Ιωάννα Ρούφα: Απόλυτα τραγικός για τα ψέματα που συνειδητά αράδιασε ο κ. Νικηταράς

19
1313

Απόλυτα προβλέψιμος ο κύριος Νικηταράς!

Όταν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους τους στέλνει εξώδικα!

Είναι δε και απόλυτα τραγικός αφού κατά τη συνήθη πρακτική του κρύβεται, για άλλη μια φορά, πίσω από τα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

Δεν έχει τα κότσια ούτε αυτό να κάνει ο ίδιος και να με αντιμετωπίσει στα ίσια… Κακή αντιγραφή της σχολής Κυρίτση!

Απόλυτα τραγικός για τα ψέματα που συνειδητά αράδιασε για την περιβόητη απόφαση του 2017  περί προσλήψεων και ταφόπλακας!

Ας αναζητήσουν οι 5 ειδικοί σύμβουλοι του το φάκελο, την εγκύκλιο, τις θέσεις του  OEY, την εισήγηση της υπηρεσίας και κυρίως τα πρακτικά της εν λόγω απόφασης για να καταλάβει την πολιτική πατάτα που διέπραξε τελώντας σε πανικό και σύγχυση.

Να του ζητήσουμε να ανακαλέσει ή να του στείλουμε εξώδικο; Πιο χαμηλά δεν πάει…

Τούτες οι Άγιες Μέρες δεν ενδείκνυνται για αντιπαράθεση σε όποιο «γήπεδο» και αν επιθυμεί ο κύριος Νικηταράς αυτή να λάβει χώρα.  Θα επανέλθουμε θυμίζοντας ότι εγώ δεν πήγα στο σπίτι μου όταν εκείνος το έβαλε στα πόδια.

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το»καλαμάρι»του βαρκάρη το χεις και εντός κρανίου εκτός από ενδιάμεσα των κάτω άκρων. Εσύ έχεις καταπιεί και το τσόφλι από το αυγό και έχεις μπατάρει την βάρκα προ πολλού. Έχεις ιδέα τι λέει η κυρία ή απλώς κάνεις βαρκάδα στο φεγγαροφως? Και έχει πανσέληνο απόψε…

    • Βαρκάρη, είσαι απλα τραγικ’ος, ανίδεος και εθελοτυφλείς!!! Εαν δεν είσαι βαλτός απο το Δήμαρχο να γράφεις, τότε απλά είσαι κάποιος απο αυτούς που έχει βολέψει!

  1. Ηθελα να ξερα κυρια ρουφα αυτο το απωθημενο σου με τον Νικηταρα…απο που πηγαζει…ειλικρινα δηλαδη.
    Ο φρουντ παντως εχει απαντηση

  2. Ηρέμησε λίγο γιατί στις επόμενες εκλογές δεν θα βρεις ούτε την ψήφο από τη πάπιες στη λίμνη Και επιτέλους λίγη συναίνεση για το νησί Για το καλό του νησιού Άντε να δούμε όλοι σας για την πάρτη σας

  3. ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ .ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΝΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    • ναι κυρα μου συμφωνω. ο πρωην ομως εστειλε πανω απο 300 φορες τους αντιπαλους στα δικαστηρια. και το συγκρινεις με ενα εξοδικο, για να γραφει τα κειμενα της με σεβασμο στην προσωπικοτητα των συμπολιτων της;;;;

    • Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην ήταν συνέταιρος με τον εργολάβο του νοσοκομείου όταν ήταν ο ίδιος αντιπρόεδρος. Για τη μαρίνα κανείς δεν κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο από την αντιπολίτευση γιατί ο ίδιος ο πρωην δήμαρχος του ελεγε οτι ειχε 1.000.000 ταμείο οταν δεν είχε ούτε τα μισά. Αρα ο δικός Του τον έδωσε. Για ποιό λόγο; αυτοί ξέρουν

      • Η αληθεια ειναι…
        μπουλη να δωσεις πισω αυτα που εκλεψες!!
        εσυ ειδικα ΔΕΝ θα πρεπει να μιλας για συνεταιρισμο…..!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ