Ν. Φραζής: Από Δευτέρα το Κέντρο Υγείας Αντιμαχείας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο

22
2338
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι από Δευτέρα το Κέντρο Υγείας Αντιμαχείας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο.
Μετά από τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλαμε μαζί με τον κ. ιατρό Μεταξά Αναστάσιο καταφέραμε για πρώτη φορά να βάλουμε το Κ.Υ. στη λίστα με τα γενικά νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας.
Είναι τεράστια η θέληση και η προσπάθεια που κάνει η δημοτική αρχή , παράλληλά με την ανέγερση του νέου νοσοκομείου , να στελεχώσει και να αξιοποιήσει οσο το δυνατόν περισσότερο τις υπάρχουσες δομές υγείας. Προσωπικό στοίχημα του δημάρχου μας που θα κερδηθεί πιστεύω σύντομα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους βουλευτές Παππά Ιωάννη και Κονσόλα Μάνο που με ανέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα καταβάλλοντας μαζί μας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεφθεί από επιτυχία. Ήδη αρκετοί συμπολίτες μας έχουν κλείσει το ραντεβού τους και θα εμβολιαστούν τις επόμενες μέρες.
Η προσπάθεια όμως, δεν σταματά εδώ.
Σύντομα ένα ασθενοφόρο θα παρευρίσκεται μόνιμα στο κέντρο υγείας και έχουμε πάρει την δέσμευση ότι θα στελεχωθεί μόνιμα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Χαίρομαι που μετά από τόσο καιρό και άλλες παρατάξεις συντάσσονται. Το επόμενο στοίχημα που θα κερδηθεί σύντομα είναι να εξοπλιστεί με κατάλληλα μέσα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των επισκεπτών για διενέργεια μοριακού ελέγχου , έτσι ώστε να μη λειτουργεί αποτρεπτικά το γεγονός αυτό για την επιλογή του νησιού μας για τις διακοπές τους.
Νίκος Φραζής

22 ΣΧΟΛΙΑ

        • Εχουμε γλαροσουπα….θα την φας αποψε ή θα στην κρατησουμε για τις εκλογες??
          Υ.Γ.και μονο που λες τον αρχηγο σου ΤΕΟ…δειχνει την υποληψη που του εχετε…χεχεχεχε..
          Ταμειο
          Εθνικης
          Οδοποιιας.

    • Αλητη ψιτ… μαιμουνα κολοβη, πολιφαδι του πρωην, εισαι χειροτερος απο το δικο σου. Κακος, εμπαθης, ελεεινο ανθρωποειδες. Δε σεβεσαι ουτε αυτη την ανθρωπινη στιγμη. Γιαυτο ο λαος σας εξαφανισε και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι δημερχος για 20 χρονια!!!

    • Καθε μερα μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙς. Αντε τωρα ΓΛΥΨΕ τις ΠΑΤΟΥΣΕς του ΑΦΕΝΤΗ σου. Αλλα σε ρωταω συνεχως και απαντηση δεν παιρνω. Που ειναι ο ΑΦΕΝΤΗΣ σου? Αντε ΔΟΥΛΙΚΕ, ενημερωσε μας.

  1. ΣΤΑΜΑΤΆΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .ΕΑΝ ΈΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΆΛΤΕ ΦΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΥΓΕΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Κ.Υ. . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ.

  2. ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΒΕΣΤΩΝΑΝ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

  3. ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  4. Παιδιά όλοι όσοι θέλετε να κάνετε το εμβόλιο είναι δικαίωμά σας και μπράβο σας αρκεί να μην κατηγορείτε εμάς που δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτή είναι η ελευθερία του ανθρώπου και εμείς που θα μείνουμε ζωντανοί θα ανάβουμε τα καντήλια σας μόλις πεθάνετε

    • Μάλλον το δικό σου θα ανάβουμε εμείς οι εμβολιασμενοι α και που εισαι σύντομα!!!!!

    • Και μην βιάζεσαι να…μας σκαψης τον λάκκο.
      Γιατί όποιος σκάβει τον λακκο του αλλουνου, πέφτει ο ιδιος μεσα.!!!

    • Ελα κυρα σουλα μου να σου δοσω 50 ευρω να σε δει γιατρος!!! Δεν ειναι ντροπη να εισαι ασθενης. Ντροπη ειναι να παριστανεις την υγειη, ενω δεν εισαι!!!

  5. χαχαχ το εγκαινιασε λες 2-3 φορες ο κ.Τιποτα Αβραμοπουλος με …. τα μελια των εμβολιων τις γριπης..
    θα το λειτουργησει ο Τριοροφος…
    ειμαστε σε καλο δρομο….
    δεν υπαρχει σωτηρια λεμε!!!

  6. Νικο, ολος ο κοσμος λεει τα καλυτερα για σενα, γιατι δουλευεις και αυτο φανηκε. Αλλα και γιατι σεβεσαι τον κοσμο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ