ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ: Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη – Πως θα το πάρετε

5
1411

Κως, 30 Ιανουαρίου 2017

 

ΘΕΜΑ : ‘’ Ο Δήμος Κω υλοποιεί πρόγραμμα χορήγησης Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Υποβολή αιτήσεων από την Τετάρτη.’’
Ο Δήμος Κω ασκεί ουσιαστική κοινωνική πολιτική με αποδέκτες αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Η χορήγηση Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης είναι μία ακόμα δράση που αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Κω.
Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης συνδέεται με παροχές σε χρήμα (επίδομα), σε είδος (π.χ. κάρτα σίτισης) αλλά και σε υπηρεσίες (π.χ. παρακολούθηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης).
Από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, εννέα πιστοποιημένοι υπάλληλοι του Δήμου Κω θα εξυπηρετούν όλους τους πολίτες που δικαιούνται να υποβάλλουν αιτήσεις για την χορήγηση Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Ο Δήμος Κω ενημερώνει ότι αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στο πρόγραμμα χορήγησης για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το οποίο αφορά συμπολίτες μας που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο της Κω, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής στην Εθελοντών Πολεμιστών 1 Λάμπη και στο τηλέφωνο 22420-21502.
Οι κάτοικοι των κοινοτήτων θα μπορούν να εξυπηρετούνται και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων από τους εκεί πιστοποιημένους υπαλλήλους.

Εναλλακτικά, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ (www.keaprogram.gr).
Η Κως προχωρά μπροστά με έργα και δράσεις. Ο Δήμος στηρίζει πολίτες που έχουν ανάγκη και ζουν σε συνθήκες φτώχειας και ανέχειας.
Και το κάνει σεβόμενος την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μακριά από αγοραίες και ευτελείς πρακτικές του παρελθόντος.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • παρά την πτώχευση της χώρας μας απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, παρά το πόλεμο που κάνουν στη κυβέρνηση, ο Τσίπρας βρήκε έστω λίγα λεφτά και τα μοιράζει στους φτωχούς. Μπράβο ρε Αλέξη. Μαζί σου είναι ο λαός

  1. τι λέτε ρε ψεύτες. Αυτά τα επιδόματα τα δίνει το κράτος και οχι ο Δήμος. Σε όλη την Ελλάδα ισχύει το ίδιο. Ο Δήμος του Κυρίτση μόνο να παίρνει ξέρει οχι να δίνει

  2. ΓΕΛΙΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.