Όραμα & Δράση για ιδιωτικοποίηση καθαριότητας: Επισυνάπτουμε το έγγραφο της υπηρεσίας… Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!

9
824

 

-1η Απριλίου το γραφείο ειδικών συμβούλων του κυρίου Νικηταρά με έγγραφο του ζητά από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας να ενημερωθεί αν η υπηρεσία δύναται να ανταποκριθεί σε εβδομαδιαία βάση. (επισυνάπτεται)

-1η  Aπριλίου η Γενική Γραμματέας του δήμου ενημερώνει με έγγραφό της την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και καθαριότητας για τα παρακάτω:

α)οι 75 προσλήψεις ΙΔΟΧ για την καθαριότητα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο!

β)οι 70 προσλήψεις ΙΔΟΧ λόγω covid-19 έχουν παγώσει!

-1η Απριλίου η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας επικαλείται το έγγραφο της Γενικής Γραμματέως και την 3η Απριλίου η οικονομική επιτροπή του δήμου αποφασίζει, όλως τυχαίως, την εκχώρηση σε ιδιώτη!

Καμία εισήγηση, καμιάς υπηρεσίας δεν κάνει λόγο για ανάγκη μίσθωσης απορριμματοφόρων! (επισυνάπτουμε το έγγραφο της υπηρεσίας)

 Το βασικό επιχείρημα ήταν η ψευδής βεβαίωση από την Γενική Γραμματέα του δήμου, προφανώς με εντολή του κυρίου Νικηταρά, ότι οι προσλήψεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Άραγε υπάρχει κάποιο έγγραφο του ΥΠΕΣ στο οποίο στηρίχθηκε η κυρία Κρητικού;

Οι 75 οχτάμηνες προσλήψεις εγκρίθηκαν στις 5 Μαϊου από το ΥΠΕΣ ακριβώς 4 μήνες νωρίτερα από ότι θα βόλευε, ενδεχομένως, με βάση τα σχέδια του κυρίου Νικηταρά…

Η δε διακήρυξη- Δούρειος ίππος των παρά κάτι 300.000 χιλιάδων ευρώ, για να μην χρειαστεί και προσυμβατικός  έλεγχος, είναι αποκαλυπτική των διαθέσεων της δημοτικής αρχής!

Ουσιαστικά  εγκαθιστούν μια ιδιωτική εταιρεία  που θα διαθέτει 14 άτομα προσωπικό χωρίς να προσδιορίζονται οι ώρες εργασίες τους ΜΈΣΑ  στην υπηρεσία καθαριότητας!

Η δε εταιρεία θα έχει δικό της επόπτη καλής εκτέλεσης εργασιών!

Αλλά και δικό της υπάλληλο γραφείου κίνησης!

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …ειστε για ζουρλομανδυα. Δες τι γραφει το εγγραφο της υπηρεσιας καθαριοτητας για αδυναμια 7ημερης αποκομιδης. Δηλαδη δεν μπορουν τα σαβατοκυριακα νσ τα μαζευουν. Ειστε δυστυχως για κουδουνια. Ψευτρες

  2. μετα παλι στην βρωμια.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.παραβρωμισε το νησι.σομαλια γιναμε.θελουμε ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΠΑΡΕ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

    • Εσύ βασικά πρέπει να είσαι δημότης Σομαλίας έχεις βλέπω γνώσεις για την περιοχή 🤪🤪

  3. κοιταξτε το αεροδρομιο!!ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ.

    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  4. Η τέχνη του ψέματος σταυροβελονια στα χέρια της Ρουφα. Το ψέμα η μεγαλύτερη τέχνη της

  5. Εγώ λέω Ιδιώτης να αναλάβει και τους πολίτες μπας και γίνουν σωστή Δημότες που σέβονται και κρατάνε καθαρή την πόλη χωρίς να πετάνε σαβουρες όπου βρουν και σκουπίδια έξω από τους άδειους κάδους για βαριουνται να σηκώσουν το καπακι

  6. Αυτή που είχε την δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό το 2017 και είπε όχι τώρα πάει να βγει και από πάνω μια χαρά το κάνει η δημοτική αρχή τιμωρία Ιωάννα δεν θα γίνεις ποτέ δήμαρχος με τα ψεμματα γιατί μόνο αυτό σε καίει σου είχε γίνει έμμονη ιδέα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ