Δήμος Κω: Συγκέντρωση ειδών για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας

8
2353

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας, συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από αύριο, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από τον τελευταίο καταστροφικό σεισμό.

Μετά από επικοινωνία του Δήμου Κω με το Δήμο Ελασσόνας ζητήθηκαν:

  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Γάλα μακράς διάρκειας
  • Χυμοί και
  • Απορρυπαντικά

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται από τις 10.00 έως τις 12.00 το πρωί, από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στον αποθηκευτικό χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, στην οδό Αρτεμησίας 35.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, τις ίδιες ώρες, στην εξουσιοδοτημένη Δημοτική Σύμβουλο κα Κανταρζή Σταματία, στο τηλέφωνο 2242022443.

 

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι ντροπη σας εκει στον δημο.Γιατι λυσατε τα προβληματα των φτωχων κωων?????????? και στραφηκατε σε αλα μερη για να βοηθησετε;;;;;;Λιγη ντροπη και τσιπα δεν εχετε.Εκει υπαρχει το κρατος για βοηθεια και καλα κανει.Εσεις,πως;;;;; το κανετε αυτο,οταν δημοτες σας δεν εχουν τα προς το ζειν,και εσεις στρεφεστε σε αλες πολιτειες;;;;;.Ωαιο ειναι το θεαθηναι,αλα αντε που ο κοσμος σας πηρε μυρωδια,τι κουμασια ειστε.Αντε αλα δυο χρονακια και μετα θα πατε και εσεις στα σπιτια σας.Μια γριουλα που κοροιδεψατε για σας ψηφισει.

    • Πολύ hi-tech γριούλα… Το ίντερνετ ποιος σου το πληρωνει που δεν εχεις τα προς το ζην? Σα δε ντρέπεσαι!

    • Αν εσύ είσαι μια ατυχησασα γιαγιά που βρέθηκε κάποιος να σου»πάρει»οτιδήποτε εσύ δεν ήθελες να δώσεις, εγώ είμαι αεροπόρος της RAF, πιλότος της βασίλισσας Ελισάβετ και κολλητός του εμίρη της Σαουδικής Αραβίας. Ωαιο,γιαγιακα….δε πας καλύτερα να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες μπας και ξελαμπικαρεις? Μπορεί έτσι που «ανεβοκατεβαίνουν»στο κύμα να θυμηθείς ………..ωαιο!

    • Γριουλα μου ο γερος σου λεει οτι καλα κανει ο δημος. Η αλληλεγγυη μεταξυ των ανθρωπων ειναι υπερτατο προτερημα!!!

  2. Κοψιμιε..
    λαθος πληροφορια σου εδωσαν…
    οι σεισμοπληκτοι απο την Ελασσονα,ΔΕΝ ψηφιζουν στο δημο μας!!!!

    • Το γιατί είναι απλό.Ατομα που υποστήριξαν την ισχυρή κω είναι έξω από παντού χωρίς δουλιες,και οι ψηφοφόροι της δύναμης αλλαγης βρισκοντε σε όλες τις υπηρεσιες του δήμου.Δηλαδη οι ψηφοφόροι της δύναμης αλλαγής θα ξαναψηφισουν κυριτση,και οι ψηφοφόροι που υποστηριξαν ισχυρή Κως θα χαθούν δια παντος.Να γιατί θα πιαστειτε κοροιδα ισχυρο@α@ρες.Δεν εισασταν ετοιμοι για δημαρχεία.Μαζευτηκαν πολλά παιδαρελια,και χωρίς γνώσεις για σωστή διοικηση του δήμου.Ερχετε η ώρα που θα σηκώσετε σημαία και θα αποχαιρετισετε τον δήμο.Κοροιδεψατε πόλους κωους,αλα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

    • Έχει και εδώ»σεισμοπαθείς»που ακόμα ζουν το μέγα»ταρακουνημα», που μαζί με τη γη κάτω από τα πόδια τους χάσανε και τα αυγά και τα πασχάλια. Όταν φτύνεις, βλέπεις έναν! Σου θυμίζει κάτι..κουνημενε ή εκτός από τον εγκέφαλο έχει πειραχθει και ο λαβύρινθος? Αστάθεια διαρκείας το λένε.. ανίατη δυστυχώς.

  3. Οι σεισμόπληκτοι να αλλάξουν εθνότητα και ιδιότητα. Να γίνουν «παράτυποι» μετανάστες, «πρόσφυγες».
    Να τρέξουν οι ΜΚΟ, το ψευδοελληνικό κράτος να τους προσφέρουν βοήθεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ