Κώστας Καΐσερλης: Αυτά τα πρακτικά ζητώ από τον κ. Νικηταρά να διαγραφούν

26
1464

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Αισθάνομαι την ηθική και πολιτική υποχρέωση  να απαντήσω σε αρκετούς συμπατριώτες μου που διατείνονται ότι είναι λάθος να στρέφομαι κατά του Δημάρχου  κ. Νικηταρά στο θέμα των δικαστικών διώξεων εναντίον  μου.

Από την αρχή οφείλω να διευκρινίσω ότι στήριξα τον κ. Νικηταρά στην υποψηφιότητα του και συνεχίζω να τον υποστηρίζω ως έντιμο πολίτη και ως Δήμαρχο του νησιού μου. Αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου.

Επίσης να επαναλάβω ότι τις ποινικές διώξεις και τις αγωγές αποζημίωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εναντίον μου δεν τις έκανε ο κ. Κυρίτσης, αλλά ο Δήμος της Κω! Οι μηνύσεις και οι αγωγές, στην πρώτη σελίδα τους,  με τεράστια γράμματα προς την Δικαιοσύνη γράφουν: ¨Ο Δήμος της Κω κατά του Κώστα Καϊσερλη!  Του ανθρώπου που αφιέρωσε την ζωή του στον Δήμο για πάνω από τριάντα χρόνια!

Ο κ. Κυρίτσης την περίοδο που ήταν αντιπολίτευση δηλητηρίασε την ευαίσθητη κοινή γνώμη σε μια περίοδο οικονομικών δυσκολιών , με καθημερινές  καταγγελίες για απάτες και παραβάσεις καθήκοντος εμού και των συνεργατών μου, καταφεύγοντας  στην διοίκηση, στο Σώμα Επιθεωρητών, στο Σώμα Οικονομικού Εγκλήματος, στους Εισαγγελείς και στα ΜΜΕ.

Όμως το έγκλημα που θα συνοδεύει τον ιστορικό Δήμο της Κω μέχρι να υπάρξει κάθαρση συντελέστηκε την περίοδο της Δημαρχίας Κυρίτση, όπου τα Τοπικά Συμβούλια, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή συμμετείχαν με τις αποφάσεις τους στο ανίερο ατόπημα ποινικής δίωξης για απάτη ενός Δημάρχου!.

Στα πρακτικά των συνεδριάσεων των τοπικών συμβουλίων, του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής επιτροπής υπάρχουν καταγεγραμμένες από τους συνεργάτες του κ. Κυρίτση, τους κ.κ. Παπαχρήστου, Χατζηκαλύμνιο, Σιφάκη, Παντελίκιζη, Πατούρη κ.α. βαρύτατες κατηγορίες εναντίον μου  για λεηλασίες, δολιότητες, απιστίες, παράβαση καθήκοντος, απάτες, παρανομίες και ζημιές  εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του Δήμου!

Αυτά τα πρακτικά ζητώ από τον κ. Νικηταρά να διαγραφούν από τον ιστορικό χάρτη των πεπραγμένων του Δήμου που υπηρέτησα.  Η απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου που ανακαλεί τις βρώμικες  αποφάσεις τους πρέπει να αποτυπωθούν και στα βιβλία του Δήμου με αντίστοιχες αποφάσεις!

Επιπρόσθετα, τώρα προς το τέλος μιας δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας δεν μίλησα, ούτε υπερασπίστηκα δημόσια τον εαυτό μου, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι θα συνεχίσω να σιωπώ. Ότι θα αφήσω χωρίς απάντηση, τους ανθρώπους που παραποιούν την διαδρομή μου και τις ιδέες μου. Που επιμένουν να με χαρακτηρίζουν απατεώνα.

‘Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι προσωπικές απόψεις και οι υποκειμενικές κρίσεις είναι πάντα ωραίες  πριν κριθούν από τον τελικό κριτή που είναι η Δικαιοσύνη.  Και για όσους πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει η τελική κρίση, η κάθαρση και η απόδοση ευθυνών, τους λέω ότι απατώνται. Οφείλω να φτάσω μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

26 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Αίγλη σε έφαγε δήμαρχε πάρτο απόφαση αυτή η εμμονή ο δήμος χάνει αρκετά με την Αίγλη να επιστρέψει και να βγη σε διαγωνισμο ξανά τουλάχιστον 5000 χιλιάδες ενοικιάσει τέλος

  • ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΉΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ......

   Ξεκίνησε με τα βιβλιάρια καταθέσεων πολιτών για πλακόστρωτα και κατέληξε στην δωρεάν παραχώρηση δημοτικής περιουσίας σε φιλενάδες, κουμπάρες, συγγενείς, ψηφοφόρους, παιδιά κολλητών λες και μοίραζαν την περιουσία τους…. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ,… ΠΟΊΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΝΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ;?;?;?; ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΆ.

   • ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ,ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ,ΔΕΥΑΚ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ [5ΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ,10ΧΙΛΙΑΡΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ @Α@ΟΓΙΟ,…,ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ,ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ Π@@ΙΟΠΡΑΜΡΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΞΕΥΤΗΛΑ,ΠΑ@ΙΟ@ΡΙΑ,ΒΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ.ΨΙΨΙΝΟΜΟΥΡΑ.ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ @..ΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗ.

    • Κοκοβιε ακομα δεν ειδες τιποτα…..
     σφιγγουν τα γαλατα…..
     γαργαλατα…γαργαλατα….χεχεχε!!

  • ΜΑΠΠΠΑ ΣΟΥ ΒΓΉΚΕ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΚΟΨΙΜΙΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΟΎΚΟ....

   Τι τον ήθελες τον άβουλο δειλό ΤΕΟ δημαρχούλη μου που με την παρεοούλα σου μας φόρτωσες, αυτόν που κρυβόταν πέντε χρόνια στο πηγάδι;;;; Τι ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ;;; Σας ψάχνει και ο ……. για την ανταλλαγή οικοπέδων στο Ψαλίδι και κλαίει τα 200 που έσκασε …..

 2. τι έχει πάθει τώρα τελευταία και έχει αγχωθεί τόσο; Έλπίζω να μην γίνει κάνα ατόπημα και σβηστούν τα πρακτικά τα οποία αποτελούν κομμάτι του ιστορικού αρχείου της Κω και είναι δηλώσεις και λόγος ανθρώπων που δεν μπορεί να σβηστεί έτσι απλά επειδή κάποιος τσαντίστηκε.
  Αν ο πρώην δήμαρχος έχει δίκιο που λέει ότι όλες οι κατηγορίες δεν ευσταθούν, θα φανεί στα δικαστήρια και θα εκτεθούν αυτοί που τις έκαναν.
  Αλλά δεν μπορούμε να σβήνουμε έτσι ότι γουστάρουμε από το δημόσιο αρχείο και μόνο που το ζητάει είναι πολύ άσχημα.

 3. Καισαρλη σταματα να ασχολεισαι με αυτα. Ο λαος σε εχει αναδειξει πρωτο πολιτη και βουλευτη για πανω απο 30 χρονια. Σε ολους ειναι γνωστο οτι ο δικομανης πρωην εστειλε αμεσα η εμμεσα στα δικαστηρια τους πολιτικους του αντιπαλους πολλες φορες. Ο κοσμος κρινει και κατατασσει τον καθενα. Τον καλο με τους καλους και τον κακο με τους κακους. Ενας κακος, ποτε δε θα γινει ηγετης!!!

 4. Άσχετα με την Αίγλη ας μη δαιμονοποιούμε την Κοινωνική Οικονομία, αλλά ας δούμε τη λογική της σε ένα παράδειγμα: Τι είναι καλύτερο να παίρνει ο δήμος 5000€/μήνα ή να έχεις μια επιχείρηση που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ βάσει νόμου να προσλαμβάνει κόσμο όσο είναι πλεονασματική και έτσι να έχεις πχ 10-20 οικογένειες να ζούνε αξιοπρεπώς; Με τα 5000€ ως δήμος θα μπορούσες να το πετύχεις; Γιατί το ζητούμενο είναι τα χρήματα των δημοτών να τους εξασφαλίζουν δουλειές. Επίσης ο νόμος δεν απαγορεύει να πληρώνει η ΚοινΣΕπ ΚΑΙ ενοίκιο. Τέλος ας θυμηθούμε ότι η επιχείρηση αυτή ήταν μέσα με τα μπούνια κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.. Το ζήτημα είναι ο σωστός έλεγχος αν τηρούνται οι διατάξεις του νόμου.

  • Γιατί, αν δεν ήταν ΚΟΙΝΣΕΠ η αίγλη δεν θα απασχολούσε προσωπικό.?Η νομίζεις ότι τους έχει να κάθονται και τους πληρώνει

 5. Είπα «άσχετα με την Αίγλη» αλλά κάνετε ότι δεν το είδατε. Δε γνωρίζω ποιες οικογένειες ζουν από εκεί.

 6. Βρε παιδια τι να συζηταμε τωρα. Ο καισαρλης ειναι γιγαντας, και ο κυριτσης νανος. Προσπαθει ο νανος να κοντυνει το γιγαντα αλλα δε μπορει. Γιατι ειναι στη συνειδηση του κοσμου βαθεια!!!

 7. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΜΙΏΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕΣ ΤΟΥ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΞΕΤΙΑΣ ΣΟΥ ΕΣΥΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

 8. ΕΠΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΗΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΕΊ ΚΑΝ .ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥ. Υ .Σ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

 9. ΚΩΣΤΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ .ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ .ΚΑΙ ΟΠΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ.

 10. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ
  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΕ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΚΗΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ.
  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ Κ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
  ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.

 11. Γιατί κ. Καίσερλη δε λέτε σε πόσες δίκες αθωωθήκατε….
  Γιατί δεν λέτε ποιοι σας έστειλαν στα δικαστήρια και για ποιο λόγο…
  Γιατί δεν ζητάτε από όλους ηθική και χρηματική αποζημίωση.. τώρα που αθωωθήκατε
  Γιατί εσείς δεν στείλατε στα δικαστήρια υποθέσεις δημοτικών συμβούλων της Δύναμης Αλλαγής..
  Γιατί…
  Να το πράξετε τώρα για να δούμε το τέλος…
  Ένας παλιός αντίπαλος…

  • Ο καισαρλης 30 χρονια δημαρχος δεν εστειλε κανενα πολιτη η πολιτικο αντιπαλο στα δικαστηρια. Αντιθετα ο πρωην με το προσχημα του δημοτικου συμφεροντος, εστειλε πανω απο 300 φορες στα δικαστηρια τους πολιτικους του αντιπαλους. Τι θαπρεπε να κανει για το ξεπουλημα της αβικω, των 70 στρεμματων, και του κτιριου της ανωτερας; εκει δεν υπηρχε δημοτικο συμφερον; αλλα τι να πω αφου ο ανθρωπος ειναι γνωστος, μεχρι που ειπε σε πολιτη σκουλικι θα σε λοιωσω, και τοσα αλλα ευτραπελα που δειχνουν την ποιοτητα του ανθρωπου!!!

   • Αν υπήρχε σκάνδαλο σε θέματα που έχουν δημοτικό συμφέρον (ΑΒΙΚΩ κοκ) και ο δήμαρχος το ήξερε και δεν στράφηκε στην δικαιοσύνη τότε είναι υπόλογος… δεν παίζουμε σε αυτές τις θέσεις γιατί δεν είναι επιχειρησή μας για να προστατέχουμε την φήμη μας ή για να δείξουμε…επίπεδο. Δεν λέω για προσωπικά θέματα, για εξυβριση ή προσβολές κοκ μιλάω για τα θέματα που επικαλείσε εσύ και λες ότι έχουν δημοτικό συμφέρον…

 12. Έγιναν πολλα τότε με τις περίφημες συνεργατικες αίγλη αμβροσία

  Να πάτε στην τότε συνεδρίαση να δείτε από τους 15 συμβούλους της πλειοψηφίας ποίοι ήταν μέσα στην ψηφοφορία, γιατί κάποιοι βγήκαν εξω από την αίθουσα,η δέν ψήφισαν καν ναι,γιατί κύριοι της τότε δημοτικής αρχης στα πρακτικά είπατε οτι τα ψήφισαν, μαγνητοφωνημενη η συνεδρίαση αλλα έλεγε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.