατε σε τι λακουβα πεσατε.Το τι σας σέρνουν οι δικοί σας να μάθετε.Μεγάλες οικογενειες σας σκυλοβριζουν,για την ψήφο την καρπικη που σας έδωσαν.Αντε τώρα να τους μεταπισετε????? Με τις πέτρες θα σας πάρουν.

   • ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝΕ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.

 1. Δουλευαν τοσοι με το προγραμμα της κοινωφελησ δεν κανατε τίποτα να μείνουν. Αλλοι δημοι έστελνα επιστολές στο υπουργείο και κάποιοι δημοι παλαιότερα κράτησαν πολλούς απο το πρόγραμμα. Πως τα κατάφερα???

 2. Κανόνισε δηαμαρχαρα μου.Την κόρη μου και τον ανιψιό μου από τους πρώτους.Ξέρεις πόσους ψήφους σου δώσαμε.Είχαμε και υπομονή 2 χρόνια τώρα.Αρκετά νομίζω,βόλεψες ανθρώπους με 5 ψήφους.Αρκετά.

 3. εμενα με πηρανε για 4 μηνες για τον κοβιτ το τι ηδαν τα ματια μου δε λεγετε
  δεν ηπαεχει κουμαντο στο δημο κριμα

 4. Άντε να πάρουμε σειρά και τα χωριά στην καθαριότητα και το επαρχιακό δίκτυο βρε παιδιά μέσα στα σκουπίδια είναι . Καθαρίσατε ο τρόπος του λέγειν και του χρόνου πάλι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ