Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή

0
4018
ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ: ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΑΣ ΠΡΌΕΔΡΕ ΒΑΣΊΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας πρόεδρε.
Ήσουν ο μακροβιότερος πρόεδρος συλλόγου στο νησί και ανέπτυξες τα αθλήματα του συλλόγου σου για 1η φορά στο νησί μας. Γυναικείο ποδόσφαιρο, σκάκι, μπόουλινγκ αλλά ανέπτυξες και το στιβο και τη ποδηλασία. Ήσουν πάντα δίπλα μας και στήριζες με τις ιδέες σου όλα τα τμήματα. Ως έμπειρος εκπαιδευτικός και γυμναστής ήσουν υπόδειγμα και φάρος για μας. Οι δυσκολίες της ζωής ποτέ δεν σε λύγισαν και πάντα ήσουν νικητής και τα αντιμετώπιζες όλα με χαμόγελο. Έως σήμερα στις 16:00 που σε πρόδωσε η καρδιά σου. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Εκ του ΔΣ του συλλόγου σου…

Σύλλογος Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Επαρχίας Κω – Νισύρου

Πρόεδρος στον Σύλλογο Γυμναστών Κω

Ο σύλλογος πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής Κω-Νισύρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Προέδρου, συναδέλφου και φίλου ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε μερικές λέξεις να εκφράσουμε όλα εκείνα που μοιραστήκαμε, βιώσαμε, λειτουργήσαμε μαζί με τον Πρόεδρό μας.

Δίχως να έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι αύριο στην ΚΩ ο ΒΑΣΙΛΗΣ δε θα είναι συνομιλητής μας, νοιώθουμε συγκλονισμένοι από τη δυσάρεστη αυτή είδηση του θανάτου του.

Οι αναμνήσεις μας μαζί του θα μας συντροφεύουν έως τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί εκεί ψηλά, δίπλα του.

Η αγάπη του για το χώρο της φυσικής αγωγής και το διαχρονικό έργο του από ποικίλους ρόλους για την άθληση, θα αποτελούν για όλους μας παράδειγμα  προς μίμηση.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ζει στις καρδιές μας, στο μυαλό μας, στις σκέψεις μας και είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα μας βλέπει, σε όλα τα διοικητικά συμβούλια και τις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, για να μας κατευθύνει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής ΚΩ.

Ελαφρύ να είναι το χώμα της φιλόξενης ΚΩΑΚΗΣ γης που θα τον σκεπάσει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Αντιπρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
ΜΠΙΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

 

ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ

 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήριά στην οικογένεια του αγαπητού φίλου και μαχητή της ζωής Βασίλη Χατζηπαυλή για τον πρόωρο χαμό του,έναν άνθρωπο με έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα στον τόπο μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συχνές επισκέψεις και συζητήσεις στο γραφείο μου διεκδικώντας πάντα επίλυση αθλητικών θεμάτων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 

 

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου

 

Καμπανής Ιωάννης

 

ΔΟΠΑΒΣ Κω: Συλλυπητήρια Επιστολή

 

Η Αντιδήμαρχος , ο Πρόεδρος , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΑΒΣ Κω , εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη Βασίλη Χατζηπαυλή.

 

Ο Βασίλης πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια. Η απώλεια του έχει στοιχίσει σε όλους μας.

 

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους , και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

 

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ΄ Αθλητισμού                       Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

 

Σέβη Βλάχου                                                    Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου Βασίλη Χατζηπαυλή . Ο Βασίλης, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Κω, με ενεργή δραστηριότητα επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού, του συνδικαλισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδρος του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω –  Νισύρου και του Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», υπήρξε για όλους μας ένας εξαίρετος συνάδελφος και παράδειγμα προς μίμηση. Έδωσε με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια, χωρίς να πάψει στιγμή την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τα κοινά του νησιού της Κω, πάντα μπροστάρης σε όλα τα ζητήματα. Εκφράζουμε τα πιο  θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Βασίλη.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. ΚΡΙΑΡΑΣ                                                                         Α. ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Διευθυντής και ο  Σύλλογος Διδασκόντων του 1ΟΥ Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω  εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Χατζηπαυλή Βασίλη.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Βασίλη Χατζηπαυλή.

Από σήμερα, ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου  έγινε φτωχότερος. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ,ο Βασίλης μας ,έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Αποχαιρετούμε  έναν φίλο, έναν συνάδελφο, που υπηρέτησε την εκπαίδευση με ήθος και με  απόλυτη συναίσθηση καθήκοντος.  Εκφράζουμε τη βαθιά μας  θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Βασίλη, ας αναπαυθεί η ψυχή σου, Καλόν Παράδεισο!

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή

Ο πρόεδρος της Ομάδας Διοίκησης Έργου για την προώθηση και ανάδειξη του ποδηλατικού προφίλ της Κω Δημήτρης Σαράντης και η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου Βασίλη Χατζηπαυλή, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης και μέλος της ομάδας διοίκησης έργου.

Όλοι θα τον θυμόμαστε για την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Μαχητής μέχρι το τέλος εντός και εκτός γηπέδου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κω
προς ΜΜΕ και ΚΑΟΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ:

 

Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας Βασίλη Χατζηπαυλή με την τεραστια προσφορά στα κοινά και τον αθλητισμό!Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους του ΠΑΟΚ ΚΩ:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω:Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του φίλου Βασίλη Χατζηπαυλή.
Ο Βασίλης υπήρξε στηλοβάτης του αθλητισμού της Κω και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Αγωνιστής και στις αθλητικές επάλξεις

μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, έδινε πάντα με ανιδιοτέλεια τον καλύτερο του εαυτό για την βελτίωση των αθλητικών συνθηκών στο νησί μας.
Βασίλη σε ευχαριστούμε
Αιώνια η μνήμη σου.
Για τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Νίκος Μιμερίνης
Πρόεδρος ΔΣ

Γ.Σ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ για τον χαμό του Βασίλη Χατζηπαυλή

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του συναδέλφου μας Βασίλη Χατζηπαυλή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ