Κ. Καΐσερλης: Ο κ. Κυρίτσης κουνά στον αέρα το αρχείο του και το δάκτυλο του για να με φοβίσει…

16
917

Έγιναν από το 2012 είκοσι καταγγελίες και μέχρι σήμερα 10 δικαστήρια και η Αίγλη είναι ακόμα ανοιχτή και ο κ. Κυρίτσης προσπαθεί να πείσει με την χθεσινή ανακοίνωση του ότι η απόφαση παραχώρησης του 2012  είναι παράνομη!. Ψάχνει να βρει το δικαστήριο που θα μας δικαιώσει!!!

Και φυσικά μας λέει ότι θα φταίει και η τωρινή δημοτική αρχή στην περίπτωση αθώωσης  μας στις 11 Μαΐου.  Και αυτό γιατί δυστυχώς οι δικηγόροι του κ. Νικηταρά δεν έμαθαν ότι το παιχνίδι του κ. Κυρίτση δεν είναι νομικό αλλά είναι πολιτικό με τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ηθικής εξόντωσης των αντιπάλων του. Κύριε Αβρίθη, σας λέει κατάφατσα ότι εσείς θα φταίτε αν αθωωθούμε…

Όσο για την αλλαγή της συμπεριφοράς του κ. Κυρίτση και την επιδίωξη του να συγκινήσει, του λέμε ότι τα ψεύτικα δάκρυα, σε μας δεν περνάνε γιατί οι ανήθικες πολιτικά πράξεις του μας πόνεσαν και αυτό θα το διατυμπανίζουμε.

Ο κ. Κυρίτσης επιδιώκει σε μια παράγραφο της συνέντευξης του στην έγκριτη εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ της 15/4/2021 να συγκινήσει την κοινή γνώμη αναφερόμενος στην περίπτωση μιας εγγυητικής επιστολής που υπέγραψα, ως Δήμαρχος, εγγυητής  και επειδή δεν είχε τακτοποιηθεί, η τράπεζα θα προχωρούσε σε κατάσχεση του σπιτιού μου! όπως λέει στην συνέντευξη του , του είπε ο κ. Αβρίθης αυτή την εκκρεμότητα και τον παρακάλεσε το 2014, μόλις ανέλαβε Δήμαρχος να κάνει κάτι. Και εκείνος αναφώνησε «Μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά όχι και να του πάρουν το σπίτι».  Και συνεχίζει στην συνέντευξη. «Αν και από τότε δεν παρακολούθησα την υπόθεση ήταν κάτι που πραγματικά με εθλιβε!»

Πράγματι εάν αυτά τα διάβαζε κάποιος ξένος εκτός Κω, που δεν γνωρίζει τα πρόσωπα, θα πίστευε ότι η ανθρωπιά του κ. Κυρίτση και η πονοψυχία του περισσεύουν!

Μόνο που δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Αντιθέτως δεν θα μπορούσαν να γίνουν έτσι, όταν παράλληλα, την ίδια στιγμή, έστηνε την πολιτική σκευωρία με τους συνεργάτες του, καταδικάζοντας δεκάδες έντιμους ανθρώπους σε ηθικό και οικονομικό μαρασμό, κρατώντας τους ομήρους στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια για πάνω από δέκα χρόνια!

Ψεύδεται ασύστολα όταν λέει ότι θλίβεται και χύνει κροκοδείλια δάκρυα όταν και σε αυτή την περίπτωση αλλά και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις οφειλών των επιχειρήσεων του Δήμου στο ΙΚΑ και στην Εφορεία κρατούσε αδίκως και παρανόμως ομήρους τους πρώην Δημάρχους Καϊσερλη και Φάκκο χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά και με προσημείωση της κατάσχεσης του σπιτιού στο κτηματολόγιο.

Γνώριζε πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι τα βάρη των δημοτικών επιχειρήσεων, τα κέρδη ή τις ζημιές, τις αναλαμβάνει ο καθολικός διάδοχος που είναι ο Δήμος. και ότι η εγγυητική επιστολή εκδόθηκε στο όνομα της δημοτικής επιχείρησης και εγώ υπέγραψα ως εγγυητής όντας Δήμαρχος. Και όμως δεν έκανε τίποτε όπως και ο ίδιος λέει. Απλά συγκινήθηκε…

Γνώριζε και το εφάρμοσε για να γλιτώσει τον εαυτό του και τον κ. Σιφάκη, που διαδεχτηκαν τους πρώην δημάρχους στις προεδρίες των δύο επιχειρήσεων, ότι υπόλογοι απέναντι των ασφαλιστικών και φορολογικών ταμείων είναι οι νυν και όχι οι πρώην πρόεδροι και ότι για να σταματήσουν οι διώξεις στους πρώην θα έπρεπε να ενημερώνει ο Δήμαρχος τα ασφαλιστικά και φορολογικά ταμεία για τις αλλαγές των προέδρων, πράγμα που δεν έκανε!

Για πέντε ολόκληρα χρόνια κρατούσε και σε αυτό το θέμα ομήρους χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τον Καϊσερλη και το Φάκκο μέχρι που ο Δήμος με τον κ. Νικηταρά τακτοποίησε το θέμα!

Χρωστούσε η δημοτική επιχείρηση ΕΚΟΤΑ ασφαλιστικές εισφορές και άφησε ο κ. Κυρίτσης το ΙΚΑ να προχωρήσει σε αναγκαστική κατάσχεση το σπίτι μου, παρά την επιστολή που του έστειλα να τακτοποιήσει την δημοτική εκκρεμότητα. ‘Έπρεπε και σε αυτό το θέμα να έρθει ο Δήμος με τον κ. Νικηταρά για να αρθεί η κατάσχεση!

Κλαίει και οδύρεται γιατί έβγαλε από το μυαλό του ότι ζημιώσαμε 700 χιλιάδες τον Δήμο και αποκρύπτει ότι όταν παρέδωσε την Αίγλη τα χρέη της σε προμηθευτές, ταμεία, Δήμο και υπαλλήλους ήταν 400 χιλιάρικα!

Έρχεται σήμερα ο κ. Κυρίτσης να μου πει να σιωπήσω. Να μην τον προκαλώ γιατί όπως λέει μπορεί να μην είναι καλός πολιτικός αλλά έχει ένα πολύ καλό αρχείο!! Θυμήθηκε την ανταλλαγή των ακινήτων το 1998 εμπλέκοντας και πάλι την νόμιμη πολιτική απόφαση με το ποινικό αδίκημα.  Και κουνά στον αέρα το αρχείο του και το δάκτυλο του  για να με φοβίσει….

Μάλλον χτυπά σε λάθος πόρτα. Το είπα και θα το επαναλαμβάνω συνεχώς.  Της Κω δεν της αξίζουν ηγέτες υποκριτές και εμπαθείς.  Η ηθική και πολιτική ζημιά που έγινε στην Κω με την παρουσία του δεν γίνεται να αποσιωπηθεί. Είναι πολιτική υποχρέωση μου να την αποκαλύψω.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μας έπεισες, ότι μακακια και να ανέβασες πάλι. Είσαι τόσο πονοψυχος, χωρίς ίχνος υστεροβουλιας, χλευασμού, ειρωνίας, όπως ακριβώς και το αφεντικό σου. Το μαύρο της λευκής περιστεράς με την μορφή και την ψυχή του γύπα. Ρε ουστ από δω,ντροπες της αξιοπρέπειας και της στοιχειώδους ηθικής. Βρε ουστ.. βρε ουστ.

   • Τοσος πονος;χεχεχε
    μονο οποιος ΔΕΝ σας ξερει μπορει να εχει καποιους ενδοιασμους…
    Αιγλη-Αμβροσια-Ανταλλαγες-Βιμελ,,,μερικα απο τα φανερα ΕΡΓΑ για το καλο των πολιτων αυτου του τοπου….ΑΙΣΧΟΣ!!!

    • ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΟΥ ΒΟΙΔΑΜΑΞΑ! Βρώμα- ασυδοσία- ρουφιανια- εργολαβίες- χοντροτσεπωματα- συντριβάνια- διχασμός- εκδίκηση κλπ κλπ, μερικά από τα κρυφά και φανερά ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΈΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟ.

 1. Άστον να κουνά ότι δάχτυλο θέλει. Εμείς εκτός από το μαντήλι του κουνάμε εδώ και καιρό και τα πέντε δάχτυλα μας,ορθανοιχτα και με το χέρι στην ανάταση! Να μην σου πω και τα δέκα, άντε καμιά φορά στα μεγάλα μας κέφια,τα κάνουμε είκοσι! Τί? Να μείνουν τα πόδια μας παραπονεμένα? Κ αυτά, δάχτυλα έχουν! Πήρε, παίρνει και θα παίρνει ότι του αξίζει.

 2. Ασυναρτησιες, ανοησίες, και στο βάθος του μυαλου αλαλούμ. Τα έχεις χάσει τελείως όμως!

 3. μπράβο Κώστα, συνέχισε. Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται, όπως λέει η παροιμία. Αυτός έκανε 9 χρόνια δήμαρχος, είναι γέρος πια

  • Μας συμφέρει να είσαι ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΤΕΩΣ. Αλλά ρε κοριτσαρα μου τόσο ΓΚΑΓΚΑΣ είναι το αφεντικο σου? Μπας και το έχει πάρει απόφαση ότι » ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ » και αυτοσαρκαζεται (εις βάρος σου) και το έχει ρίξει στην ΤΡΕΛΗ? Πάντως εγώ την βρίσκω χοντρά. ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

 4. Πόσο κουραστικός πια; Δεν αντέχεστε πλέον.Ασχοληθείτε με κάτι άλλο ….ντοματούλες,αγγουράκια,πατατούλες,καροτάκια κ.λ.π.

  • Θα θελες! Τα αγγουράκια βοήθεια σου! Τα καροτακια επίσης! Ντοματουλες,πατατουλες και όλα τα υπόλοιπα χαριτωμένα ζαρζαβατικά,με μπόλικο ξίδι και καλή σου όρεξη… παλιό-δημοτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ