Δήμος Κω: Συνεχείς ελέγχους για στάθμευση αρχίζει η Δημοτική Αστυνομία

19
1391

Συνεχείς ελέγχους για την στάθμευση οχημάτων στους δρόμους της πόλης, με έμφαση στο ιστορικό κέντρο, αρχίζει από μεθαύριο, Τετάρτη 7 Ιουλίου, η Δημοτική Αστυνομία.

Οι έλεγχοι κρίνονται αναγκαίοι για την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων, την εύρυθμη λειτουργία και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης, ειδικά στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν τους κανόνες, με ιδιαίτερη προσοχή όπου προβλέπεται από σχετική σήμανση, στο μέτρο εναλλάξ στάθμευσης οχημάτων κατά τους μονούς και ζυγούς μήνες.

Συγκεκριμένα:

στις οδούς με τη  σήμανση απαγορεύεται η στάθμευση στην πλευρά της πινακίδας Ρ41 κατά τους μονούς μήνες

και στη σήμανση απαγορεύεται η στάθμευση στην πλευρά της πινακίδας Ρ42 κατά τους ζυγούς μήνες.

 

Γραφείο Τύπου

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Που ειναι το ΜΙΝΙ ΒUS απο το παρκινκ στις ΣΗΜΑΙΕΣ μεχρι το κεντρο της πολης?????

      Και μαλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Το ακουσα απο τοτε που εγινε το παρκινκ απο τον ιδιο τον ΔΗΜΟ. ΛΟΓΙΑ – ΛΟΓΙΑ – ΛΟΓΙΑ.

    • Εργαλείο για ρουσφετοσυναλλαγή η παράνομη στάθμευση και καταλήψεις Δημοτικού χώρου...

      Βγαίνουν παγανιά οι προκόπηδες για ΚΛΉΣΕΙΣ που σε όποιους είναι αρεστοί και κολλητοί της Τριώροφης Δημαρχίας ΣΒΉΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΆΚΙ από τους πολίτες της ταλαιπωρίας και δεν τους καίγεται καρφάκι για τις παράνομες καταλήψεις, τα εμπόδια, καρέκλες, παλιά ποδήλατα, κορμάκοί δέντρων και μηχανάκια που βάζουν οι πονηρούληδες για να εμποδίσουν την στάθμευση…

      • Ακριβώς τα ίδια είχα γράψει πέρυσι την ίδια παρίοδο.
        Κατάληψη Δημόσιου χώρου από μαγαζάτορες για χρήση ιδιωτικού πάρκινγκ με ότι χρέπι βρούν (ποδήλατα, παπάκια, γλάστρες κλπ).
        Έχετε δει κάποια αλλαγή ????

    • ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΤΙ ΈΓΙΝΕ Η ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΆΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΈΤΟΙΜΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ;;;;

      ΠΡΩΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΆΔΕΣ.

  1. Μάλιστα … για τις καταπατήσεις με τραπεζοκαθήσματα σε πλατείες και πεζοδρόμια από μαγαζάτορες τίποτα ε ;;; Ούτε να περπατήσουμε δεν μπορούμε … καλά εκεί στη δημοτική αρχή μάτια δεν έχετε ;;; Κακογουστιά και καταπάτηση παντού … Όπου σας συμφέρει εφαρμόζετε τους νόμους και τους δικούς σας τους αφήνετε να οργιάζουν … Δήμαρχε βάλε τάξη διότι κάποιοι δικοί σου κοροϊδεύουν τον κόσμο με παιχνίδια …

  2. Εσείς που σχολιάζεται κάνετε ακριβώς τα ίδια..Άιντε βρε για ύπνο μόνο να γράφετε ξέρετε

  3. το νησι ειναι στο ελεος..κανε κατι. Αυθαιρεσια, ανομια και κακογουστια απο ακρη σε ακρη του νησιου. Βαλε τις υπηρεσιες σου (Δημ. Αστυνομια – Πολεοδομια) να κανουν αυτο που πρεπει επιτελους.

  4. Ναι;;;
    Εδώ στο Πυλί μετά τις 11 το βράδυ αρχίζουν οι κόντρες, σπινιες με αυτοκίνητα με μηχανάκια μαρσάρουν και μουσική στη διαπασών…..τι κάνετε;
    Μόνο η στάθμευση σας νοιάζει; Ελάτε και λίγο πάνω να δείτε…μπουρδ…. είναι.

  5. Να έρθετε και από Κανάρη που τα ενοικιαζόμενα (δε λεω ας δουλεύουν και ο κοσμος ολος..αλλα και λιγος σεβασμός και διαχρονικότητα δεν βλάπτει είναι πιο πολλά απ τους μόνιμους κατοίκους!! Ούτε καροτσι παιδικο δεν μπορούμε να κατεβάσουμε στο δρόμο!!
    Για να βρούμε να παρκάρουμε κάνουμε τάμα. Όλοι οι παράδρομοι με ενοικιαζόμενα.
    Και αλλά οχήματα παρατημένα εδώ και χρόνο.
    Η κατάσταση είναι απλά για άλλη μια χρονιά τραγική.

  6. Μιας και το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Αστυνομίας μας κάνει και μάθημα σχετικά με τις πινακίδες, θα μπορούσε να μας αναφέρει τη σκοπιμότητα της εκ’ περιτροπής στάθμευσης (μονοί/ζυγοί μήνες).
    Αν γίνεται για να μπορέσουν να υπάρξουν δύο (2) λωρίδες κυκλοφορείας, μήπως θα έπρεπε να αφαιρέσουν τις άδειες από τα φαρμακεία (προσωρινής στάθμευσης πελατών) καθόσον το ρεύμα της δεύτερης λωρίδας θα είναι άχρηστο λόγω του εμποδίου των προσωρινά σταθμευμένων αυτοκινήτων των πελατων.
    Τελικά μήπως να αφήσουν την στάθμευση ελεύθερη (χωρίς prive θέσεις με εγκαταλελλημένα μηχανάκια) ώστε να μπορεί να εξυπηρετήται ο κόσμος? Υπάρχει λόγος να είναι άδεια μία λωρίδα αν δεν χρεισιμοποιήται?

    • Η θεση σταθμευσης σε φαρμακειο ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Απλα θα εχει την αντιστοιχη θεση στην απεναντι λωριδα. Τοσο δυσκολο να το σκεφθης?

      • μάθε να διαβάζεις και μετά να σχολιάζεις.
        Αν ο χώρος στάθμευσης του φαρμακείου είναι σε μήνα που δεν επιτρέπεται η στάθμευση, άρα θεωρητικά θα είναι μέρος της δεύτερης παράλληλης λωρίδας κυκλοφορίας, τότε αυτή η μια θέση ακυρώνει ΟΛΗ την λωρίδα.
        Τόσο δύσκολο να το σκεφθείς? ΟΕΟ

  7. δεν εχετε παρει πρεφα οτι ολο αυτο γινεται για χαρη των καταστηματων και για εισπρακτικους λογους; Για ολα αυτα που αναφερετε εχετε δικιο αλλα πειτε μου κατι……ειναι ποτε δυνατον μια υπηρεσια να παρει ανωθεν εντολη και να μην την εκτελεσει; Αρα ολα εχουν να κανουν με τις προθεσεις της εκαστοτε δημ. αρχης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ