ΒΙΝΤΕΟ Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ζευγάρι Γερμανών που έχει επισκεφτεί την Κω 22 φορές σε 5 χρόνια!

6
3311

ΒΙΝΤΕΟ Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ζευγάρι Γερμανών που έχει επισκεφτεί την Κω 22 φορές σε 5 χρόνια!

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • μα ποσο παλαβος μπορει να εισαι.μας νοιαζει και μας παρανοιαζει. ολοι αυτοι οι επαναλαμβανομενοι τουριστες, γινονται πρεσβευτες της κω, στη χωρα τους.

      • Συμφωνω μαζι σου. Διαφημιζουν κλπ. Εσενα ή εμενα, που μας επηρεαζει ομως σαν ειδηση; Δηλαδη για να καλυψουν το κρουσμα, βγαζουν ακυρες ειδησεις; Αμα εγω βαφτισω το παιδι μου ειναι ειδηση;

      • Εμείς θέλουμε πρεσβευτές πελατών στα πρότυπα Σαντορίνης, Μυκόνου και Κω των 90ς

        Δηλαδή να βγαίνουν έξω,να χαίρονται τις ομορφιές του νησιού,να αφήνουν κάποιο ποσό στην αγορά,όχι να είναι μέσα όπως ο κόσμος που έχουμε ειδικά φέτος.αυτος έχει δίκιο,ενώ εσύ σκέφτεσαι σαν την κυρία της φωτογραφίας.

    • Μία χαρά είναι τέτοιου είδους ειδήσεις!! Μπουχτίσαμε στις ειδήσεις που το μόνο που κάνουν είναι να τρομοκρατούν τον κόσμο, όπως και να του κάνουν πλύση εγκεφάλου!!

  1. Α ρε μεγάλε Καισερλη! Όλοι οι επί σειρά ετών επαναλαμβανόμενοι πελάτες,με πρωτοβουλία του τότε νεοσυσταθεντος ΔΟΤ και στοιχεία που ζητούνταν και παρέθεταν οι ξενοδόχοι,βραβευονταν παρουσία του Δημάρχου και του Πολιτικού προϊσταμένου της υπηρεσίας. Βεβαίως και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας και είναι βαθειά νυχτωμενος όποιος δεν το αντιλαμβάνεται στο ακριβές του μέγεθος. Ότι και να λέτε,την πρωτοπορία αυτού του ανθρώπου δεν την έχει φτάσει κανείς, ούτε πρόκειται, σέ πάρα πολλούς τομείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ