Κ. Καΐσερλης: Ο κ. Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι μπορεί ακόμα να παραπλανά την κοινωνία

20
1173

«Ο κ. Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι μπορεί ακόμα να παραπλανά την κοινωνία. Η σιωπή μου όλων αυτών των χρόνων παρεξηγήθηκε ως αδυναμία και επιμένει αφενός να ψεύδεται και αφετέρου να υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Στην τελευταία επιστολή του που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ομιλεί για  σεβασμό προς την δικαιοσύνη επειδή όπως ισχυρίζεται προαναγγέλλω την ετυμηγορία της.  Ο κ. Κυρίτσης δεν είναι βλάκας. Άρα γνωρίζει πολύ καλά τις αποφάσεις που μέχρι σήμερα έχει εκδώσει η Δικαιοσύνη.

Δύο ξεκάθαρες αποφάσεις που μας δικαιώνουν. Η μία του τριμελούς Πρωτοδικείου Κω και η άλλη του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς.

Φυσικά και σεβόμαστε την Δικαιοσύνη και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δημοσιεύουμε τις αποφάσεις της. Αποφάσεις που εκείνος επιχειρεί να παρερμηνεύει με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση των πολιτών και την ψευτοαθώωση των τραγικών πολιτικών εγκλημάτων του.

Συνεχίζει να απαιτεί 700 χιλιάδες ευρώ όταν η απόφαση της Δικαιοσύνης ομιλεί για αποθετικές ζημίες. (Ζημίες του Δημοσίου που τις γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής) Συνεχίζει να μας κατηγορεί όταν η απόφαση της Δικαιοσύνης αποσαφηνίζει ότι η παραχώρηση του ακινήτου έγινε το 2012.

Και το σπουδαιότερο συνεχίζει να ομιλεί για επαναφορά της υπόθεσης νομιμότητας των αποφάσεων παραχώρησης του ακινήτου όταν η αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου καταδικάζει τον κ. Κυρίτση αναφέροντας ότι: «Ενόψει τούτων, μη νομίμως με την προσβαλλόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακλήθηκε η δωρεάν παραχώρηση του ανωτέρω δημοτικού ακινήτου στην αιτούσα»

Δηλαδή Κύριε Κυρίτση, με την απλή γλώσσα, μη νομίμως, δηλαδή παράνομα ανακαλέσατε την απόφαση παραχώρησης και άρα μέχρι την εκδίκαση το 2017, αλλά και μέχρι σήμερα η παραχώρηση ήταν νόμιμη!

Αλλά και παρακάτω η απόφαση λέει: «Επομένως, η ανακλητική απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου (επί κ. Κυρίτση) πρέπει να ακυρωθεί, κατά το βάσιμο σχετικό λόγο της κρινόμενης αίτησης, η δε υπόθεση να αναπεμφθεί στη Διοίκηση ώστε να ττροβεί σε έρευνα και να διατυπώσει αιτιολογημένη κρίση σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης».

Σας λέει δηλαδή κ. Κυρίτση να πάτε και να ψάξετε αν αυτοί που την παραχώρησαν και αυτοί που την δουλεύουν είναι απατεώνες και μετά να τους κατηγορείτε!!! Αλλά εσείς ξεχάσατε να ψάξετε γιατί ο στόχος σας δεν ήταν η Αίγλη, αλλά ο Καϊσερλης.

Και μην μας πει ο  κ. Κυρίτσηs ότι επηρεάζουμε τους Δικαστές όπως υπαινίσσεται, αφενός γιατί οι δικαστές δεν επηρεάζονται και αφετέρου γιατί αυτές οι αποφάσεις εξεδόθησαν πριν από 4 χρόνια και αυτές οι αποφάσεις μας λένε περίτρανα ότι πήραμε νόμιμες αποφάσεις, με τις αποφάσεις μας δεν ζημιώσαμε τον Δήμο και δεν είμαστε απατεώνες.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καΐσερλης «

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνεχίζεις να υπεράσπιζεσαι τι;Ότι Καλα χάρισες φιλέτο σε …ανθρώπους που δεν είχαν ανάγκη ……….;Αρχίζω να πιστεύω ότι από κάπου σε κρατούν για να τα θυσιάσεις όλα για πάρτυ τους.Τέλος οι πολιτικοί δεν κρίνοντες στα δικαστήρια.Σε έχει κρίνει ο κόσμος.

    • Μας ΕΠΡΙΞΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΟΥΚΟ, κάνε πέντε μέρες υπομονή εσύ και οι συνεταίρες σου....

      Το μόνο που έχει καταλάβει η κοινωνία της Κω είναι ότι ένα μοναδικό Δημοτικό ακινήτο που θα μπορούσε κάλλιστα να δίνει ενοίκιο στον Δήμο μας 5.000 Ε το εκμεταλεύονται τζάμπα οι συνεταίρες σου εις υγεία της ηλιθιότητας των διοικούντων….

      • ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΊΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΊΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ

        ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΏΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΖΕΔΕΣ, ΚΆΠΠΑΡΗ, ΚΟΛΛΙΑΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΆ ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ….

    • ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΨΕΥΜΑΤΑ.
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2014, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Ο κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ <> ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ.

  2. Κωστα μην ασχολεισαι με τους κακους. Ο λαος τους εβαλε στο χρονοντουλαπι της ιστοριας.

  3. Προσπαθεί να γίνει ξανά δήμαρχος, για να επιβάλει το Γ ΡΑΙΧ… Είναι ο καμος του,,.. Ο λιγοστοί εραστές της ναζιστικής οργάνωσης του που υπάρχουν, (γιατί για οργάνωση, πρόκειται) όσο και το επιτελείο του,οι υπασπιστες του,.. Που τους έχει δίπλα του σαν στρατιωτάκια, περιμένουν να δράσουν Και κάνουν καταγραφή των οπαδών του ΝΙΚΗΤΑΡΆ, για την επικείμενη τιμωρία τιυς(ΟΠΩΣ ΠΆΝΤΑ… εξαλου σε όλη τηνπορείατης δημαρχίας του

  4. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κ ΚΑΊΣΕΡΛΗ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΣ ΠΕΣ ΝΑ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ…

  5. Δεν βαρεθηκες; δεν κατάλαβες πόσο γραφικός γίνεσαι; δεν κατάλαβες ότι δεν πειθεις;
    Για την βιμελ τι έχεις να πεις;
    Για το λατομείου παλαιοτερα;
    Για το ότι το φιλέτο της πλατείας το έδωσες τσαμπα;
    Φτάνει πια βαρεθήκαμε! Εσύ θα κάνεις τον πρώην…. να γίνει πάλι ήρωας!

  6. Πειτε στο δικαστήριο. Κσι αμα τους πείσετε μπράβο! 10 χρονια τωρα …….. σε γνωστες!
    Και αυτά τα χρεωσες στο Κωακό Λαό! Πιο το όφελος! Τι επενδύσεις εκαναν? Όλος ο εξοπλισμός αγορασμένος με τα λεφτα των δημοτών!
    Και οι αλλες συνεργατικες τι απέγιναν? Πάτος! Γιατί δεν είχαν φιλέτα να διαχειριστούν. Ετοιμες δουλειές με το κλειδί στη πόρτα! Καλή τύχη!

  7. Μανία! Αυτή η μονομανία σου δηλώνει ψυχαναγκαστικό κομπλεξισμό σε συνδυασμό με την ψυχιατρική ανωμαλία μπορεί να οδηγήσει σε σχιζοφρένεια. Πρόσεχε, Κωστάκη, πρόσεχε και κύρια την «ΚΑ…..ΛΑ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ