Απάντηση Προέδρου Δ.Σ. Κω κ. Ι. Καλλούδη στην κα Ι. Ρούφα | Δεν υφίσταται καμία απόφαση προς ανάκληση από το Δημοτικό Συμβούλιο

13
613

Έλαβα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας την από 9-6-2021(Α.Π. εισερχ. 13875/09-06-2021) επιστολή σας, με την οποία ζητάτε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ανάκληση των αποφάσεων του με αριθμό 448 και 449/16-12-2014, με τις οποίες ανακλήθηκαν οι προηγούμενες αποφάσεις υπ’ αριθμό 218 και 220/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

 

Πρέπει να σας αναφέρω ότι, οι αποφάσεις των οποίων ζητάτε την ανάκληση έχουν ήδη κριθεί ανύπαρκτες, αφού έχουν ακυρωθεί με τις υπ’ αριθμό Α842 και Α843 αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

Συνεπώς δεν υφίσταται καμία απόφαση προς ανάκληση από το Δημοτικό Συμβούλιο, για αποφάσεις οι οποίες δεν ισχύουν πλέον, αφού έχουν καταστεί και αμετάκλητες οι αποφάσεις του παραπάνω Δικαστηρίου και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Όσον αφορά στο ποινικό σκέλος αυτών των υποθέσεων, για το οποίο και αναφέρθηκε ο κ. Αβρίθης, πρέπει να σας αναφέρω ότι ο δρόμος της ποινικής δικαιοσύνης βρίσκεται σ’ ένα τέτοιο στάδιο στο οποίο δεν μπορεί να υπάρξει ανάκληση.

Η ποινική δικαιοσύνη θα αποφανθεί  ανεξάρτητα από τη δική μας στάση πλέον, αφού η όποια ενέργεια θα έπρεπε να είχε γίνει πριν κριθεί και αξιολογηθεί το αποδεικτικό υλικό από τον κ. Εισαγγελέα Εφετών ως ικανό να στοιχειοθετήσει κατηγορία σε βάρος των κατηγορουμένων.

Ως προς το πολιτικό σκέλος αυτής της υπόθεσης, η συζήτηση θα γίνει όπως έχει δεσμευθεί ο κ. Δήμαρχος, προκειμένου να μην θεωρηθεί παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

 

Καλλούδης Μ. Ιωάννης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν σκευτεις παλιά τι προέδρους είχαμε και τι έχουμε τώρα,δείχνει τι μας έχει και που μας πάει η δημαρχία Νικηταρά.2 χρόνια ακόμα.Υπομονη

  2. Μήπως βλέπεις διάβασες καμία απάντηση του τέως?? Διότι μόνο αυτός, μιλούσε και έγραφε σαν ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ..!! όπως και παρακολουθούσε τιυς δημοτικούς υπαληλους σαν τον τον πατακο,,..Όχι απλα σαν χωροφυλακαςΤην δεκαετία της χούντας. !!! Θες να σου ανεβάσω αποσμασμτα από τους χιτλερικους του λόγους,σαν άλλος χιτλερ.,μόνο το σήμα του ss του έλειπε, εκτος την μόνιμη συνήθεια του να βρίζει να προσβάλει, να μειώνει, τον κ ΚΑΛΟΥΔΗ…επί 2 χρόνια.. Αλλα .ο Κ ΚΑΛΟΥΔΗΣ παραμένει ΚΥΡΙΟΣ μπροστα σε αυτό το ανθρώπινο //////.. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ

    • …..με ποια προσοντα αραγε θα μπορουσε να εξελιχθει..
      σε χαρισματικο δημοσιο προσωπο???
      θλιψη..και μονο…

      • Τι θελετε δηλαδη να μιμιθει τον πρωην που απειλουσε να λοιωσει τους πολιτες σαν τα σκουληκια? Ο γιαννης εχει σοβαροτητα και ηθος!!!

  3. Σε άνθρωπο … Ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε θα γίνει.. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΈΤΑΙ… Απλά η θητεία του ήταν ένα θλιβερό, Και οδυνηρό κεφάλαιο για την ΚΩ.. Προκαλεί θλίψη Και μόνο..που ζει και περπατάει στην κω . Αυτό που τον απασχολεί είναι μόνο να το παίζει αυτοκράτορας… Κοστουμαρισμενος με τις γραβάτες να γυρίζει σε κάθε δεξίωση, πολιτιστική εκδήλωση Και να παίζει τον αυτοκράτορα… Με την Θ. Κ.. παραμάσχαλα… Σε πρώτο πλάνο ο ////

  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΟΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ…….
    ΜΕΧΡΙ ……. ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ……….
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΦΤΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

  5. Τα πολιφαδια του πρωην ενα ενα εξαφανιζονται. Μονο ο ψιτ… τουμεινε, γνωστος καλοπληρωμενος κονδυλοφορος. Αντι να δουλευει, καθεται και γραφει, αλλα ποιος ακουει τις μαιμουνες…. ξεχασατε που θερμοπαρακαλουσατε το γιαννη να σας ακολουθησει????. Τωρα τον βριζετε και τον υποτιματε, τετοια σκουπιδια ειστε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ