ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Παραλία Λάμπης κομμένοι σωλήνες βιολογικού «αγρόν ηγόρασα…»

9
2307

Παραλία Λάμπης κομμένοι σωλήνες βιολογικού <<αγρόν ηγόρασα…..>>

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλε μου η ιστορια αυτου του παραλιακου δρομου ειναι μεγαλη και πονεμενη!!!! Δοθηκαν λεφτα για να γινει ο δρομος μεχρι Τιγκακι αλλα βλεπεις ενα ξενοδοχειο , τα μελια κτλ σταματησαν το εργο…Μετα ηρθε ο βιολογικος και μπηκαν οι σωληνες στην άμμο , ηρθε και η διαβρωση του δρομου η οποια μαζι με την πολιτικη διαβρωση μας έδωσαν το τωρινο αποτελεσμα!!!! Κατα τα άλλα οι δημαρχοι ολοι οσοι πέρασαν ειναι υπερήφανοι για τα έργα τους , αλλα μόνο όσα έχουν και μελια….Σ…. ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΟΠΩΣ ΈΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!

  2. αχρηστοι ολοι.τα αφηνουν για τουριστκο αξιοθεατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Η ιστορία του συγκεκριμένου σημείου χάνεται στα βάθη 4 τετραετιών,κάτι σαν την ιστορία της Ryanair

    Αγαπητέ συμπολίτη, όχι δεν ανακάλυψες τον τροχό.Η κάθε επερχόμενη Δημοτική αρχή κατηγορούσε την υπάρχουσα και έχουν συμβεί πολλά τραγελαφικά στα σημεία που η άσφαλτος φαγώθηκε απ την θάλασσα.Έχουν βάλει κολωνάκια, πέτρες με σήμανση που αναβόσβηνε, σιδεριές Λιμένος,που κάθε μέρα Διοικητής Δημόσιας εταιρείας πετούσε στην θάλασσα, τις σηκώναμε και ξανά την άλλη μέρα (υλικό φωτογραφικό υπάρχει),μέχρι που τις πήραν οι γύφτοι, οι προηγούμενοι έβαλαν ταινίες και λάστιχα πριν τις εκλογές, ξύλα,διάφορες πατέντες,φωτοσημάνσεις,ενώ και οι τωρινοί πάνε νυχτιάτικα και μπαζώνουν όταν η βρώμα φτάσει μέχρι το ….Μποντρούμι. Έπρεπε να ονομάζεται το Γεφύρι τις Κω αυτό το σημείο και να θυμάστε όταν σκοτωθεί κάποιος γέρος ποδηλάτης που επιστρέφει νύχτα στο All Inclussive ,να δω που θα τρέχουν.Πάντως ο αντιδήμαρχος που τρέχει εκεί χρόνια ,έπρεπε να συμβάλει στην αποκατάσταση αυτής της αηδίας.Μπροστά μου πρόπερσι έπεσε μέσα στην τρύπα ένας ξένος.Φιλικά,γείτονας.

  4. Ημουν νεος κ γερασα που λενε!Καντε επιτελους κανενα εργο στην περιοχη να αναβαθμιστει!Βλεπετε πως ο κοσμος συνηθιζει να αθλειται ή στην Λαμπη ή στην Μαρινα.Γιατι τετοια υποβαθμιση στην Λαμπη?Καντε κατι επιτελους…

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ.
    ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΜΕΤΡΑ 4 ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Ο ΔΉΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΥΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

  6. ο παραλιακός κόπηκε μετά τη Λάμπη από μιά οικογένεια….και από ένα ντόπιο ….. Με τη συναίνεση ενός ….. ΔΥ που κουβαλήθηκε από τη Σαντορίνη γιατί ήταν επίορκος, αλλά εσείς εδώ κο κο κο γιατί γουστάρετε να πληρώνετε ζαμί για τις κ@λουποθέσεις σας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ