Όραμα & Δράση: Έκθετη η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος(;) Κω από τις δηλώσεις της Πρυτάννισας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

14
1243

Έκθετη η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος(;) Κω από τις δηλώσεις της Πρυτάννισας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πριν λίγες μέρες παρακολουθήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο ένα ακόμα επεισόδιο της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει αυτή η δημοτική αρχή όλα τα ζητήματα του νησιού.
Θα περίμενε κανείς σε ένα κορυφαίο ζήτημα για το νησί όπως είναι η προσπάθεια εισαγωγής της Κω στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να δείξουν κάτι περισσότερο από την ανάγκη τους για ακόμα μία φωτογραφία και μάλιστα ακριβοπληρωμένη.

Ο κος Δήμαρχος(;) της Κω μέσα από αμπελοφιλοσοφίες εισηγήθηκε ένα ΤΙΠΟΤΑ και η φοβερή δημοτική του ομάδα το ψήφισε.

Εισηγήθηκε ένα μεταπτυχιακό που δεν υπάρχει, που θαααα δημιουργηθεί αλλά που από πριν είναι γνωστό το κόστος «αγοράς» του από το Δήμο της Κω.

Αυτό ήταν το μοναδικό σαφές στοιχείο της εισήγησης του Νικηταρά!

500 χιλιάδες ευρώ ήταν η προϋπόθεση- δέσμευση  αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες.

Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας και δεν είχαμε σκοπό να επανέλθουμε στο θέμα, άλλωστε από εξαγγελίες και προχειρότητα έχουμε χορτάσει, αν δεν μεσολαβούσε ως βόμβα η συνέντευξη της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτριας κας Χρυσής Βιτσιλάκη στην εκπομπή του Παναγιώτη Ζουζούνη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΚΦΡΑΣΗ 97».

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν παραθέτουμε το σχετικό link:

Τι αποκάλυψε όμως η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και που κρύβεται η κατά τα άλλα λαλίστατη δημοτική αρχή και ο κος Δήμαρχος(;) της Κω;
Με απλά λόγια τόσο με την πρόσφατη όσο και με προηγούμενη συνέντευξή της, μας αποκάλυψε τα εξής:
1. Ουδέποτε ο Δήμος Κω απευθύνθηκε επίσημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ζητώντας τη συνεργασία του.
2. Όταν αποκαλύφθηκαν οι μηχανορραφίες του μεσάζοντα και επισπεύδοντα της υπόθεσης επί της ουσίας ζητήθηκε από το Πανεπιστήμιου Αιγαίου να παίξει το ρόλο της «γλάστρας».
3. Το κυριότερο όμως όλων και εδώ οφείλει ο κρυπτόμενος Δήμαρχος(;) Κω να δώσει απαντήσεις είναι γιατί δεν απάντησε και δεν αποδέχτηκε ποτέ την πρόταση να γίνουν δύο μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Κω.

Γιατί αυτή η πρόταση δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο;;

 

Τον προκάλεσε δημόσια η αξιότιμη κυρία Πρυτάνισσα να την διαψεύσει για την εν λόγω πρόταση, τον προκαλούμε και εμείς.

Ποιος εν τέλει κάνει κουμάντο σε αυτό το νησί;

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος ή οι διάφοροι μεσάζοντες και επισπεύδοντες;

Τι τελικά θα «αγοράσουν» με τα 500 χιλιάδες ευρώ, μεταπτυχιακό ή προεκλογικά ρουσφέτια;

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κρίμα που δεν αξιοποιήθηκε η πρόταση του κ. Φραγκούλη.
    Καταφέραμε να φέρουμε απέναντί μας το Πανεπιστήμιο Αιγαίου !
    Μία άλλη πρόταση θα ήταν η μεταστέγαση τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Κω, κατόπιν διαπραγματεύσεων !

  2. Το ίδιο στυλ , μισους,ειρωνείας, χλευασμόυ.. Όπως έχουμε συνηθίσει τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.. όμως διαβάζω ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ…καμία διαφορά στον τρόπο γραφής της κ ΡΟΥΦΑΣ από τον ΚΥΡΙΤΣΗ..
    το μόνο που τους σώνει να κάνουν μαζί ένα κόμμα μπας και σωθούν στις επόμενες εκλογές… Βεβαια η ΡΟΥΦΑ δεν θα δεχτεί να πέσει χαμηλά, να χάσει την καρέκλα διότι θελει την προεδρία και την δημαρχία .. Ο άλλος πάλι λόγω της εξουσιολαγνειας του, θέλει να παίζει τον αυτοκράτορα.. τον ΘΕΌ ΑΡΧΗΓΌ.. επομένως πάλι ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ ΜΕ 70%

  3. ….Πολιτικες διασυνδεσεις με συγκεκριμενο βουλευτη. Γιαυτο οτι αποφασιζουν ειναι για τη ροδο. Σας πηραν ειδηση !!! Αν θέλατε τα τμηματα που ιδρυθηκαν στη ροδο θα γινονταν στην κω. Τωρα σας επιασε ο πονος, που το δημοτικο δυμβουλιο, ψηφισε για το συμφερον του νησιου μας? Αλλωστε το πανεπιστημιο αιγαιου δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και καμιας. Σημερα ειναι πρυτανις ,αυριο δεν θα ειναι. Εαν εχει πραγματικες και αδολες προθεσεις, ας βγει να πει τωρα, προτεινω τα ταδε μεταπτυχιακα για την κω, η την ταδε πανεπιστημιακη σχολη για την κω. Αντιθετα βγαινει και καταφερεται εναντιον ενος βουλευτη και του δημαρχου αντι να τους επαινεσει που εδω και σαραντα χρονια δεν εγινε τιποτα και απο κανεναν σαυτον τον τομεα. Εχομε και την ιωαννα, που εχει το δικο της το χαβα. Γιαυτο και ο φραγκουλης επεναισε και στηριξε την θεση της δημοτικης αρχης, με τα λεγομενα του.

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

    • Τι εκανε λεει;Ρε πατε καλα;Οπως πρασσινισε και το παλιο Ανταγορας ενα πραμα.Ο Δημαρχος των 2 ελιων και ενος τοιχιου θα μεινει στην ιστορια.

  5. Κυρια βιτσιλακη, το πανεπιστημιο αιγαιου δεν ειναι μαγαζι κανενος. Και να προσεχεις πως μιλας, και τι λες. Δεν απευθυνεσαι σε καφρους..

  6. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ

    Η πολιτικη ειναι σοβαρη υποθεση. Γιαυτο κυρια ρουφα, να προσεχεις τι λες και τι γραφεις, γιατι τα γραπτα μενουν!!! Ολα τα περιμενα, αλλα να στραφεις εναντιον των συμφεροντων του νησιου σου δεν το περιμενα. Δεν ειπες οτι το πανεπιστημιο αιγαιου ιδρυσε τμηματα σε ροδο, λημνο, χιο, μυτιληνη, κεφαλονια, κερκυρα, συρο, και δε ξερω που αλλου, και την κω την αγνοησε επειδικτικα!!! Μονο φτηνη αντιπολιτευση ξερεις να κανεις, για το προσωπικο σου συμφερον. Για το συμφερον του νησιου μας αδιαφορεις!!!

  7. 40 χρονια τιποτα για την ΚΩ. Και τωρα που ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ καταφερε να φερει ενα μεταπτυχιακο, ξεσηκωθηκε η καθε μια με το μακρυ και το κοντο της!!!

  8. Αντε παλι. Βρε καταλαβετο πιο. Δεν κανεις για την πολιτικη. Ολο οχι εισαι.. 40 χρονια περιμεναμε και τωρα γκρινιαζεις. Βρε δεν κανεις καμμια αλλη δουλεια???

  9. EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΡΥΤΑΝΙΣΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΔΟΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!!!

  10. Συγνώμη εγώ βλέπω μετά από 40 χρόνια κάτι πάει να γίνει. Τι θα πει «γιατί δεν έκανε τα 2 μεταπτυχιακά». Ποια μεταπτυχιακά κυρία Ρούφα; Αυτά που έλεγε σε προηγούμενη συνέντευξη πως δεν μπορούν να γίνουν; Δεν πάτε σπίτι σας να ησυχάσουμε γιατί μόνο ζημιά κάνετε και σε αυτό το θέμα και σε άλλα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ